carroll Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bartek powtórzę się Kiedy bym mógł wpaść po film który kręciłeś? :) Pojechałem na resztę chorobowego do rodziców w Świeciechowie więc postaram się nagrać płytkę i gdy pojadę jutro wymienić opony w Lipnie to podrzucę Carrollowi. A Kaziowi aby skompresował i wrzucił dla wszystkich. Witam tu Ada :) Bartek napisz mniej więcej o której byś do nas podjechał, to wtedy ja byłabym w domu i odebrała tą płytkę,bo Karol będzie w pracy..... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Pierwsze zdjęcia należą do Nas :buttrock: Wpadliśmy jako pierwsi i zasialiśmy ziarenka terroru w niewinnych sercach :crossy: :bigrazz: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Bartek powtórzę się Kiedy bym mógł wpaść po film który kręciłeś? :) Pojechałem na resztę chorobowego do rodziców w Świeciechowie więc postaram się nagrać płytkę i gdy pojadę jutro wymienić opony w Lipnie to podrzucę Carrollowi. A Kaziowi aby skompresował i wrzucił dla wszystkich.A dał byś rade podrzucić mi to do pracy ?Byłbym bardzo wdzięczny :) http://elka.fm/content/view/48547/80/Cholera musze uważać xDSzczególnie w soboty rano xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 DGR :D No to uważaj Joey uważaj :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dolnośląska Grupa Rabunkowa ;]Łukasz dostałeś wczorajszą Eske?Najprawdopodobniej piątek więc szykuj się, w końcu będziesz mógl mi coś oddać bo teraz ja jetsem potrzebującym AA xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 nie, nie dostałem.ok.pamiętam,pamiętam.swoją drogą ja też muszę ścignąć mojego dłużnika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No ja myśle bo nie chce słyszeć ze Maciej nie idzie i nie ma kto Cie za paluszek poprowadzić do miasta ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) z Zatorza nie ma tak daleko...duży chłopiec, więc sam chyba też da radę heh :D i się pochwalcie gdzie popijawa się szykuje, a nie tak sami :P Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Manuela Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja Cię zapraszam ,tylko nie wiem jak na to się zapatruję kolega Łukasz :icon_mrgreen: swoją drogą co Ty tam planujesz?i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ja Cię zapraszam ,tylko nie wiem jak na to się zapatruję kolega Łukasz :icon_mrgreen: swoją drogą co Ty tam planujesz?i kiedy?PW ... nie zaśmiecajmy tematu :) http://elka.tv/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=63&video_id=1561 Materiał filmowy :) http://www.zycie-gostynia.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=4794&Itemid=26 a tu z zycia gostynia :D moja seledynowa bluza wszedzie sie wbiła xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziś z barthazz'em, zrobiliśmy sobie rundkę rekreacyjną wraz z kolegami spod "mamuta". Było całkiem przyjemnie :bigrazz: Taka jazda działa na mnie, jak muzyka relaksacyjna :bigrazz: Chłopaki i dziewczęta - kiedy robimy wspólne śmiganie? :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziś z barthazz'em, zrobiliśmy sobie rundkę rekreacyjną wraz z kolegami spod "mamuta". Było całkiem przyjemnie :bigrazz: Taka jazda działa na mnie, jak muzyka relaksacyjna :bigrazz: Chłopaki i dziewczęta - kiedy robimy wspólne śmiganie? :crossy: Ja się dostosuję do wszystkich co będą mieli ochotę na wspólne latanie,niech ktoś powie tylko kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) poniedziałek wielkanocny,chyba,że tak damy w kanał z joey'm ,że nie damy rady :biggrin: Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez kuba wojewodzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja się piszę, sprzęt zarejestrowany :crossy: :crossy: :crossy: :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja na poniedziałek się też piszę. Dziś z barthazz'em, zrobiliśmy sobie rundkę rekreacyjną wraz z kolegami spod "mamuta". Było całkiem przyjemnie :bigrazz: Taka jazda działa na mnie, jak muzyka relaksacyjna :bigrazz: Chłopaki i dziewczęta - kiedy robimy wspólne śmiganie? :crossy: Ja się dostosuję do wszystkich co będą mieli ochotę na wspólne latanie,niech ktoś powie tylko kiedy?Mi poniedziałek pasuje ale tak jak powiedział A&K niech ktoś żuci jakis termin ja postaram się dopasować. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi