Marecki_ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Siemanko. Jeżeli w tym tygodniu nie sprzedam vitka, to w ostatni weekend lipca wybieram się na zlot do Giżycka. Wyjazd około 6-7 rano w piątek 29'go a powrót w niedzielę 31'go. Trasa około 550 km w jedną stronę :crossy: Super by było jechać w kilka motocykli - byłoby raźniej :) Byłby ktoś chętny? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam,wakacje w pelni i na pewno jakies plany juz macie, dlatego chce sie przypomniec ;) 19 sierpnia (piatek) o godz. 17:00 bierzemy z Karo slub :) Bedzie super jezeli uda sie zorganizowac dla nas obstawe motocyklowa. Slub odbedzie sie w Osiecznej w klasztorze oo. Franciszkanów. Trasa obstawy bedzie z Osiecznej do palacu w Racocie.Fajnie bylo by zorganizowac przejazd tak, zeby wylaczac skrzyzowania na czas przejazdu gosci, zreszta wiecie o co chodzi :) Dla uczestnikow przewidziane upominki, podobnie jak 2 lata temu :flesje: W razie pytan piszcie do mnie lub PaleSatana, który jest druzba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Marecki masz coś konkretnie już upatrzonego ?Byłem oglądać R1. Ma kilka "wad" i był malowany. Ma zejść z ceną - zobaczymy :) Jak się Vitek nie sprzeda w tym tygodniu to już więcej nie wystawiam, bo później jadę na wakacje i gdy wrócę to wyjeżdżam do Giżycka. Tomek, a może się wybierzesz ze mną? Będzie zajebiście :crossy: Ps. Witas, bardzo chętnie wziąłbym udział w obstawie, lecz akurat będę nad morzem... a na marginesie- jeszcze się zastanów czy chcesz mieć GPS na palcu ;) a z resztą, dlaczego masz mieć lepiej niż ja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pozdrowionka! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Szlachta jeździ dziś?O 18:00 będę na McD... szybki lodzik i do Boszkowa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @Witas ja będę na bank. może moją Kasię też wyciągnę na przejazd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) mam pytanie... chodzi o kombinezon- tekstyl czy skora lepszy? mam mozliwosc zakupu rst-skora z butami za 2 tys. Edytowane 11 Lipca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja mam teksa i skórę. od kiedy kupiłem kombi w teksie nie jeździłem ani razu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 bo wlasnie mam dylemat.. czy kupic ze skory RST z ochraniaczami itd + buty za 2 tys czy jakis tekstylny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 majka rzuć sobie okiem na te kombiaki:http://motoallegro.pl/kombinezon-damski-tschul-model-187-i1707591845.htmlMoim zdaniem są bardzo dobre. Sam mam kombi tj firmy i sobie chwalę. Dokupisz buty i jeszcze z tych 2 tys zostanie Ci, aby postawić mi piwo :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Siemanko. Jeżeli w tym tygodniu nie sprzedam vitka, to w ostatni weekend lipca wybieram się na zlot do Giżycka. Wyjazd około 6-7 rano w piątek 29'go a powrót w niedzielę 31'go. Trasa około 550 km w jedną stronę :crossy: Super by było jechać w kilka motocykli - byłoby raźniej :) Byłby ktoś chętny? Tak tak ja i Karol jedziemy :) a to program zlotu : http://www.vboyen.pl/?xv-...tocykli-2011,27 Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Polecam Berika :D Swietnie zdaje egzamin w rowach, tirach i innych przypadkach podczas stosunku z nawierzchnią bitumiczną Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tak tak ja i Karol jedziemy :) a to program zlotu : http://www.vboyen.pl/?xv-...tocykli-2011,27Super! Będzie zajebisty trip! Joey naruchaj sobie jakiś sprzęt i śmigaj z nami :buttrock: W końcu razem coś wypijemy :flesje: Ps. Jak zdrówko? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Super! Będzie zajebisty trip! Joey naruchaj sobie jakiś sprzęt i śmigaj z nami :buttrock: W końcu razem coś wypijemy :flesje: Ps. Jak zdrówko?Rucham jak idzie, a to chyba w dalszym ciągu kiepsko ;/Bo chce swój ale nie zdążęZaraz jade do szpitala na kontrole, a jak wrócę to dzwonie dalej do serwisu :PWłoski miesiąc mam hahaha Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) marecki.. co do tego kombinezonu to fajny ale pyt. gdzie mozna w lesznie kupic.?? bo sory ale na all wole nie bo nie wymiarowa jestem:P http://motoallegro.pl/kombinezon-skorzany-damski-rst-rift-promo-warszaw-i1665511578.html takie cos przymierzalam.. Edytowane 12 Lipca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja do Rst nie jestem przekonany... Może i na chłodne dni się nadaje ale w upały to się ugotujesz .... miałem spodnie RST to powyżej 20 stopni można się było w nich ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi