rvd1987 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 przekozackie malowanie tej sv'ki :], innych wypytujesz a ty w co bedziesz celowal po sprzedazy tej svki przebranej w gixa :P ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 jak narazie nie wiem co kupię bo leże na wielkim dylemacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Hej,pytanie od czapy. Poszukuję kasku. Czy w Lesznie jest jakieś miejsce, a przede wszystkim wybór, gdzie mogę szukać skorup? Celuję w półkę z Nolanami, ale ostatnio Scorpiona przymierzałam i też pikny.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Woziu zrób nowe zdjęcia. Takie stare w oczach wielu potencjalnych nabywców moga oznaczać tylko jedno "nie może sprzedać tego moto od pół roku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Hej,pytanie od czapy. Poszukuję kasku. Czy w Lesznie jest jakieś miejsce, a przede wszystkim wybór, gdzie mogę szukać skorup? Celuję w półkę z Nolanami, ale ostatnio Scorpiona przymierzałam i też pikny.PozdroMoto passion na święciechowskiejSalon kawasaki hahahahah ok powaga odezwij sie tu raczej do IlkaŚniadeckich.. Moto Rexobczaić moto bazary i potem allegro wyglada nieraz na taniej ;]Polecam Ario dostałeś foto? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) nie dostałem zdjęć, nic poczekaj! mam Twój mail w spamie (gmail wrzucił), zaraz obadam Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 pomocy czukam nabywcy na mojego tyrtotka...:(jakbyscie mogli to popytajcie kogos..> http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/146016-yamaha-tzr-50-2008r/ http://tablica.pl/oferta/okazja-yahama-tzr-50-z-2008-roku-IDfgu5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ario niejeździj w krokich spodniach na Tuono bo sobie krzywde zrobisz :P Ktoś moze jedzie w niedziele na Kisielin ? Karol ?Hę ? Hę ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Moto passion na święciechowskiejSalon kawasaki hahahahah ok powaga odezwij sie tu raczej do IlkaŚniadeckich.. Moto Rexobczaić moto bazary i potem allegro wyglada nieraz na taniej ;]Polecam Dzięki Joey :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ario niejeździj w krokich spodniach na Tuono bo sobie krzywde zrobisz :P ciepło jest i po mieście wygodnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wklejam link z moją konkubiną w roli głównej :icon_biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=DtlZlRxq85E wsłuchajcie się w tekst haaahaa świerze obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 z innej beczki: zastanawiam się czy bukować bilet na październik na wylot z kraju :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ja w tej naszej kanalizie polityką się nie interesuję ale jeżeli ty jesteś przerażony to pójdę twoim śladem i też wyemigruje na jesień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) tak jestem przerażony.no cóż, może warto się zainteresować w końcu?? :icon_biggrin: ok,to bukuję 2 na październik "one way ticket" :bigrazz: a tak na marginesie:to prezes Jarosław w jednym ze spotów obiecywał,że obniży akcyzę na paliwo,co przyczyni się do spadku jej ceny :biggrin: co nas motocyklistów powinno bardzo cieszyć :biggrin: jak prezes,ekonomista Jarek tak mówi to ja się chyba skuszę :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 13 Sierpnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 yyyyyhyyyyy!! obniżą akcyzę a zezwolą dolewać wody do paliwa .. różnica jest wyraźna między paliwem 95 na zachodzie a w polsce.. tak myślę teraz że chciałbym kiedyś pojeździć na paliwie zza wschodniej granicy bo napewno jeszcze gorsze niż sprzedawane w polsce.. Ciekawe czy silnik na wtrysku w ogóle by zapalił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi