Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE - ma ktoś jedną więcej taką naklejkę?

Po akcji z Majką oraz dzisiejszą moją zapytałem się dlaczego jeszcze jej nie mam!

Aleja Krasińskiego na wysokości przystanka autobusowego... jechałem w stronę wiaduktu lewym pasem... nagle koleś passatem kombi B6 zmienił pas z prawego na lewy! Nic nie jechało z naprzeciwka więc śmiało mogłem odbić w lewo i strąbić kolesia, który schował się z powrotem na prawy pas i odziwo już go nie zmienił wiec nie rozumiem po ch** zajechał mi drogę skoro i tak wrócił na prawy pas! Zapytałbym sie go osobiśicie ale było "zielone" w prawo na wiadukt więc darowałem sobie dyskusję z pajacem!

sygnatura_barthazz.jpg

Rudy postara sie być, jutro jade po drugie moto a w niedziele prawdopodobnie z Franas Brother`s na Kiśla (przyczepką). Naklejki jedynie fajnie wyglądają na dupie auta a i na dupie fajnej dupy również :P Pzdr Pyry !!

módlcie sie o pogode na jutro, od rana ;)

dzięki wszystkim za dzisiejsze latanie muszę powiedzieć ze było całkiem nieźle :D i co Michał można tak XD

dla informacji wszystkich zainteresowanych zdjęcia są w trakcie dodawania... jak się załaduje to wrzucę linka

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

również dziękuję :) ... i biore sie za poszukiwania podnóżka!

pooodnóżku, podnóżku mój lewy jesteś, jesteś ? pooodnóżku, podnóżku pokaż sie bo Twój popżednik sie złamał w niewyjaśnionych okolicznościach i lusterko się złamało i klamka się "wygła" :P

Gdzie jesteś podnóżku bo tylny niewygodny ...