Ario Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 no to panowie kupujcie 4 koła i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 4 koła w zimę-rzecz niezastąpiona :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 lato do dupy a jesień juz za rogiem huuuuuaaaahaaaa.. PEUGEOT :lalag: JESZCZE NIEDAWNO JARAŁEM SIE 406 COUPE także peugota popieram :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Witam Chciałbym poinformować szanowne grono iż pracuje w salonie Kawasaki na ulicy Poznańskiej :icon_biggrin:Salon oprócz nowych i motocykli demo Kawasaki zajął się również sprowadzaniem maszyn używanych wszystkich marek (dostawy średnio co 2 tygodnie). Przy salonie znajduje się również serwis (serwisujemy wszystkie marki motocykli i ATV)- ceny bardzo konkurencyjne...Podaje link do strony gdzie wpisujcie swoje emaile, a ja będę was informował o promocjach i nowościach... http://ferno.vipserv.org/0_kawasaki/letter.html Zapraszam wszystkich bez wyjątku na kawę :) Edytowane 30 Lipca 2011 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 powodzenia,będzie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 @ILEK a na jakim dziale pracujesz?? Obsługa klienta czy warsztat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 powodzenia,będzie potrzebne Jakaś ironia? @ILEK a na jakim dziale pracujesz?? Obsługa klienta czy warsztat ?? Dział obsługi klienta :icon_biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) nie.znajomość ludzi "bawiących" się tam w zarządzanie...oczywiście nie odbieraj tego jako atak Twoją osobę Edytowane 31 Lipca 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tak masz racje, ale dużo się zmieniło na plus oczywiście...Tak jak pisałem wcześniej drzwi otwarte dla wszystkich... :biggrin: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 o właśnie widziałem w studiu polsatu znajome twarze ze Wschowy :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) Tak masz racje, ale dużo się zmieniło na plus oczywiście...Tak jak pisałem wcześniej drzwi otwarte dla wszystkich... :biggrin:No słyszałem że się tam po zmieniało przyszedł tam ten mechanik z lipna teraz tam kumplowi wymieniają napęd przy ducaie podajże 500zł to chyba nie jest drogo więc ceny ok. Powiedz mi jeszcze Ilek ile zapłacę za czyszczenie gaźników i synchronizacje do bandziora 600 Edytowane 31 Lipca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 (edytowane) Nie powiem Ci z pamięci, podjedz to wszystko się dowiesz. Co do cen bardzo konkurencyjne... Edytowane 31 Lipca 2011 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 No to wróciliśmy!wszyscy cali, zdrowi, zmęczeni zadowoleni :) XV ZLOT W TWIERDZY BOYEN uznany za zaliczony :D impreza całkiem fajna widoki i trasy zajefajne trasa wyszła około 1262km dziękujemy za wspólny wypad!! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 :) !!! Było zajebiście :buttrock: Piękne widoki i dobre winkle :crossy: :crossy: :crossy: Zlot udany, imprezowanie doborowe :flesje: :icon_mrgreen: :flesje: Dzięki wielkie, z taką ekipą to można wszędzie jechać - zjebioza :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Kurcze widzę że muszę częściej zaglądać na forum bo strasznie dużo mnie omija i ta robota wyjazdowa ;/ a weekendy są jakie są wrrrrr może następnym razem A i pytanko gdzie najlepiej szukać oponek?? Konkretniej to potrzebuje oponę na przód 110/70 17M/C najlepiej Bridgestone Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Mlodzieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi