Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nową kurtkę RUKKA Athos rozm. 54

kurtka

Buty motocyklowe VENUCCI RV2 rozm. 43

buty

Rękawice Venucci Raccing II (do których dorzuca Rebelhorn Power) rozm. L

rękawice

SPRZEDANE!!!

THX ZA ZAINTERESOWANIE :D

Hibernuje, a np. Manuela woli brykać po "naszej-klasie", a i inni pewnie znaleźli sobie alternatywe na zimę dla FM, jakies fora narciarskie, saneczkarskie, Joey np. zaczął sie zagłębiać poważnie w temat zjazdów na "gruszce" po igielicie, a Karol cały czas boryka sie z problemem jak wykorzystać energię powstałą z tarcia sliderem o nawierzchnie i później szczególnie zimą wykorzystać ją do ogrzewania, Sieka z tego co wiem przerabia Cebrę by wsadzic tam silnik od motopompy strażackiej (ponoć ekonomiczniejszy, i nie idzie go zatrzec, no i ten dzwięk) Co u reszty tego nie wiem, daj mi z tydzień to sie dowiem ;) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę, idę spać bo jakies 2h z pracy wróciłem dopiero więc weekend mam zamiar rozpocząć wypoczętym :P PA !!!

bo wielki brat podgląda i wszystko widzi heh :D więc prawie trafione ;) choć z tym brykaniem chyba nie tak szybko - jako auto-kaskaderka trochę czasu jeszcze minie...

pozdro ;)

...and adrenaline starts to flow!

AUGUSTOWSKIE MOTONOCE w tym roku zaczynają się 15 i trwają do 17 czerwca mam nadzieję ze pojedzie choćby zeszłoroczna ekipa i oczywiście dołączą się nowe osoby!!

Namówiłeś mnie Karol... jak będzie mi termin pasował to chętnie się przejadę. Biały Patyk rule :blink:

sygnatura_barthazz.jpg

auto-kaskaderka ? dzwon jakiś był ? współczuje i szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę. Karol, Giżycko kuszące, na Mazurach na moto jeszcze nie byłem... Gdzie ta wiosna, pojechał by człek na jakiś zlot się upodlić lub polatać na Kisielcu, ewent. choćby do Pepików w te i powrót na 1 dzień. Aha, powoli SP`ek i XR`a szukają sobie miejsca na Alledrogo więc możecie już zaczynać się dogadywać co kto kupi :P Pzdr.

wszystko jasne..jak narazie ja swoje przerobki skonczylem sukcesem :)...jeszcze zostaly zaciski od r1 i klocki ebc 252 hh do zalozenia.

http://youtu.be/ipUdaAWTPE4

Edytowane przez kazmirz

********** Tylko Dla Mietczaków **********

auto-kaskaderka ? dzwon jakiś był ? współczuje i szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę. Karol, Giżycko kuszące, na Mazurach na moto jeszcze nie byłem... Gdzie ta wiosna, pojechał by człek na jakiś zlot się upodlić lub polatać na Kisielcu, ewent. choćby do Pepików w te i powrót na 1 dzień. Aha, powoli SP`ek i XR`a szukają sobie miejsca na Alledrogo więc możecie już zaczynać się dogadywać co kto kupi :P Pzdr.

krótko mówiąc inne bryki strasznie lubią tulić się do mojej heh... szkoda tylko, że przez to gorsetują szyję i skazują na szpitalne katorgi :(

ale.... złego diabli nie biorą xD dlatego na wiosnę szukam swej er6 :D :D :D

pozdro ;)

Edytowane przez Manuela

...and adrenaline starts to flow!

Zdejma gorset i będzie ok, do mojej by mogli sie przytulic, najlepiej gdzies w tył lub z podporządkowanej a nikt nie chce :( Kazmirz daj foto TDM`y, koleś miał kiedys fajnego tdm`iaka , przerobionego na niewaiadomo co , lampa od gixa i kilka innych drobiazgów dawało mega efekt, teraz ma TRX`a b. ładnego który chyba wiosna będzie szedł do ludu, fajne te twiny Yamahy ... Pzdr.

lap rudy.to wyglad ostatni sezon..teraz bedzie ciutek inaczej :)przyszly gmole zaciski od r1 z ebc 252hh. alarm troche elektroniki itd.

IMG_0091.JPG

ps jak ktos nudzi sie w zimowe wieczory zachęcam do wymiany sobie tarcz :) wiecej na moman.pl i dzial tarcze motocyklowe.zrobilem dla Nich projekt i jest:)

01.jpg

Edytowane przez kazmirz

********** Tylko Dla Mietczaków **********

dla zeszłorocznych Giżycko zlotowiczów i oczywiście nietylko!!

AUGUSTOWSKIE MOTONOCE w tym roku zaczynają się 15 i trwają do 17 czerwca mam nadzieję ze pojedzie choćby zeszłoroczna ekipa i oczywiście dołączą się nowe osoby!!

kurna chata wuja Toma, w ostani weekend maja zlot na Mazurach Panci mamy, pewnie trudno będzie miesiąc niecały później raz jeszcze rundę śmignąć okolicznie. a do Włoch albo jakiej Chorwacji zbiera się ktoś? Bartek, jak tam? :biggrin: :cool:

Edytowane przez Pancia

Powitać nie powitanych :buttrock:

Na mazury też się piszę :)

Tak, tak, wszyscy popadli w sen zimowy wraz z motocyklami.

Jak mi brakuje ciepłego garażu, normalnie szok! Mam wszystko aby dopieścić i poskładać Vitka, no ale pogoda mnie rozj*buje... :angry:

ZIMO WYPIERD*LAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Witam wszystkich CIEPŁO !!!!!!!!!!!!!! hehe

No zima przyszła i przyszło nowe moto, zmiana Kawy ZX6R na Kawe ZX9R :wink: Więc teraz rejestracja, rozebranie , malowanie, regulacje i WIOSNA

WITA !!!

Pozdrawiam wszystkich :buttrock:

MONSTER ENERGY