Barfi84 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Kurcze widzę że muszę częściej zaglądać na forum bo strasznie dużo mnie omija i ta robota wyjazdowa ;/ a weekendy są jakie są wrrrrr może następnym razem A i pytanko gdzie najlepiej szukać oponek?? Konkretniej to potrzebuje oponę na przód 110/70 17M/C najlepiej Bridgestoneno właśnie ja też wybieram się jutro do lipna po oponkę może jakieś rady Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) :) !!! Było zajebiście :buttrock: Piękne widoki i dobre winkle Zlot udany, imprezowanie doborowe Dzięki wielkie, z taką ekipą to można wszędzie jechać - zjebioza :bigrazz: 1415 Km dociągnięte na hausen :) niedziela w Mrągowie zajefajna! A, zlot w twierdzy Boyena niepowtarzalny i... POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ :icon_razz: :crossy: Ps wkleisz ? ;) Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 carroll na woodstock lecisz????? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) no właśnie ja też wybieram się jutro do lipna po oponkę może jakieś rady zalezy ile masz kasy i czym jezdzisz,ja z czystym sumieniem moge polecic diablo corse. a jeśli chodzi o opone to podjedzcie na narutowicza przed centrum handlowym jest wymiana opon,poproscie z tomkiem i powiedzcie,że lukasz was przysyla,cos wam może znajdzie :cool: Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja od dawna po opony jezdzę do Lipna, wcześniej po śmigane teraz po nowe, polecam. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja na nowe opony bym nie zarobił :icon_biggrin: jeśli mieszanka jest miękka,a w większości sportowych kapci tak jest,to topią się w oczach.Widmo kupna 2 razy nowego tyłu w sezonie mnie zniechęca :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) ja na nowe opony bym nie zarobił :icon_biggrin: jeśli mieszanka jest miękka,a w większości sportowych kapci tak jest,to topią się w oczach.Widmo kupna 2 razy nowego tyłu w sezonie mnie zniechęca :happy:ja założyłem michelin radial na przód i tył jak wjechałem na asfalt to masakra nie umiałem w zakręty wchodzić tak mi się moto kładło ale polatałem trochę i jest ok Nie wie ktoś o jakimś moto w okolicy tak w granicach 7-8 tyś typu bandit hornet choć nie koniecznie Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 kuba mi pilot power 2ct starczył na 5000km - zjechany do zera, bez palenia, mało latania po mieście, teraz wsadziłem pilot powera ale 1ct i zobaczymy ile pociągnie i czy warto dawać 100zł więcej za ciut twardszy środek. Dobrej używki za kilka dych nie kupisz a i zostaje ta niepewność,że z jakiegoś powodu ktoś ją wyjebał, dochodzi częstsze przełożenie opony a to też są koszta... Ale każdy robi jak lubi lub jak musi. Pzdr. :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ... POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ! POKAŻ DUPĘ :icon_razz: :crossy: ....Jacek dla Ciebie :bigrazz: Jeżeli pozostali uczestnicy naszej eskapady wyrażą zgodę, mogę zrobić małe fotostory z naszej wyprawy i wstawić na forum :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) POKAŻ DUPĘ WYMIATA a PARKING STRZEŻONY TO HIT ROKU :D Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ....."PARKING STRZEŻONY, CZYNNY CAŁĄ DOBĘ ... " :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 carroll na woodstock lecisz????? myślałem o tym ale trochę kasy poszło na giżycko jeśli będzie wypłata do czwartku to spoko inaczej chyba odpadniemy w tym roku w razie czego na pewno dam znać Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja od dawna po opony jezdzę do Lipna, wcześniej po śmigane teraz po nowe, polecam. Rudy dawaj do Kawasaki po opony - tylko nowe sztuki. Ceny bardzo dobre są tez leżaki (nowe) w super cenach... Wymiana z wyważeniem taniej niż w Lipnie... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 (edytowane) kuba mi pilot power 2ct starczył na 5000km - zjechany do zera, bez palenia, mało latania po mieście, teraz wsadziłem pilot powera ale 1ct i zobaczymy ile pociągnie i czy warto dawać 100zł więcej za ciut twardszy środek. Dobrej używki za kilka dych nie kupisz a i zostaje ta niepewność,że z jakiegoś powodu ktoś ją wyjebał, dochodzi częstsze przełożenie opony a to też są koszta... Ale każdy robi jak lubi lub jak musi. Pzdr. :) ja na uzywkach pewniej sie czuje,do nowych nie mam zaufania,sa pokryte jakimis srodkami konserwujacymi i mam zawsze w oczach taka sytuacje http://www.youtube.com/watch?v=Q9zNUPDmnz4 poza tym oponki z toru ładnie zamkniete = szacun na miescie :tongue:wydam na sportowa oponke 600-700 zł i gdzie ja wykorzystam?? Edytowane 2 Sierpnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jacek dla Ciebie :bigrazz: Jeżeli pozostali uczestnicy naszej eskapady wyrażą zgodę, mogę zrobić małe fotostory z naszej wyprawy i wstawić na forum :buttrock: to sem ja, Jo, Jac tu raczej nie bywa, czasem zerknie jak mu pod nos laptopa podsunę :) fotostory fajna sprawa, mam i ja zdybanych z góry na golasa Was prawie ;) Ps masz priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi