Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jaki tam ERROR xDCO najwyej zwieszka hihi xDBo sie bierze koce grzewcze i w tedy jest ciepło :D Albo pijesz by nie czuc xD dobra dobra :notworthy: tylko od kiedy po zawieszce się nie pamięta połowy imprezy xD koce grzewcze? :icon_eek: ja tam wolę się dogrzewać w inny sposób, lecz przy nocnych +6 raczej nic nie pomoże... ;/ taaa.... teraz pijesz, by ni9e czuć, a przed chwilą uwagę zwróciłeś, że piffko proponowałam :P a podobno to tylko kobiety są zmienne... :icon_rolleyes: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Joey przed deszczem uciekłeś wracając z mojego piknego Starego Strącza, czy dopadł Cie gdzieś po drodze jak mój kot muchę ?? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) W sobotę i niedzielę jest Bielawa Stunt Festival. Leci ktoś ? W jaki dzień reflektujecie ? Wydaje się po programie że sobota będzie ciekawsza Program zawodów: 28 maja – sobota8.00 - 10.00 - zapisy i weryfikacja zawodników9.00 - 11.00 - jazdy treningowe11.30 - uroczyste otwarcie zawodów11.40 - 12.00 - pokaz Stunter 1312.00 - 16.00 - eliminacje – jazdy konkursowe, pokazy Stunter 1316.00 - 18.00 - przygotowanie do pokazu FMX, trening, pokaz FMX 29 maja – niedziela11.00 - 12.30 - jazdy treningowe12.30 - 14.00 - konkursy: - jazda na przednim kole- konkurs na najwieksza ilość wykręconych cyrkli na tylnym kole w czasie 30 sekund- konkurs Last Mam Standing 14.00 - 16.00 - finały - jazdy konkursowe16.30 - dekoracje zwycięzców, zakończenie zawodów Edytowane 24 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 brooooodak ! ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Do Bielawy nie jadę... byliśmy w tych okolicach 2 tygodnie temuA Stuntera13 i Raptownego naoglądałem się w Poznaniu na BP Co do wyjazdu nad morze... to też ostatnio o tym myślę, ale zdecydowanie wersja, którą Mania proponuję - z noclegiem na plaży. Termin tylko inny bo w ten weekend mi nie pasuje! A propos jeśli macie sprawne rowery to zachęcam do wzięcia udziału w VI Leszczyńskim Maratonie Rowerowym. Dostępne 3 trasy to 80/160/240km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Oczywiście na zloty też nie jezdził :) Tak się bawią na Le Mans - bylem, widziałem najlepsze motocykle z Francji :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (...) Co do wyjazdu nad morze... to też ostatnio o tym myślę, ale zdecydowanie wersja, którą Mania proponuję - z noclegiem na plaży. :buttrock: ...i piffkiem??!! <wersja dla extreme'owców> :laugh: Termin tylko inny bo w ten weekend mi nie pasuje! czerwiec :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Do Bielawy nie jadę... byliśmy w tych okolicach 2 tygodnie temuA Stuntera13 i Raptownego naoglądałem się w Poznaniu na BP Co do wyjazdu nad morze... to też ostatnio o tym myślę, ale zdecydowanie wersja, którą Mania proponuję - z noclegiem na plaży. Termin tylko inny bo w ten weekend mi nie pasuje! A propos jeśli macie sprawne rowery to zachęcam do wzięcia udziału w VI Leszczyńskim Maratonie Rowerowym. Dostępne 3 trasy to 80/160/240km A do Rudnej leci ktoś ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) A do Rudnej leci ktoś ?http://www.sekcja-iskra.c0.pl/plakat.jpg ja juz tam jestem :D Powiem Ci tak na rudna wiem ze sie kreci dosc duza ekipa w zeszłym roku bylo nas parunastu Pryzpuszczam ze blizej terminu Grzester cos jakis temat reaktywuje i bedzie cos wiecej wiadomo a teraz wiem ze Ario sie pisal odemnie kilku no i wschowa to jest na bank wiec sam nie zostaniesz z tryplem :)Bedzie wino bedzie impreza:DMarecki cos beblotał tez ze bedzie:P Edytowane 25 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja już sam nie wiem co robić bo tematów jest sporo. Teraz jeszcze Barteck mi nadał że w niedzielę są jazdy w HD i będzie XR1200 i VRood Muscle. Też mnie korci bo te sprzęty są wyjątkowe i mają power Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ja już sam nie wiem co robić bo tematów jest sporo. Teraz jeszcze Barteck mi nadał że w niedzielę są jazdy w HD i będzie XR1200 i VRood Muscle. Też mnie korci bo te sprzęty są wyjątkowe i mają powerA gdzie? Ja bielawe odpuszczam za daleko, niestety w tym miesiacu zrobilem 1300 km :oNie wiem gdzie i kiedy ale licznik nie kłamie przez tos ie troche spłukalemA mam dosc dobry zakup na przyszły miesiac jeszcze Rudna jest genialna i choćbym miał jechac rowerem jade tam ! ale te jazdy w HD normalnie az mnie kusza:D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wrocław Joey ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Wrocław Joey ;)A to trzeba sie zapisac czy co ?Bo bic sie o motor nie mam zamiary xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Nie trzeba się zapisywać. Jedziesz, zapisujesz się na miejscu przed samą jazdą i to tyle. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) do oddania mam tankbag magnetyczny (wiadomo, u mnie nie działa :) ), ma dziurkę w 'deklu' reszta w miarę ok. kto chętny do wzięcia walić na PW Edytowane 25 Maja 2011 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi