Bocian1992 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 bocian szybko się uwinąłeś. gratulacje i do zobaczenia w niedzielę. oby była pogoda Latalem za wszystkim i wylatalem. Jeszcze male poprawki musze zrobic ale bez tego mozna jezdzic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 krzywe fele i brak hamulcy? eeee, można z tym jeździć ;-) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 krzywe fele i brak hamulcy? eeee, można z tym jeździć ;-) :D :D Tak zle az nie jest :biggrin: Zobaczysz sam na zywo co i jak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 krzywe fele i brak hamulcy? eeee, można z tym jeździć ;-) :D :DPrzeciez Ty też na takim jezdzisz..ja np jezdze xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 ale w tym cała sztuka i przyjemność. jazda na sprawnym motocyklu to nuda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 tak jak mówisz przez to ja dzis wyjade z brakiem przedniego i praktycznie brakiem tylnego :Dto będzie extrem +10 do kozaka hahahaha xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 no nic my tu gadu gadu a urlop mam wiec jade sie bujnac na dzialke. Wy pracujcie, bo w budżecie Donald zrobił taaaką dziurę, że ktoś musi !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 no nic my tu gadu gadu a urlop mam wiec jade sie bujnac na dzialke. Wy pracujcie, bo w budżecie Donald zrobił taaaką dziurę, że ktoś musi !!!! :DToo ja też ide a wy jebcie na moje darmowe wizytu u specjalisty xDA potem wiadomka ;] :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodzieniec Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Możecie coś więcej napisać do do zlotu w Śremie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam wszystkich na początku weekendu :D chciałbym poruszyć dwa tematy mianowicie 1. czy jutro wybiera się ktoś na jakąś przejażdżkę? 2. Odnośnie niedzielnego wyjazdu na MOTO NIEDZIELĘ do poznania zbiórka oczywiście jak to zawsze na MC w niedziele o godzinie 9:00 zapraszam wszystkich zainteresowanych będzie fajna zabawa! pozdrawiam i czekam na odpowiedzi oraz propozycje jutrzejszej wycieczki :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam wszystkich na początku weekendu :D chciałbym poruszyć dwa tematy mianowicie 1. czy jutro wybiera się ktoś na jakąś przejażdżkę? 2. Odnośnie niedzielnego wyjazdu na MOTO NIEDZIELĘ do poznania zbiórka oczywiście jak to zawsze na MC w niedziele o godzinie 9:00 zapraszam wszystkich zainteresowanych będzie fajna zabawa! pozdrawiam i czekam na odpowiedzi oraz propozycje jutrzejszej wycieczki :D ad. 1 Jutro jednak nie dam rady pojeździć - muszę ogród doprowadzić do stanu używalności :) ad. 2. W niedzielę jadę z Wami, więc melduje się o 9.00 na maku :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 maciej pisz na priv na temat rozliczenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Możecie coś więcej napisać do do zlotu w Śremie?? 8.05.2011 Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego Śrem 2011, kościół NSJ ul. Kilińskiego 23, boisku szkolne ul. 1 Maja. Organizator: Free Squad Śrem, tel.: 0-502 121 787, e-mail: [email protected] Wybiera sie ekipa z okolic Rawicza i Krobi ale nie wiem dokładnie o której i gdzie się spotykamy.Jutro dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 SREM KLIK Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Byłem dziś w śremie i je*ie tam gnojem i pijanymi ludzmiwybieram poznań! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi