Maciej_04 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam wszystkich na forum. Właśnie się zarejestrowałem :) , jestem z Leszna i jeżdżę zółtą xj600n. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ekipa widzę się nieźle powiększyła :D Witam Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 rozrasta się w siłę i jednocześnie ilość wypitej wódki ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Powitać chłopaki i udanego sezonu życzę :lalag: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam wszystkich po zimowej przerwie ;p w Hondzie zrobiłem przeszczep serca i chodzi elegancko teraz czekać na wiosne :D i coś by się zdało wypić na rozpączecie sezonu co wy na to ? ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dobre piwo nie jest złe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Piwko popieram. Niestety raczej nie poskładam moto do 17 marca wiec nie przyjadę na MC, ale na piwko się piszę ;) Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) W końcu skończyłem Vitka :) Nowy lakier, pełen serwis i wymiany, pomalowane kolektory, nowe dodatki - jest pięknie :DDziś była pierwsza przejażdżka w tym sezonie - złapała mnie mżawka jak jechałem do Leszna, lecz i tak było zajebiście :crossy: :crossy: :crossy: ROZPOCZYNAMY SEZON 2012r !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 10 Marca 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 wrzuć foty a nie pierdu, pierdu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ario latałeś? ;] Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 w tę i nazad po ulicy żeby sprawdzić czy nie kopci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Koleżanki, Koledzy :)W jakim ubiorze jezdzicie ?Chodzi mi o marke, tekstyl czy skora,kombiak czy czesciowka jakie wrazenia itd itp,Jestem na etapie zakupu wlasnie zestawu, a ze jestem zielony i poczatkujacy chcialbym poznac Wasze opinie :)Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 bryka ktoś dziś? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 (edytowane) Siema. Zamierzam pobrykać, ale tak za godzinkę :) Więc jakby co to będę 15.00 na maku :) Oto nowa odsłona mojego Vitka ;) Vitec otrzymał nowy lakier na wszystkich elementach- jest to srebrna perła, a bezbarwny jest z domieszką niebieskiego brokatu :) doszła polerka wlewu paliwa, manetki i tankpad harrisa. Wymieniłem wszystkie płyny, oleje i filtry. Jest po prostu bardzo przyjemnie :) Edytowane 11 Marca 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 bardzo zgrabnie, gratulacje! (nie powinno być "special" ?) ;) Asmo psikniesz mi też klarem? :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi