RudyXJ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 zdrowia życzę !! :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ario wysłaleś meila? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 gadałem z carollem, on pyknie PP i temat załatwiony. widzimy się w niedzielę na Kisielinie. mam czas na 2h latania na torze. wpadnę z kumplem z roboty. Rudy będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Za 3 tygodnie wpadne na tor ^^ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE - ma ktoś jedną więcej taką naklejkę?Po akcji z Majką oraz dzisiejszą moją zapytałem się dlaczego jeszcze jej nie mam! Aleja Krasińskiego na wysokości przystanka autobusowego... jechałem w stronę wiaduktu lewym pasem... nagle koleś passatem kombi B6 zmienił pas z prawego na lewy! Nic nie jechało z naprzeciwka więc śmiało mogłem odbić w lewo i strąbić kolesia, który schował się z powrotem na prawy pas i odziwo już go nie zmienił wiec nie rozumiem po ch** zajechał mi drogę skoro i tak wrócił na prawy pas! Zapytałbym sie go osobiśicie ale było "zielone" w prawo na wiadukt więc darowałem sobie dyskusję z pajacem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 naklejki nic nie dają :] IMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 naklejki nic nie dają :] IMO+5 KM+15 do lansu+50 do rispektu xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Rudy postara sie być, jutro jade po drugie moto a w niedziele prawdopodobnie z Franas Brother`s na Kiśla (przyczepką). Naklejki jedynie fajnie wyglądają na dupie auta a i na dupie fajnej dupy również :P Pzdr Pyry !! módlcie sie o pogode na jutro, od rana ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 dziekuje tym co mi zycza zdrowia. :* no widziszbartek.. ale tobie pewnie jakis PLE albo PL lub tez DGR zajechal a ten moj byl z lodzkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Przypuszczam że to jest tak w tym sporcie: "albo ty zajeżdżasz innym albo oni tobie zajeżdżają".. więc lepiej się trzymać zasady i być zajeżdżającym hŁeeeeh :crossy: BRAAAAP... BRAAAAAP...BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ostatnio każdy ma jakaś niemiłą przygodę, nawet Ci co jeszcze swoim nie jeżdzą ^^ Woziu dobre podsumowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 nie dotyczy mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 dzięki wszystkim za dzisiejsze latanie muszę powiedzieć ze było całkiem nieźle :D i co Michał można tak XD dla informacji wszystkich zainteresowanych zdjęcia są w trakcie dodawania... jak się załaduje to wrzucę linka Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 nie dotyczy mnie :bigrazz:Parasol... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 również dziękuję :) ... i biore sie za poszukiwania podnóżka! pooodnóżku, podnóżku mój lewy jesteś, jesteś ? pooodnóżku, podnóżku pokaż sie bo Twój popżednik sie złamał w niewyjaśnionych okolicznościach i lusterko się złamało i klamka się "wygła" :P Gdzie jesteś podnóżku bo tylny niewygodny ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi