barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Taaaak podlega, ku*wa słońce świeci, a mój nowy sprzęt czeka :) Więc polecaj, będę dzwięczny(czyt. napijemy się) Edytowane 7 Marca 2012 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Co kupujesz lub kupiłeś ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Rudy wyslalem PW, nie róbmy off topu Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 jak się wstydzisz to nie pisz. w sumie Virago też motocykl :D bez zbędnego pierdolenia. co kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Hahah 535 to szatan. Nie kupiłem panowie także nic nie ukrywam :P A, że już czeka to inna sprawa. Ario trafiłeś tylko z ilością garów :P Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 dobra TLR i zamykamy temat. nie chcesz pisać to nie pisz, ale jak Ci aku padnie to na mnie nie licz przy zapychaniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Oooo Ario widzę, że drugi rutkowski :P Mam zaklepanego TL-a, ale myślę, że jeśli nie sprzedam Z w najbliższym czasie, to gość się wkurwi i będą nici z tego... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 gdybyś miał z1000 to może miałbym klienta... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Powiedz mu, że 750 w niskim i średnim zakresie odchodzi lytrowi Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 teraz ma r6 więc raczej nie łyknie tego. chce lytra i tyle no chyba, że gixera 7,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzięki Marecki oleju nie bierze chyba masz rację i cię posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Darecki wysłałem Ci PW, ale chyba nie zauważyłeś. Do góry na pasku masz kopertę, dalej obczaisz co i jak :) Pozdro Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 witam.kupie stare motocykle.ewentualnie czesci.jak coś to na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiu240288 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Siema jestem nowy na tym forum.Mieszkam w Rawiczu,jezdze mala SVka i jestem chetny na zloty/spotkania.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cześć Czesiu, fajnie, że się zarejestrowałeś, jeszcze brat niech dołączy ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi