A&K Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Woziu więcej wiary w ludzi :bigrazz: no więcej wiary może to taki sprzedawca jak ja jutro chyba sprzedam moto aż mi żal,ale cóż czas na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cześć ... Coś podejrzanie tania jest ta R1 ... albo super okazja albo mina... Sportowe zawieszenie Ohlinsa ... Nie wiem w jakim jest stanie ale kiedyś się orientowałem to za sam nowy widelec chcieli 20 k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) No faktycznie solidnie doinwestowana, dużo sportowych części(wydech, sety, zawias) brakuje tylko klamek, ale trzeba by to obejrzeć. Same akcesoria połowę tej ceny :bigrazz: Edytowane 19 Maja 2011 przez barteck_street Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) No faktycznie solidnie doinwestowana, dużo sportowych części(wydech, sety, zawias) brakuje tylko klamek, ale trzeba by to obejrzeć. Same akcesoria połowę tej ceny :bigrazz: Jak sam tylny zawias 5,200 Beta... A może B-Kinga kupisz jeśli chcesz dużego golasa? Edytowane 19 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) A może B-Kinga kupisz jeśli chcesz dużego golasa? Coś mnie w B-kingu cofa przed zakupem. Mam wrażenie że to jest bardzo trudne do odsprzedaży. Wszyscy mówią o Bkingu że szybki że duży itp,itd ale na ulicy go zobaczyć graniczy z cudem. Ten motocykl z fabrycznymi wydechami jest dla mnie nie do przyjęcia. A co mówicie o tym Buellu 1125 ? Edytowane 19 Maja 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) Coś mnie w B-kingu cofa przed zakupem. Mam wrażenie że to jest bardzo trudne do odsprzedaży. Wszyscy mówią o Bkingu że szybki że duży itp,itd ale na ulicy go zobaczyć graniczy z cudem. Ten motocykl z fabrycznymi wydechami jest dla mnie nie do przyjęcia. A co mówicie o tym Buellu 1125 ?A nie lepiej XB12 albo ewentualnie XB9?12 lata po lesznie koles sobie to bardzo chwli w koncu z stajni Harleya :)Mi tam BKing podchodzi klawy sprzęcior :D Dla pewnych i zdecydowanych w końcu pieca ma z Buzy :)CHoc powiem Ci że buella też możesz dlugo się pozbywaćA spoglądnij sobie na benelli TNT 1130 najlepiej wersje EVO :DNie ukrywam TNT jest moim faworytem :D Edytowane 19 Maja 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Coś mnie w B-kingu cofa przed zakupem. Mam wrażenie że to jest bardzo trudne do odsprzedaży. Wszyscy mówią o Bkingu że szybki że duży itp,itd ale na ulicy go zobaczyć graniczy z cudem. Ten motocykl z fabrycznymi wydechami jest dla mnie nie do przyjęcia. A co mówicie o tym Buellu 1125 ? Ciekawa stylistyka :) Choć walec przejechał mu po przedniej owiewce i lampach :)Jest to bardzo indywidualny sprzęt, z resztą tak jak był MT-01 Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekpl Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Fajnie to wygląda .... z przodu jak Ducati 916 :P Firmy Buell już nie ma i może myć problem z częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Z tego co wiem to w ramie tej nowej "bułki" nie siedzi juz harleyowski chłodzony wiatrem piec lecz v2 chlodzone cieczą od rotaxa, ponoc wyeliminowali problem puchnięcia w extremalnym użytkowaniu, w starych bułkach czasem był problem z przewietrzeniem drugiego gara. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Teraz buły będą zyskiwać na wartości ponoć Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Sprzedałem motor i jest mi smutno k.....a :banghead: :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 kup nowy i humor Ci się poprawi. proste! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 A&K czas na SP-2, czy jednak inny model? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 kupię ,ale jeszcze sam nie wiem myślałem cały czas o SP-2 lecz na inne też mam apetyt dobrze że nie mam kasy bez limitu bo bym kupił chyba z 10 i każdy inny ale coś na bank kupię bo bez moto tak pusto jakoś :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Sprzedałem motor i jest mi smutno k.....a :banghead: :sad: Jak będziesz w potrzebie to mój motor ci odsprzedam :lalag: .. a za ile poszła twoja bryka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi