Joey69 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 i co najważniejsze w kufer bez problemu zmieściłem 6cio pak piwa :lalag:To na rudna sie tym bujasz? xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 :))) kogo z was moglam widziec wczoraj ok 16 przy nomi^^ i pozniej w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 napisz na czym i będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 no wlasnie nie zbyt widzialam.. cos ciemnego(nie naked) i potem jeszcze niebieski naked chyba suzuki i jakis srebny na wiadukt wjezdzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 To na rudna sie tym bujasz? xDNa Rudną niestety nie jadę - mój starszy syn ma urodziny. Będę imprezował na miejscu przy xtreme day :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 grr a ja do Extreme day nie moge byc:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No zajebioza!!! Musieliście nieźle śmigać - dajcie jakieś foty :bigrazz: Znów mnie ominął tor... szlag by trafił :icon_evil: NIESAMOWITE WRAŻENIA!!! :icon_twisted: TAKI MAŁY PRZEDSMAK (spośród 150 :D): reszta, gdy ogarnę... ;) Ps. zmieniłem sprzęta - kto zgadnie co to jest? Barthazz nic nie mów :) ==>MOTOCYKL<== podoba się? :wink: AHAHAHAHAHAHAHAHA .... xD czyli rozumiem nadszedł ten moment!! by zapuścic brodę, włosy i założyc kurtachę z frędzlami :laugh: ps. nie tęsknisz?? ;> Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ...czyli rozumiem nadszedł ten moment!! by zapuścic brodę, włosy i założyc kurtachę z frędzlami :laugh: ps. nie tęsknisz?? ;>Nie złotko, jeszcze nie ten moment i prędko on nie nastąpi :bigrazz: Fazi.... hmmm śliczny jak zawsze :) pewnie, że tęsknie :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No i sam dziś jeździłem, w Poznaniu byłem, później przez Śrem do Leszna, ale nikogo z forumowiczów nie spotkałem Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) No i sam dziś jeździłem, w Poznaniu byłem, później przez Śrem do Leszna, ale nikogo z forumowiczów nie spotkałemBo na torze latali :bigrazz: A widzialem Cie koło nomi wczoraj NIESAMOWITE WRAŻENIA!!! :icon_twisted: TAKI MAŁY PRZEDSMAK (spośród 150 :D): Zacytuje Arnolda Sch. z terminatora który mówil do O'connora "I'll Be Back" Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) AAA nie wszyscy latali na torze :)niektórzy latali dosłownie hehe:)My byliśmy na lotnisku w Bednarach, barthazz jeszcze raz dzięki ze pojechałeś z nami .. Karol skakał z samolotu ze spadochronem,,, ale ekstra było hehe wrażenia niesamowiteeee,powiem Wam że chyba bardziej się denerwowałam niż on :) może kiedyś zbierze się ekipa z forum i pojedziemy sobie skoczyć:)(jak się odważę).. jak przyjdzie filmik i foty z poznania ze skoku to coś wrzucimy do pooglądania... ale mówię Wam masakra poprostu:) to jest dla mnie nie do opisania bo nie ja siedziałam w samolocie , nie wyskoczyłam z 4000 m, i nie spadałam ponad 200 na h. tylko Karol.. heheh ...już nie mogę się doczekać tego filmiku żeby zobaczyć jak tam do góry było :)A to kilka fotek z naszego aparatuhttps://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/SKOKI?authkey=Gv1sRgCPXxgYOuk9uJnwE Edytowane 13 Czerwca 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ale Karol chyba musiał jakiś kurs przejść,bo tak wszystkich(byle kogo) tam nie wpuszczają:)napiszcie mi na priv,procedurę jaką 3ba spełnić by móc skoczyć :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) ale Karol chyba musiał jakiś kurs przejść,bo tak wszystkich(byle kogo) tam nie wpuszczają:)napiszcie mi na priv,procedurę jaką 3ba spełnić by móc skoczyć :ph34r: to był skok z instruktorem ,wiec nie trzeba mieć kursu... płacisz i skaczesz.. to wszystko,, a żeby być samodzielnym skoczkiem to trzeba mieć kurs .. i właśnie teraz Karol myśli żeby zrobić ten kurs.. wejdź sobie na www.spadochron.pl tam wszystko jest opisane :) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No właśnie mój brat trochę skakał i te kursy wszystkie musiał przechodzić i bulić za to, ale nie wiem ile Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 może kiedyś zbierze się ekipa z forum i pojedziemy sobie skoczyć:)Szczerze mówiąc wolał bym dołożyć i zrobić kurs a w tej kasie pojechać z 4 razy na tor :D Ale nie ukrywam fajny prezent :) A tak BTW. Szczęścia...:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi