Marecki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Też niestety odpadam z jazdy :sad: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 to jak gdzie śmigacie do tego Biskupina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Odpadam,jakoś tak teraz dopiero wstałem i nic nie komentuję chyba nikt dzisiaj nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Co Wy gadacie... 11:30-12:00 wyjazd do BiskupinaWłaśnie się pakuje i lecimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 To przyjemnosci....Ja wlasnie wstalem i jeszcze jestem pijany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 lubię taką pogodę bo motor ma czym oddychać tzn. lepiej jedzie... na mnie możecie liczyć z chęcią polatam po okolicy tj. leszno> boszkowo. Leszno> wojnowice. Na lajcie nigdzie daleko.. patrol po okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No to pojechali :)Teraz juz sa pewnie w Biskupinie, my w Śremie sie odlaczylismy i wrocilismy przez Racot do Osiecznej/Leszna. Nawet troche osob sie zebralo, w sumie 7 sprzetow. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 ja wlasnie za jakas godzinke lece na srem Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja dziś niestety nie wyjeżdżam, cały czas czuję się wczorajszy :wacko: :flesje: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 cos dla Was :) http://allegro.pl/chowana-tablica-hornet-zx10r-cbr-600-rr-sv-bandit-i1568720724.html Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 UWAGA:organizuję grilla w piątek 29/30.04.2011kto jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beata76 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z regionu. Powiększam parytet żeński motocyklistek :-) . Do zobaczenia gdzieś na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 (edytowane) Właśnie wróciliśmy z super wycieczki do Biskupina. Bardzo dziękujemy uczestnikom wycieczki było naprawdę extra! Trzeba takie wypady częściej organizować! Tym co nie pojechali mogę powiedzieć tyle: - ŻAŁUJCIE SUPER ZABAWY- ŻAŁUJCIE DROGI- ŻAŁUJCIE ZAJE*TYCH ZAKRĘTÓW- ŻAŁUJCIE SŁONECZNEJ POGODYa co najważniejsze udało nam się wrócić w komplecie (tak jak wyjechaliśmy nie licząc tych co odłączyli się w Śremie im też dzięki za małe "odprowadzenie") nikomu nic się nie stało oraz nikt się nie zgubił :D zdjęcia wrzucę trochę później teraz mam lenia hehe... xd Edytowane 25 Kwietnia 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Witam wszystkich z regionu. Powiększam parytet żeński motocyklistek :-) . Do zobaczenia gdzieś na trasie Cześć Beata :buttrock: W końcu do Nas zagościłaś :bigrazz: Właśnie wróciliśmy z super wycieczki do Biskupina. Bardzo dziękujemy uczestnikom wycieczki było naprawdę extra! Trzeba takie wypady częściej organizować! Tym co nie pojechali mogę powiedzieć tyle: - ŻAŁUJCIE SUPER ZABAWY- ŻAŁUJCIE DROGI- ŻAŁUJCIE ZAJE*TYCH ZAKRĘTÓW- ŻAŁUJCIE SŁONECZNEJ POGODYa co najważniejsze udało nam się wrócić w komplecie (tak jak wyjechaliśmy nie licząc tych co odłączyli się w Śremie im też dzięki za małe "odprowadzenie") nikomu nic się nie stało oraz nikt się nie zgubił :D zdjęcia wrzucę trochę później teraz mam lenia hehe... xd Nawet nie masz pojęcia jak żałuje, że z Wami nie jechałem... Lecz takie są uroki posiadania żony, która niezbyt przychylnym okiem patrzy na motocyklistów... No i wkur*iaj mnie jeszcze bardziej - wstawiaj zdjęcia :tongue: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 może być Książ. ja proponuję 18-20.06 bo mam wolny cały weekend :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi