Ario Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 mi się nie podoba wcale, ale musi się potobać Tobie :) gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 #PaleSatan czytasz wiadomości prywatne czy znowu jesteś bez neta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Skocze dzis na nocne manewry leci ktos ze mną? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja juz po piwie ale gdybym wiedzial wczesniej... :/ moze next week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja juz po piwie ale gdybym wiedzial wczesniej... :/ moze next weekMam wolne :DWiec atacken jak najbardziej :D Polatane Byłem w szoku kupa luda :)I kolege z Poznania spotkałem był na oko na naszym maku bo twierdzi, że fajne dziewczyny się kręca u nas :)To w poznaniu nie ma takich co jeżdżą ? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (...) To w poznaniu nie ma takich co jeżdżą ? Są, ale pewnie się nie golą... Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Są, ale pewnie się nie golą...Kiedyś włosy łonowe nie były przeszkodą.Dziwny ten świat, kudłatych uśmiechów się brzydzi? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Taaa... Bez kłaka nie ma smaka! Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) !!! Chorwacja !!!Czy ktoś deklaruje się na wyjazd do Chorwacji pod koniec czerwca / początek lipca?Trasa 3500-4000km m.in. Pula, Zadar, Jeziora Plitwickie, Porec, Dubrownik Edytowane 7 Czerwca 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Co robicie w weekend? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.rbim.pl/Zlot motocyklowy XVI Łagów (lubuskie)jak w tytule i linku (zobacz video z 2010) dużo dobrej zabawy, przepiękne jeziora - możliwość nurkowania, krystaliczna woda, super klimat! W sobotę planujemy wypad do Berlina, nocleg na prywatnej kwaterze, do dyspozycji trzy poziomy/piętra - pokoje czteroosobowe, kuchnia do użytku, łazienka na każdym piętrze, taras - koszt od osoby 45 zł za noc (napociłam się nieźle, bowiem miejsc brak, pobukowane od kwietnia i wyboru żadnego na tę chwilę) Każdy mile widziany! Proszę o kontakt na priv, co do szczegółów. Sprawa na już, ponieważ trzeba dokonać wpłaty, inaczej pokoje przepadną, a szkoda byłaby wielka! To już XVI zlot w Łagowie! Tego nie można przegapić! :crossy::) Wrażenia niezapomniane :buttrock: Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ja sie nudzic bede:)) choc w sobote na grila jade (jedziesz ze mna?)z kim sie moge zabrac 18 na piknik motocyklowy do góry?:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) ja sie nudzic bede:)) choc w sobote na grila jade (jedziesz ze mna?)z kim sie moge zabrac 18 na piknik motocyklowy do góry?:))w sobote będe garować po garażowym melanżu bo nie wiem gdzie on się zakończy xD A po kiego chccesz jechać z kimś jak masz swoją kozinke :)Dasz rade my poczekamy xD zresztą ja 18 będe w boszkowie leżeć zdechły..KAWALERSKI! ;D http://www.rbim.pl/Zlot motocyklowy XVI Łagów (lubuskie) Zawsze mnie ciekawił ten zlot ale w tym roku mam inne koncepcje niestety może przyszły rok Niestety ten odpada Edytowane 8 Czerwca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 ty sie nie czepiaj mojej kozinki:) bys mnie na plecak wzial...:Pja na moim malenstwie za szybko tam nie dojade:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 takie głupie,że aż fajne :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi