Joey69 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 za co ? :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Też może wyjadę, jakby coś tel w profilu Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 teraz pada, jeżeli przestanie to ja chcę wyjechać o 14:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja będę startował na pewno:] wczoraj policja dowód mi skasowała ;/ widzialalm to ale mimo tego pozniej sie pojawiles na lotnisku^^ps. ludzi nie poznajesz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 chwila refleksji :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) a się dojebał za blachę że pogięta niby opona i za słabo świeci podświetlenie tablicy hehe no i że DGR ;p no pewnie że na lotnisku byłem jeszcze a nie widziałem Cię Majka ;] a później jeszcze w Śremie byliśmy we Wschowie i o 1 do domu wróciłem :D Edytowane 19 Czerwca 2011 przez sieka17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 i jeszcze na dupach, zapomniałeś dodać :icon_mrgreen: w środę imprezujesz człowieku man? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Troche humoru :) CHYBA NIE ZAKRECILEM KRANIKA :P JAK WYPRZEDZIC ER ŁAN ?? NAJLEPIEJ Z DWÓCH STRON :) CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 a się dojebał za blachę że pogięta niby opona i za słabo świeci podświetlenie tablicy hehe no i że DGR ;p no pewnie że na lotnisku byłem jeszcze a nie widziałem Cię Majka ;] a później jeszcze w Śremie byliśmy we Wschowie i o 1 do domu wróciłem :D u oli przy budce staliscie... a ja akurat podeszlam co kuknoles ale nic cie nie oswiecilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Jak rozpoznać motocykliste z leszna? po dziwnie umocowanych odblaskach w okolicach blachy, często pochodzenia rowerowego :) Zmokliście? bo ja zmokłem i wracałem na półślepo bo nie chciało mi sie w plecak wrzucić jasnej szyby ... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 (edytowane) asmodan na tym 1 foto jest joey?? czy ktos podobny Edytowane 19 Czerwca 2011 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 pewnie ze Joey :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 joey wywrotowiec, król szlifów i paciaków :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 joey wywrotowiec, król szlifów i paciaków :P a tak mi opowiadał, że na kolanie non stop, nawet na prostej ;) ;) ;) tak na poważnie nie mówiłeś, że RSV się położyła. widziałem Rudego i Ciebie na McD dzisiaj, ale chyba woleliście shaki od jazdy bo przy dzidach Was nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 na kawe, później doleciał Sieka i reszta i polecieliśmy w kier. boszkowa, we włoszakowicach zrobiło sie już naprawde burzowo, uciekłem przez wschowe do domu, w deszczu z ciemną szybą i kończącą sie tylną gumą nie było fajnie... Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi