sieka17 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ale gdzie,hvn?czy jakaś mniej kameralna biba?hvn musi być w weekend ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 hvn musi być w weekend ;D Ja Cię zbierać nie będę :D Ale widzimy się jak co weekend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ale pierdolicie! :icon_evil: Śmigamy gdzieś dalej, czy tylko jeździcie pod maka i heven? Jutro piątek, wyjeżdża ktoś? A może zgadamy się gdzieś na sobotę? Bartek, wymyśl jakąś trasę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ja się sam zbieram tylko czasami coś zdarzy mi się zapomnieć kawałek imprezy haha ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Marecki! ;) pozdrawiam :D ja się sam zbieram tylko czasami coś zdarzy mi się zapomnieć kawałek imprezy haha ;p Nie dziwie CI się :D Ale podziwiam że na drugi dzień zdecydowałeś się na kacu pośmigać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Marecki! ;) pozdrawiam :DDziękuję, również pozdrawiam :bigrazz: Kiedy znów Cię niewiasto ujrzę, swym pożądliwym wzrokiem? :tongue: No to jak panowie i panie, śmigamy gdzieś?? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No to jak panowie i panie, śmigamy gdzieś??ja niee... bo wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Dziękuję, również pozdrawiam :bigrazz: Kiedy znów Cię niewiasto ujrzę, swym pożądliwym wzrokiem? :tongue: No to jak panowie i panie, śmigamy gdzieś?? Kiedy? Hmm pewnie na jakiejś przejażdżce przy najbliższej okazji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ja niee... bo wstydŻaden wstyd. Zrobimy prędkość patrolową, ew. weźmiemy Cię na hol ;) :buttrock: Dziś zrobiłem parę km, jednak mam głód dalszej wyprawy. Chorwacja niestety odpada z przyczyn czasowych... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Żaden wstyd. Zrobimy prędkość patrolową, ew. weźmiemy Cię na hol ;) :buttrock: Dziś zrobiłem parę km, jednak mam głód dalszej wyprawy. Chorwacja niestety odpada z przyczyn czasowych... na hol?? (ock?) na plecak predzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 jakies plany na sobotę? ja o 11:00 planuję wyjechać na 3hmyśle ze bedzie mozna sie zespolic juz bede trzezwy xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ja też zrobiłem parę kilometrów i lekki deszcz mnie złapał wiec trzeba było się zmywać do domu :] a jakąś trasę przy niedzieli można zrobić. Jak będę trzeźwy to chętnie bym się gdzieś wybrał ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 beze mnie??Ty świnio zapamiętam Ci to...A kto mówił że bez Ciebie dziubasku :)kiedy wpadniiesz w ogole?:) Ale pierdolicie! :icon_evil: Śmigamy gdzieś dalej, czy tylko jeździcie pod maka i heven? Jutro piątek, wyjeżdża ktoś? A może zgadamy się gdzieś na sobotę? Bartek, wymyśl jakąś trasę :buttrock:A skąd Ty wiesz ze pod HVN jezdzimy co ?:> ja niee... bo wstydWstyd to kraść i z dupy spaść:PEhh ta młodzież ja też zrobiłem parę kilometrów i lekki deszcz mnie złapał wiec trzeba było się zmywać do domu :] a jakąś trasę przy niedzieli można zrobić. Jak będę trzeźwy to chętnie bym się gdzieś wybrał ;pMożna coś pomyśleć na sobote jak widać z Ario już się ustawiliśmy.. Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Wstyd to kraść i z dupy spaść:PEhh ta młodzież Można coś pomyśleć na sobote jak widać z Ario już się ustawiliśmy.. no ei nie pojezdzaj tak po mnie staruszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ... A skąd Ty wiesz ze pod HVN jezdzimy co ?:> ... No bo kur*a wróżka ze mnie :icon_evil: pijecie i to tak beze mnie :mad: Ario, ostatnio się mijaliśmy na 17stycznia - poznałeś? :) No to co co z tą sobotą? Umawiamy się gdzieś konkretnie? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi