carroll Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no to ja proponuję w poniedziałek np koło 11 lub 12 i jakaś rekreacyjna trasa do poznania np chyba ze chcecie się wybrać do Biskupina tak ja proponował wcześniej Barthazz i wtedy moglibyśmy się wcześniej wybrać. Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 łee ja niestety nie będę mógł się wybrać z wami bo w sobotę motorem jadę na święta do Niemiec dokładnie Monachium a wracam we wtorek :( Miłego wypadu wam życzę i wszystkiego najlepszego na święta :] pozdrawiam i do następnego razu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 -= Informacja =- osoby co maja klosze w motorkach plastykowe..na soczewkach...wykonuje montaz xenona oraz odnowa lakieru i pozbycie sie rys i hologramow... oto praca.. https://picasaweb.google.com/ctkaziu/MotoOdnowa# https://picasaweb.google.com/ctkaziu/XenonYamahaTDM# i film polecam :) jak cos mozecie na mnie liczyc..i niebawem bedzie mozliwosc malowania plastikow:) Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kaziu czujnik deszczu kiedy montujesz? Ty i te Twoje wynalazki :) Jak chodzi o II Dzień Świąt to możemy dla odmiany zbiórkę zrobić w Osiecznej o 12:00 bo akurat o tej godzinie mamy kąpielkę śmingus-dyngusową, po której moglibyśmy lecieć dalej...Jeżeli, tak jak napisał carroll, będą chętni na Biskupin to możemy wcześniej wyjechać nie zawracając sobie głowy Osieczną. Marecki_ jak chodzi o sprzęt to trochę nie pasujemy do towarzystwa Mamutowego, ale tak jak napisałeś było całkiem sympatycznie. Weronika pytała ile w naszej grupie jest dziewczyn i jakie mają motocykle. Nie zdziwię się jak zmieni moto na Fazera - do twarzy jej było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Jaka weronika? Kazmirz byś nie przekombinował jak z carlibra ;]btw ile daleś za xenona? Mowie odrazu ja do Biskupina się cebekiem kulac nie będe :PChociaż? xD zresztą w poniedziałek moge być mało sprawny i najprawdopodobniej będe opijać diagnoze mojego szrota ;p Carroll ja ide za tydzien oddac krew idziesz ze mną? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) po prostu nie lubie standardowych popierdulek ktore jezdza po polskich drogach.....przetwornica i xenon to mam w aucie..i sobie wyciagnalem..przetwornica..slim elektroniczna do 80 zl..zarnik zalezy jaki tez do 50 zl.chinski..nie ma co kupowac orginalow.. cali bedzie git..tylko musze ja machnac w klar i baze..i bedzie git. Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez kazmirz Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Kaźmirz z tym malowaniem plastików, to możemy zrobić biznes ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) No ja sie pisze na latanie w poniedzialek :DW koncu uda sie z wami spotkac na moto, bo w zeszlym sezonie mialem wymuszona przerwe... To moze spotkamy sie o 11 na Maku, pozniej ewentualnie mozna na 12 do Osiecznej i gdzies dalej :) A przy okazji na jutro ktos bylby chetny? Bo moze z Graczem (PaleSatan) zrobimy tez mala traske. @Marecki: to ty dzisiaj mi machales kolo 19 przy Zamenchoffa, stalismy po przeciwnej stronie swiatel na przejsciu dla pieszych? :> Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez Witas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 @Marecki: to ty dzisiaj mi machales kolo 19 przy Zamenchoffa, stalismy po przeciwnej stronie swiatel na przejsciu dla pieszych? :>Oczywiście :bigrazz: A na marginesie, ładna granatowa SV :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 @Witaso której się jutro umawiacie? ja czasu raczej nie mam ale wpadłbym się przywitać i zobaczyć SV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A na marginesie, ładna granatowa SV :buttrock: A dziekuje :) VFR tez niczego sobie, mam nadzieje ze niedlugo obejrze z bliska... :icon_mrgreen: @Witaso której się jutro umawiacie? ja czasu raczej nie mam ale wpadłbym się przywitać i zobaczyć SV Chetnie rowniez zobacze tunczyka, no i poslucham, bo podobno tynk ze scian leci jak przejezdzasz :buttrock: Jeszcze nie wiem o ktorej sie spotkamym to pewnie spontan bedzie, moze kolo 12... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Bedzie ktos moze w Lubiniu w weekend (u rodziny albo przejazdem)? Bo mam owiewke do odebrania tam. Jakby komus chcialo sie ja zabrac to bylbym bardzo wdzieczny :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 barteck_street nie ma problemu..musze jeszcze tylko baniaki 50 litrowe spiac razem i podlaczyc do filtrow i odwadniaczy.i mozna malowac. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 jade na MC na 12 bedzie ktoś? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ja jeszcze mam sipe xDO ku*wa po 12 juz xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi