barteck_street Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Marecki właśnie sam organizator mnie zachęcał ostatnio, ale i tak miałem zamiar się wybrać, mam nadzieję, że się uda :rolleyes: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 najpierw proszę o potwierdzenie,dalsze instrukcje dam w czwartek.Pasuje?? Mi pasuje najbardziej piątek !czuje naprawdę solidny gnojnik!!! Kto mnie przenocuje? xDNiechcć spać znowu na schodach xD ]Marecki_ myślisz, że to ten koleś, którego mieliśmy okazje poznać w czwartek u Mamutów?Potwierdzam to ta sama osoba - Piotr Stożek z Lasocic [*] Tak właśnie myślałem... Jeździł z nami podczas mamutowej czwartkowej wyprawy... Tragedia... Kur*a... razem wspólnie zapierdal*liśmy w czwartek na winklach - właśnie na Boszkowo...Zna ktoś szczegóły, jak do tego doszło? Piotrek czuwaj nad nami i śmigaj po niebiańskich autostradach... [*] [*] [*] We wtorek 03-05-2011 odbędzie się w Bojanowie coroczny RAJD. Zapisy są o 11.00 a start przewidziany jest na godz 12.00. Ktoś się pisze? Byłem już dwa razy na tym rajdzie (bo jak tu nie być, gdy ma się go prawie pod domem) i powiem Wam, że jest bardzo sympatycznie. Jeżeli ktoś lubi tego typu imprezy to polecam :buttrock: Przyjebał w słup betonowy , barierkę klatką piersiową.Kiedy wsadzali go do karetki, bo przyjechała z boszkowa to wsadzając go jeszcze krzyczał tam też skonał.Może R by go uratowała jeszcze, gdyż karetka nie była wyposażona w odpowiedni sprzęt medyczny Motocykl był wbity w ziemie 30-40 metrów od drogi w pole ...nie było śladów motocykla ktory się toczy po ziemi ..wniosek musiał wystrzelić jak z wyrzutni gdzie szybujący motocykl wbił się w ziemie i tak już został... ślady motocykla zaczynały się na jezdni już dużo wcześniej, wiedział najwidoczniej że nie zdoła się zmieścić w zakręt...musiał ostro zapie**alać tam Mnie jakoś takie rajdy nie bawią... Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) ]Marecki_ myślisz, że to ten koleś, którego mieliśmy okazje poznać w czwartek u Mamutów?Potwierdzam to ta sama osoba - Piotr Stożek z Lasocic [*] Tak właśnie myślałem... Jeździł z nami podczas mamutowej czwartkowej wyprawy... Tragedia... Kur*a... razem wspólnie zapierdal*liśmy w czwartek na winklach - właśnie na Boszkowo...Zna ktoś szczegóły, jak do tego doszło? Piotrek czuwaj nad nami i śmigaj po niebiańskich autostradach... [*] [*] [*] We wtorek 03-05-2011 odbędzie się w Bojanowie coroczny RAJD. Zapisy są o 11.00 a start przewidziany jest na godz 12.00. Ktoś się pisze? Byłem już dwa razy na tym rajdzie (bo jak tu nie być, gdy ma się go prawie pod domem) i powiem Wam, że jest bardzo sympatycznie. Jeżeli ktoś lubi tego typu imprezy to polecam :buttrock:Marecki możesz tak po krótce powiedzieć o co chodzi w tym rajdzie. ps. Szkoda chłopak to daje trochę do myślenia ale... Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Rajd jest darmowy. Po zapisaniu dostaje się numer startowy, który naklejasz gdzieś na moto, oraz kartki z zadaniami, np. "jedź drogą krajową nr 5 w kierunku Rawicza i w Golinie skręć w lewo, za 100m znajduje się pomnik - Jakie są na nim daty?" - pytanie oczywiście wymyśliłem :tongue: Lecz mniej więcej tak to wygląda. Po drodze są też zadania - np. strzelanie z wiatrówki, rzucanie piłeczką do tenisa w butelki czy też spacer z jajkiem na łyżeczce po określonej trasie :) Fajna rozrywka w gronie motocyklistów :lalag: Polecam - ja będę brał w niej udział :) A na koniec można siąść sobie w miejscowej knajpie "drewutni", która znajduje się przy amfiteatrze i wypić sobie "soczek" :flesje: Można fajnie spędzić czas i do tego pogadać :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Czesc Widze ze ekipa leszczyńska ostro jeździ, chętnie podłączę do was w miarę wolnego czasu... :icon_razz: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001669318588 to on ? Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Czesc Widze ze ekipa leszczyńska ostro jeździ, chętnie podłączę do was w miarę wolnego czasu... :icon_razz:A zdjęć z Rydzyńskiego ślubu po dzień dzisiejszy nie dostałem:P Przyjedz pokazać się nowym nabytkiem :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) A zdjęć z Rydzyńskiego ślubu po dzień dzisiejszy nie dostałem:P Przyjedz pokazać się nowym nabytkiem :D Joey sam nie wiem gdzie są te foty, ale mam w pamięci :icon_mrgreen: Przestań MZ ETZ 251 tez mi nabytek :bigrazz: Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez ilek Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hellios 44 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ponoć u was jest jakaś impreza motocyklowa w Lesznie 8 maja - wiecie coś na ten temat :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ponoć u was jest jakaś impreza motocyklowa w Lesznie 8 maja - wiecie coś na ten temat :icon_exclaim:8 maja motoniedziela na stacji BP w poznaniu :DTak będe tam :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialo89 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam Jestem nowicjuszem na tym forum.Miałem okazje raz z wami jechać do Lginia.Macie może już jakieś plany na 1maja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Jestem nowicjuszem na tym forum.Miałem okazje raz z wami jechać do Lginia.Macie może już jakieś plany na 1maja??Siemka! Pijemy? xD No ok Działo jest a Nasza gwiazda wymyśliła już sobie ksywe? ;] Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej hej! Siemano ludziska, też fot machnęło się parę w Biskupinie, jak wkleję na jakiego picasa, to podlinkuję :icon_biggrin: A poza, to dzięks wszystkim! Frajda była i na kolejną chętnie się spikniemy, długoweekendowo gdyby co, to bardzo, bo chyba z planowanego najazdu na dojczland nici... pozdr! PS i jako świeżyna na tym Forum grabki wszystkim :buttrock: Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Hej hej! Siemano ludziska, też fot machnęło się parę w Biskupinie, jak wkleję na jakiego picasa, to podlinkuję :icon_biggrin: A poza, to dzięks wszystkim! Frajda była i na kolejną chętnie się spikniemy, długoweekendowo gdyby co, to bardzo, bo chyba z planowanego najazdu na dojczland nici...pozdr! witamy, witamy :notworthy: :crossy: wyjazd - pierwsza klasa :D, więc foty - dawaj, dawaj - koniecznie :D :D Strasznie zaciekawiły mnie Twoje opowieści o Oświęcimiu, także gdyby ktoś... kiedyś... leciał - bardzo chętnie się dokoptuje "na plecaka" <narazie...> Póki co w majowy, a dokładniej 2.05 planujemy małą bibkę :flesje: :flesje: w motoclubie o 20 - WLECICIE?? ;) Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wracając do Świętej pamięci Piotrka Stożka, to poniżej link ze zdjęciami z wypadku (między Błotnicą a Starkowem)http://www.wolsztyn.policja.gov.pl//index.php?option=com_content&task=view&id=1060&Itemid=2ku przestrodze :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi