Ario Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 robimy dzisiaj jakies kółko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ja dzis odpadam do pracy ide do 21 bedeJutro bede latacArio karte bym moja potrzebowal :) To mielismy sobie NOMI..o 4 zaczęło sie palic i mi hałas strażaki robiły , 25 wozów przyjechało Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ten pożar NOMI to masakra. Coś sporo pożarów u was ostatnio. Coś mi to nie wygląda na zbieg okoliczności. Pewnie jakiś nawiedzony piroman grasuje Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Ten pożar NOMI to masakra. Coś sporo pożarów u was ostatnio. Coś mi to nie wygląda na zbieg okoliczności. Pewnie jakiś nawiedzony piroman grasujeJoey chce żeby Praktiker był w Lesznie monopolistą :) a poważniej to spalił się meblowy na Racławickiej, później pożar na Dekana w meblowym i teraz Nomi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) Ja obstawiam Ze to wina OBI ktore w pazdzierniku ma byc !! Zajarało sie gdzies okolo 3.30 od strony smietnikówDo teraz walcza i dogaszają, ale trzeba przyznac pięknie wyglądało to jak dach padł na ziemie i wyskoczył WIELKI ogien :icon_twisted:Ciekawe czy wybudują nowe czy coś tu powstanie innego Edytowane 28 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Joey musiałeś mieć niezłe widowisko :) Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało. Mogliby wybudować nowe NOMI, bo lubiłem tam zaglądać... Dziś mam jeszcze sporo pracy, lecz jak dobrze pójdzie to wieczorkiem wyjadę :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 będzie ktoś jeździł wokół komina? bo mam propozycje wybrania się na mała przejażdżkę ale źle napisałem wcześniej bo nie Luboń tylko Lubin koło Polkowic wyjazd w okolicach godziny 15:30 chętni? dzwonić albo pisać 722388336 trasa około 150km tam i z powrotem wiec czysto rekreacyjna... :D będzie ktoś jeździł wokół komina? bo mam propozycje wybrania się na mała przejażdżkę ale źle napisałem wcześniej bo nie Luboń tylko Lubin koło Polkowic wyjazd w okolicach godziny 15:30 chętni? dzwonić albo pisać 722388336 trasa około 150km tam i z powrotem wiec czysto rekreacyjna... :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Lata ktos dzis? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Lata ktos dzis? Brat nie wysilaj sie z pisaniem czy ktoś lata bona forum Ci nikt nie odpisze ja próbowałem wczoraj cały dzień... :banghead: Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zreszta numer macie :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja będę w siodle ale od 14 Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 A to pewnie że koniec miesiąca każdy spłukany a że maj był piękny to każdy z floty się wystrzał i swoje km zrobił :icon_biggrin: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Również będę dziś śmigał po południu. Miałem tydzień urlopu i ani razu nie pojeździłem... Żona wymyśliła sobie remont i zamianę pokojów - sypialni i dziecięcego (a w zasadzie już młodzieżowego) i od rana do późnego wieczora pracowałem, lecz efekt wyszedł całkiem przyjemny :bigrazz: No to jak zgadujemy się gdzieś - powiedzmy 16.00 na maku? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Ja obstawiam Ze to wina OBI ktore w pazdzierniku ma byc !! ...więc i Ty się lepiej strzeż :D w manhattanie wczoraj zamachowiec bombę podłożył :banghead: jakaś czarna seria leci... Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Moje skromne zdanie jest takie, że Nomi samo się podpaliło. Stracili klientów z powodu Praktikera.Tak funkcjonuje biznes - sprzedać cały asortyment w jedną noc :)Otworzyli Demona... Heaven poszedł z dymem, proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi