RudyXJ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 zadzwonie do Ciebie musze zobaczyc czy elektryka na dzialke zlapie :DElektryk ma problemy z narkotykami, że go na działke łapiesz ?? :PZłap go i w monarze zamknij, kiedyś łapałem psa ale na kiełbase... Hmmm ;) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 @Rudy dostał kreskę i przyjechał @thobeta trypel kozak, dla mnie ciutkę mały, ale zrywny jak się patrzy. będzie mega fun z jazdy! no i wydech... gratulacje dzwoń do gościa i powiedz, że dajesz mu 200 za kurtalę dla panny - wezmę dla żony :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) dzwoń do gościa i powiedz, że dajesz mu 200 za kurtalę dla panny - wezmę dla żony :D :D :DDzwoń do gościa i powiec ze za 500 wezmiesz wszystko co ma xDDobry wuja z ameryki hah :D Sieka zaluj że nie przyjechaleś kozak było :D Edytowane 23 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Widzę, że mega pozytywne odczucia co do trypla :)Niezły sprzęt, choć bardzo kontrowersyjny :crossy: Dziś w końcu pośmigałem, bo już się bałem, że zapomniałem jak się jeździ, i wiecie co?.... nie zapomniałem ;) Jakby to powiedzieć - spalanie Vitka sięgało pewnie z 9-10 litrów :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja dzis probowalem swojego i na 1 biegu 148km/h na drugim biegu 183 km/h :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja dzis probowalem swojego i na 1 biegu 148km/h na drugim biegu 183 km/h :DNo to potrenuj jeszcze trochę i wtedy zrobimy małą jazdę :icon_razz: Żartuje oczywiście :bigrazz: RSV nieźle musi zapierd*lać !!! Kiedy pośmigamy? Dasz mi karniochę :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 No to potrenuj jeszcze trochę i wtedy zrobimy małą jazdę :icon_razz: Żartuje oczywiście :bigrazz: RSV nieźle musi zapierd*lać !!! Kiedy pośmigamy? Dasz mi karniochę :Dkumpla r1 ta rn09 pamietasz ? z nebieska lampa z tylu1 bieg 143km/h 2 bieg 184km/h ;]roznica w koniach wiadoma ;]....biedne rzędówki ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Tak kojarzę :) Dziś robiliście testy? Mój Vitek, to ma prawie tyle Vmax, co Wy na 2gim biegu .... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Tak kojarzę :) Dziś robiliście testy? Mój Vitek, to ma prawie tyle Vmax, co Wy na 2gim biegu ....nasze testy skonczyły sie pomyslniechoc dzisiejszy wyjazd przyniosl wiele niespodzianek i napewno nie był to dobry dzien na jazde :P Oczywiście na zloty też nie jezdził :) EDITE cyce a na weekend ktos cos planuje? Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: powrót 22?? :icon_eek: a po co wracać??? :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: złocista, średnio wypieczona sola, piękne słońce przez cały dzień i pewnie okropnie zimna woda :D to na początek...a później?zupełna dzicz - gwieździste niebo, ognisko na dzikiej plaży i piffko :D :D :D wersja extreme pełną parą brzmi lepiej :buttrock: ps. (...) zamoczymy jajka (...) :icon_eek: a to opcja tylko na gey party?? :laugh: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Jeżeli w sobotę wypad do Kisielina jest nieaktualny, to faktyczni miło byłoby zrobić jakąś wyprawę! A może jedziemy nad morze :bigrazz: Wyjazd około 6.00 a powrót 21.00-22.00. Zjemy rybkę, zamoczymy jajka, i wracamy do domu :tongue: a moze w niedziele ja np w sobote nie dam rady? gdzies blizej i pózniej? bo ja odpadam jakby co... Edytowane 24 Maja 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) ognisko na dzikiej plaży ... No to bardzo duza i długa jest ta plaza :icon_eek: ...i piffko A kto pojedzie na drugi dzien? xDMi to tam może nie przeszkadzać ale jak restza? xD Ja odpadam na dluzsze wypady do konca miesiaca ..w oczekiwaniu na święto maski boskiej pieniężnej :P Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A kto pojedzie na drugi dzien? xDMi to tam może nie przeszkadzać ale jak restza? xD od kiedy pijaczyno mały martwisz się o stan %% we krwi na drugi dzień?? xD poza tym... noc jest długa, a piffko to piffko (nie Joey, nie od razu opcja error) - więc do rana wyparuje :D Ja odpadam na dluzsze wypady do konca miesiaca ..w oczekiwaniu na święto maski boskiej pieniężnej :P masz rację - czerwiec! :D...no bo i noce teraz jeszcze zimne :P Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) ATTENTIONLudzie mam na sprzedaż whisky KING ABEL 2,5 litrowa butelka za 125zł dostepne od reki piszcie kto chce bo zaraz moze nie byc ::PPolecam sam pijam :D Prosto z Hiszpani z banderolka żadna lewizna :)Kumpel sie rozmyslił i mi teraz lezy jak by co pisac na PW noc jest długa, a piffko to piffko (nie Joey, nie od razu opcja error) - więc do rana wyparuje :D masz rację - czerwiec! :D...no bo i noce teraz jeszcze zimne :PJaki tam ERROR xDCO najwyej zwieszka hihi xD Bo sie bierze koce grzewcze i w tedy jest ciepło :DAlbo pijesz by nie czuc xD Edytowane 24 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi