Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzis odpadam do pracy ide do 21 bede

Jutro bede latac

Ario karte bym moja potrzebowal :)

To mielismy sobie NOMI..o 4 zaczęło sie palic i mi hałas strażaki robiły , 25 wozów przyjechało

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Ten pożar NOMI to masakra. Coś sporo pożarów u was ostatnio. Coś mi to nie wygląda na zbieg okoliczności. Pewnie jakiś nawiedzony piroman grasuje

Joey chce żeby Praktiker był w Lesznie monopolistą :)

a poważniej to spalił się meblowy na Racławickiej, później pożar na Dekana w meblowym i teraz Nomi...

Ja obstawiam Ze to wina OBI ktore w pazdzierniku ma byc !!

Zajarało sie gdzies okolo 3.30 od strony smietników

Do teraz walcza i dogaszają, ale trzeba przyznac pięknie wyglądało to jak dach padł na ziemie i wyskoczył WIELKI ogien :icon_twisted:

Ciekawe czy wybudują nowe czy coś tu powstanie innego

Edytowane przez Joey69

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Joey musiałeś mieć niezłe widowisko :) Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało. Mogliby wybudować nowe NOMI, bo lubiłem tam zaglądać...

Dziś mam jeszcze sporo pracy, lecz jak dobrze pójdzie to wieczorkiem wyjadę :crossy:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

będzie ktoś jeździł wokół komina? bo mam propozycje wybrania się na mała przejażdżkę ale źle napisałem wcześniej bo nie Luboń tylko Lubin koło Polkowic wyjazd w okolicach godziny 15:30 chętni? dzwonić albo pisać 722388336 trasa około 150km tam i z powrotem wiec czysto rekreacyjna... :D

będzie ktoś jeździł wokół komina? bo mam propozycje wybrania się na mała przejażdżkę ale źle napisałem wcześniej bo nie Luboń tylko Lubin koło Polkowic wyjazd w okolicach godziny 15:30 chętni? dzwonić albo pisać 722388336 trasa około 150km tam i z powrotem wiec czysto rekreacyjna... :D

motocykle to nie wszystko liczy się pasja

Również będę dziś śmigał po południu.

Miałem tydzień urlopu i ani razu nie pojeździłem... Żona wymyśliła sobie remont i zamianę pokojów - sypialni i dziecięcego (a w zasadzie już młodzieżowego) i od rana do późnego wieczora pracowałem, lecz efekt wyszedł całkiem przyjemny :bigrazz:

No to jak zgadujemy się gdzieś - powiedzmy 16.00 na maku?

<<=== BORN TO RIDE ===>>