Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze widzę że muszę częściej zaglądać na forum bo strasznie dużo mnie omija i ta robota wyjazdowa ;/ a weekendy są jakie są wrrrrr może następnym razem

A i pytanko gdzie najlepiej szukać oponek?? Konkretniej to potrzebuje oponę na przód 110/70 17M/C najlepiej Bridgestone

no właśnie ja też wybieram się jutro do lipna po oponkę może jakieś rady

,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA "

:) !!! Było zajebiście :buttrock:

Piękne widoki i dobre winkle

Zlot udany, imprezowanie doborowe

Dzięki wielkie, z taką ekipą to można wszędzie jechać - zjebioza :bigrazz:

1415 Km dociągnięte na hausen :) niedziela w Mrągowie zajefajna! A, zlot w twierdzy Boyena niepowtarzalny i...

POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ :icon_razz: :crossy:

Ps wkleisz ? ;)

Edytowane przez Pancia

no właśnie ja też wybieram się jutro do lipna po oponkę może jakieś rady

zalezy ile masz kasy i czym jezdzisz,ja z czystym sumieniem moge polecic diablo corse.

a jeśli chodzi o opone to podjedzcie na narutowicza przed centrum handlowym jest wymiana opon,poproscie z tomkiem i powiedzcie,że lukasz was przysyla,cos wam może znajdzie :cool:

Edytowane przez kuba wojewodzki

ja na nowe opony bym nie zarobił :icon_biggrin: jeśli mieszanka jest miękka,a w większości sportowych kapci tak jest,to topią się w oczach.Widmo kupna 2 razy nowego tyłu w sezonie mnie zniechęca :happy:

ja założyłem michelin radial na przód i tył jak wjechałem na asfalt to masakra nie umiałem w zakręty wchodzić tak mi się moto kładło ale polatałem trochę i jest ok

Nie wie ktoś o jakimś moto w okolicy tak w granicach 7-8 tyś typu bandit hornet choć nie koniecznie

Edytowane przez Barfi84

,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA "

kuba mi pilot power 2ct starczył na 5000km - zjechany do zera, bez palenia, mało latania po mieście, teraz wsadziłem pilot powera ale 1ct i zobaczymy ile pociągnie i czy warto dawać 100zł więcej za ciut twardszy środek. Dobrej używki za kilka dych nie kupisz a i zostaje ta niepewność,że z jakiegoś powodu ktoś ją wyjebał, dochodzi częstsze przełożenie opony a to też są koszta... Ale każdy robi jak lubi lub jak musi. Pzdr. :)

...

POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ :icon_razz: :crossy:

....

Jacek dla Ciebie :bigrazz:

170m.jpg

Jeżeli pozostali uczestnicy naszej eskapady wyrażą zgodę, mogę zrobić małe fotostory z naszej wyprawy i wstawić na forum :buttrock:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

carroll na woodstock lecisz?????

myślałem o tym ale trochę kasy poszło na giżycko jeśli będzie wypłata do czwartku to spoko inaczej chyba odpadniemy w tym roku w razie czego na pewno dam znać

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

ja od dawna po opony jezdzę do Lipna, wcześniej po śmigane teraz po nowe, polecam.

Rudy dawaj do Kawasaki po opony - tylko nowe sztuki. Ceny bardzo dobre są tez leżaki (nowe) w super cenach... Wymiana z wyważeniem taniej niż w Lipnie...

Pozdrawiam

Ilek

kuba mi pilot power 2ct starczył na 5000km - zjechany do zera, bez palenia, mało latania po mieście, teraz wsadziłem pilot powera ale 1ct i zobaczymy ile pociągnie i czy warto dawać 100zł więcej za ciut twardszy środek. Dobrej używki za kilka dych nie kupisz a i zostaje ta niepewność,że z jakiegoś powodu ktoś ją wyjebał, dochodzi częstsze przełożenie opony a to też są koszta... Ale każdy robi jak lubi lub jak musi. Pzdr. :)

ja na uzywkach pewniej sie czuje,do nowych nie mam zaufania,sa pokryte jakimis srodkami konserwujacymi i mam zawsze w oczach taka sytuacje http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4

poza tym oponki z toru ładnie zamkniete = szacun na miescie :tongue:

wydam na sportowa oponke 600-700 zł i gdzie ja wykorzystam??

Edytowane przez kuba wojewodzki

Jacek dla Ciebie :bigrazz:

170m.jpg

Jeżeli pozostali uczestnicy naszej eskapady wyrażą zgodę, mogę zrobić małe fotostory z naszej wyprawy i wstawić na forum :buttrock:

to sem ja, Jo, Jac tu raczej nie bywa, czasem zerknie jak mu pod nos laptopa podsunę :)

fotostory fajna sprawa, mam i ja zdybanych z góry na golasa Was prawie ;)

Ps masz priwa