Pancia Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kto nastepny weekend lata? moze byc z noclegiem gdzies. Na Srebrna Górę namiar obrany, się piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 kto nastepny weekend lata? moze byc z noclegiem gdzies.Ja kawalerski odpadam :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na Srebrna Górę namiar obrany, się piszesz? więcej szczegółów... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wyjazd w sobotę, i powrót też tego dnia, wieczorem (jest możliwość noclegu oczywiście) tu masz link do całej imprezy http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/142759-zlot-twierdza-srebrna-gora-17-19062011/ AA! I kto jeszcze śmiga w sobotę? Może jaki wspólny wyjazd spod maka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) No dawno mnie nie było. ale witam ponownie wszystkich starych i nowych :)Cześć Ario :)A odnośnie skoków to też byłem na takich kursach w 2005 i 2006 roku ale aż w Rzeszowie, w Lesznie wtedy nic nie było, troche daleko dlatego więcej nie jeździłem do Rzeszowa. Książkę skoków jeszcze mam :)tylko badania mi już wyszły, ale jak by coś w Lesznie kiedyś było to może bym się jeszcze z kilka razy skusił :) Pozdro Edytowane 14 Czerwca 2011 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 witaj Irek ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 IrekSJedziesz z nami na zlot ? :DSiema i mam nadzieje ze wracasz:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zna ktoś dobrego mechanika z okolic Rawicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 bocian... ale kazde to moto co widzialam jechalo osobno wiec raczej nie ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 bocian... ale kazde to moto co widzialam jechalo osobno wiec raczej nie ty... Ty to ale uparta jesteś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 zna ktoś dobrego mechanika z okolic Rawicza?Był i się zmył :bigrazz: Ludzie z okolicy wiedzą o co i o kogo chodzi :icon_razz: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Siemanko :icon_biggrin: długo czekałem na taką pogodę jak dzisiejsza.. ide do garażu zobaczyć czy moja koza jeszcze tam stoi i na mnie czeka..a jak stoi w garażu to odpalam i na rejon wypierdalam..podejrzewam że ją suszy więc pojade na stacje niech się napije świeżej zupy.. A jeszcze jedna sprawa z innej beczki tzn. mam pytanie czy ktoś ma na wynajem domek nad jeziorem lub wie kto wynajmuje to będę wdzięczny za każde informacje.. Mam ochote wyskoczyć pomieszkać poza domem kilka dni. Alkoholu nie piję i nawet fajek nie palę więc nie ma ryzyka że w domku będzie burdel.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oj Bartek ja powaznie się pytam;/ co mnie obchodzi ktoś to BYŁ :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Woziu a o mnie pamiętasz?Bo czekam za czymś cały czas :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 kiedy rudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi