majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 takie głupie,że aż fajne :icon_biggrin: o co chodzi hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ty sie nie czepiaj mojej kozinki:) bys mnie na plecak wzial...:Pja na moim malenstwie za szybko tam nie dojade:(( Ty jesteś z Zatorza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 takie głupie,że aż fajne :icon_biggrin: oj tam ooj tam:) Ty jesteś z Zatorza? no z zatorza a co?to ciebie poznalam na MC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 to ciebie poznalam na MC?NIE :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 NIE :D to kurde kto to jest hm?? z kad wie ze z zatorza.?:)lukasz cos ty koledze o mnie naopowiadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Olej zalany można dalej latać Haha kiedy gnój robimy porządny po Lesznie :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Olej zalany można dalej latać Haha kiedy gnój robimy porządny po Lesznie :D? tez bym juz chciala moc jezdzic na moim 650ccm milosci no ale.... przepisy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 przepisy są po to żeby je łamać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 przepisy są po to żeby je łamać :D wole nie ryzykowac. poczekam i po egzaminie sie wyszaleje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 do Góry ja będę się wybierał pewnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 do Góry ja będę się wybierał pewnie :D ja swoim nie pojade raczej a jako plecak mnie joey nie chce wziazc:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 do Góry ja będę się wybierał pewnie :Dprzyjedz do boszkowa zobaczyc moje zwłoki hahah xDale motoru mi nie dawaj bo laka spale xD ja swoim nie pojade raczej a jako plecak mnie joey nie chce wziazc:((bo nie jade.czytanie ze zrozumieniem sie kłania Olej zalany można dalej latać Haha kiedy gnój robimy porządny po Lesznie :D?Mówisz i masz :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 przyjedz do boszkowa zobaczyc moje zwłoki hahah xDale motoru mi nie dawaj bo laka spale xD bo nie jade.czytanie ze zrozumieniem sie kłaniaprzeciez wiem sory....;/ zartowalam;/;/;/; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Łukasz będę dzwonił w sobotę i wlecę na oko zobaczyć zwłoki ;p a później na Górę pocisnę. Będziesz lepszy niż ja w hvn haha xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 bede lepszy bo po piatku xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi