barteck_street Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Michale jak już to Bartłomieju :bigrazz: Ano Z lubi to i tamto, za to ja to lubię klimaty garażowe :buttrock: :flesje: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 i tu się mylisz,od miesiąca rka stoi w garażu,poza tym nie biorę pasażerów na plecy :icon_biggrin: dementuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ...za to ja to lubię klimaty garażowe :buttrock: :flesje: ech... :buttrock: :flesje: też je lubię - tak było w piątek - Bartek nas odwiedził koło 0:00 :-) :-) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 heeeh :clap: ładny czerwony barek imitacja skrzynki narzędziowej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Hah Tomek ryzykowne posunięcie :icon_razz: Nie zapominaj, że władza przegląda forum :icon_mrgreen: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 aaaaaaaaaaaaaj !!! Widze że ludzie tutaj zmianiają pojazdy więc ja też się przyznam, że już motor mnie nie kręci od dłuższego czasu, a dręczą mnie samochody choć nigdy wcześniej się samochodami nie interesowałem i miałem mocno wyj**ane w ten temat. Niewiem co to znaczy. Czy to kryzys w życiu, że wszystko w głowie się przestawia :banghead: co myślicie o takim małym pudełku ?? 2.0 GTI-R napęd na 4 koła 220 koni fabrycznie waga ok 1000kg straszna rakieta niepotrzebnie wdepnąłem w te nissany :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Uff Woziu a już myślałem na pierwszy rzut oka, że jakiś golf :icon_razz: Świetna maszynka, w końcu japończyk :icon_mrgreen: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 i tu się mylisz,od miesiąca rka stoi w garażu,poza tym nie biorę pasażerów na plecy :icon_biggrin: dementuję...a dlaczego hm?:) moze wpadne kiedys czarnym pogadac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 az sie wierzyć nie chce ze taki maly nissan tak robi LANCER EVO III : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Woziu jedzie to nieźle, lecz wygląda fatalnie... O gustach się nie dyskutuje. Wszystko zależy jaką kasą dysponujesz, bo wybór w takich autach jest dość spory. Później pozostaje znaleźć niezajechany egzemplarz... Thobeta zajebista garażówka :buttrock: Panie i Panowie jutro o 5.45 startujemy na zlot do Giżycka :bigrazz: :crossy: :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Woziu jedzie to nieźle, lecz wygląda fatalnie... O gustach się nie dyskutuje. Wszystko zależy jaką kasą dysponujesz, bo wybór w takich autach jest dość spory. Później pozostaje znaleźć niezajechany egzemplarz... Thobeta zajebista garażówka :buttrock: Panie i Panowie jutro o 5.45 startujemy na zlot do Giżycka :bigrazz: :crossy: :bigrazz:udanego wyjazdu- nie zapomnijcie od 7.30 trzymac za mnie kciuki zebym do was dolaczyla (prawko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki majka :tongue: O 7.30 mówisz... uffff, dobrze, że będziemy poza miastem :icon_razz: A tak na serio, życzę Ci powodzenia na egzaminie! :buttrock: Napisz eske jak poszło na nr 662062086 :) Czuję, że jeszcze w tym sezonie razem pojeździmy :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 powodzenia,nic się nie martw, na pewno zdasz :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 @Woziu Woziu co z tego ze objechal tym EVO , jakby zaczely sie prawdziwe zakrety okazaloby sie ze przy tym EVO ten "piekny" nissan ma wlasciwosci jezdne zadne , no wsumie moze przy EVO III to nie byloby az takich roznic :) A po drugie to forum motocyklistów czy "samochodzistów" ? :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 a ja kolegę rozumiem,z przykrością muszę stwierdzić,że pomału fascynacja dwoma kółkami mi mija na rzecz 4 :icon_biggrin: http://moto.allegro.pl/peugeot-rcz-200km-pelna-wersja-salon-i1724235832.html i wszystko w temacie,leasing się weźmie i +100 do skilla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi