sieka17 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) i jeszcze na dupach, zapomniałeś dodać :icon_mrgreen: w środę imprezujesz człowieku man?na dupach oczywiście :]a w środę hvn obowiązkowo :D u oli przy budce staliscie... a ja akurat podeszlam co kuknoles ale nic cie nie oswiecilo...a to nie widziałem byłem zapatrzony w Oli oczy haha ;p Edytowane 20 Czerwca 2011 przez sieka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ważne!!!Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek mógłby pożyczyć mojej pasażerce spodnie motocyklowe na wyjazd do Chorwacji?Odsprzedaż również wchodzi w grę... Wyjazd już w czwartek więc sprawa dość pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ważne!!!Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek mógłby pożyczyć mojej pasażerce spodnie motocyklowe na wyjazd do Chorwacji?Odsprzedaż również wchodzi w grę... Wyjazd już w czwartek więc sprawa dość pilna! no niestety sasiedzie nie pomoge..:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mógłbym nawet oddać, ale musi być dość... yyy... duża? Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Tomek, zepnie dobrze paskiem i będzie miała prawie te no... alladynki ? :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Wierz mi, że następnym razem swojego motoru, to już nie znajdziesz :icon_razz: Edytowane 20 Czerwca 2011 przez TWin_78 Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 joey wywrotowiec, król szlifów i paciaków :PI will be back! na dupach oczywiście :]a w środę hvn obowiązkowo :D A myślałem że już imprez nie ma w środe w HVN ale ja się pisze jak co :DMam nowy bajer na laski hahahhahhhahahNazywa się on WSPÓŁCZUCIE ! :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Xtreme Day 25. Czerwiec --->> Bojanowo <<---Zapraszamy By Was jeszcze bardziej przekonac do odwiedzenia naszej imprezy przesylam link chlopaków którzy pokaza freestyle w powietrzu ... Dodatkowa Atrakcja -- Koncert zespołu Macca Squad Zapraszamy Wiele Innych Atrakcji Drift samochodowy W Wykonaniu Mistrza Polski Edytowane 21 Czerwca 2011 przez gitek19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 co jak co ale na macca skład to ja się wybiorę:)przydałoby się jeszcze ptp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) boks już zamówiony na środę wiec wpadaj z tym czymś na szyi haha ;p+1000 do zajebistości :D Edytowane 21 Czerwca 2011 przez sieka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QciIaRmes5Q1.20min Ario o tym mowiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tak, to jest to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Tomuś ja tylko gwizdnę i SP`ek melduje się przy nodze radośnie rycząc i plując ogniem z obrzyna :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 jedzie ktos na RUDNĄ ? jak cos my lecimy z Góry w piątek okolo 16h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 jedzie ktos na RUDNĄ ? jak cos my lecimy z Góry w piątek okolo 16hgdzie się spotykacie w Górze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi