kuba wojewodzki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a ten znowu najebany :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzis kupilem takze owiewke z Ostrowa wlkp. wiec jakby ktos tam jechal i chcialoby mu sie to moglby ja odebrac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) carroll na co Ty patrzysz jadąc motocyklem? Macham, krzyczę, podskakuję, prawie majtki rzucam w Twoją stronę a Ty nic!!! Ja dzisiaj ok. 19:00 jadę sobie nad jeziorko do Lginia. Trasa krótka, bez żadnych odcinków specjalnych ale jakby ktoś miał ochotę to niech się odezwie. Sprawdzę forum przed wyjazdem Edit 16:46no więc mała zmiana planów! Gdyby ktoś chciał jechać do tego Lginia to Karol i Ada będą czekać na Mc'D o 17:30. Jeżeli nikt nie przyjedzie to jadą do Święciechowy po mnie i dalej lecimy nad jeziorko a później się zobaczy... Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wie ktoś jak tam Kaziu z Gronowa się trzyma bo coś słyszałem że sie roz**bał jak wracali z jakiegoś zlotu Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam,Jakieś plany na poniedziałek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wie ktoś jak tam Kaziu z Gronowa się trzyma bo coś słyszałem że sie roz**bał jak wracali z jakiegoś zlotu ponoć nic się nie stało tylko motor do naprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Wie ktoś jak tam Kaziu z Gronowa się trzyma bo coś słyszałem że sie roz**bał jak wracali z jakiegoś zlotu ponoć nic się nie stało tylko motor do naprawy...No to całe szczęście bo już słyszałem takie wersie że szkoda gadać :banghead: Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jedno zdjęcia w celu zajudzenia,resztę na maila zainteresowanym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Joey ty juz trzezwy byles :P bo chyba niemozliwe :icon_biggrin: Pamietasz cos z wczoraj :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 a ty nie w motorze?joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Przejażdżka udana... dużo nowych osób w tym Manuelle można było dziś poznać :)Kuba dawaj fotki... na priv podałem emaila Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Przejażdżka udana... dużo nowych osób w tym Manuelle można było dziś poznać :)Kuba dawaj fotki... na priv podałem emaila spoko morsie :bigrazz: za 5 minut Ci wyślę,no tak nowe osoby, w tym Manuela :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 widziałem chyba osoby z forum gdzieś przejazdem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Joey ty juz trzezwy byles :P bo chyba niemozliwe :icon_biggrin: Pamietasz cos z wczoraj :buttrock: :icon_mrgreen:Cicho być xD Zero bazy i kontakt ze schodami ..dwukrotny był xDI upadek z pierwszego piętra wcale nie jest tak straszny jak ludzie opowiadają xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Słuchajcie... konkretnie!Czy ktoś chce jechać w II Dzień Świąt Wielkanocnych do tego Biskupina? Trasa ok. 400kmRzuciłem temat na forum LBM (ekipa z Mamuta)- też jest zainteresowanie.Więc albo jedziemy albo przekładamy to na długi weekend majowy.Moje zdanie jest takie, że jak mam latać bezinteresownie znowu wokół komina to wolę jechać konkretnie w jakieś miejsce. Pewnie z tej racji, że mam turystyka i zamiłowanie do zwiedzania różnych zamków itp. Do 18:00 chcę poznać Wasze zdanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi