A&K Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 OK to o 9 godz jestem na MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 9:00 jestem na McD. nie czekam na spóźnialskich :)Pale poznałeś mnie dzisiaj? :D Alez oczywiscie :bigrazz: Nawet pokazalem okejke :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 @Marecki: to kiedy przesiadka na R1? :D Miałem taki zajebisty plan... I byłaby już dziś wieczorem ze mną w domu... Ale dziś dzwoniłem i gość sprzedał :banghead: a była taka piękna... No nic szukam kolejnej. Jakby ktoś widział R1 w wersji RN12 w czarno szarym malowaniu w dobrej cenie, to proszę o info :bigrazz: OK tez bede na 9 na Maku. Czy oprocz wtyjazdu na Gostyn jakas trase dluzsza planujemy? Marecki masz cos obmyslone ? :buttrock: Będę również około 9.00 na maku :crossy: Garniemy się do Gostynia zobaczymy co tam się dzieje i później można by zrobić traskę: Gostyń-Rawicz-Wąsosz-Wińsko-Wołów-Oborniki Śląskie-Wrocław (ktoś pisał, że jest tam rozpoczęcie sezonu, można by rzucić tam okiem)- i piątką wrócić na Leszno Obgadamy z resztą wszystko jutro na maku i będzie gitarra :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Moze wpadne do was na maca autem. Powachac ten dymek z tlumikow. Chwila z wami i przy motorach to jest to ;p Tez chcialbym pojezdzic no ale coz musze czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieka17 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 będę 9 na MC :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Będę również około 9.00 na maku :crossy: Garniemy się do Gostynia zobaczymy co tam się dzieje i później można by zrobić traskę: Gostyń-Rawicz-Wąsosz-Wińsko-Wołów-Oborniki Śląskie-Wrocław (ktoś pisał, że jest tam rozpoczęcie sezonu, można by rzucić tam okiem)- i piątką wrócić na Leszno Obgadamy z resztą wszystko jutro na maku i będzie gitarra :icon_mrgreen: Myslalem o troche innym kierunku. Ja dzisiaj wrocilem z wrocka i nie usmiecha mnie sie jechac spowrotem juz jutro :icon_evil: A co do rozpoczecie we wro, to tam raczej tez jest akcja motoserce jak w innych miastach. Dobra sklepalem taka trase:http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Leszno&daddr=Gosty%C5%84+to:Jerka+to:%C5%9Arem+to:K%C3%B3rnik+to:Mosina+to:Czempi%C5%84+to:Racot+to:Nieznana+droga+to:Trasa+432+to:Poniec+to:Bojanowo+to:Leszno&hl=pl&geocode=FcILFwMdWjP9ACnTxE2RJpgFRzEho8eRbtNIGw%3BFciaFwMdtpUDASn9EuivJAwFRzHOBe4HeeMJ_Q%3BFaVuGQMdHSMBASnpu1aH0qcFRzEYLIRBK4nUtw%3BFXzPGgMdFKEDASktjyjU3AAFRzEqJ_Cfmsb6Hg%3BFfY4HQMdUsYEASndC_R5ovgERzGv3YfEh5uEjg%3BFZ8zHQMdzhABASkdHDI3P1IERzEQBtEGvUKB5g%3BFQuiGwMdcLn_AClTvhdbmq0FRzFGLGH207Sa2Q%3BFdhVGgMdzvD-ACmrOhJGxa8FRzGQd5WGdVcvvA%3BFWiGGAMdMkb_AA%3BFSjOGAMd3n4AAQ%3BFbjYFQMdHnsAASnp_qOWxHUFRzHzwSLECoXHdQ%3BFU3-FAMdB4__ACk5_Bjmx3cFRzHTyy2MreOkyw%3BFcILFwMdWjP9ACnTxE2RJpgFRzEho8eRbtNIGw&mra=ls&sll=51.885816,16.876373&sspn=0.618777,1.229095&ie=UTF8&ll=51.982343,16.844788&spn=0.617447,1.229095&z=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No to faktycznie lipa... więc jutro ustalimy co i jak :) Najważniejsze aby pośmigać :crossy: Trasa zajebioza - w Kurniku zahaczymy o zamek - będzie suuuuuper !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 No to faktycznie lipa... więc jutro ustalimy co i jak :) Najważniejsze aby pośmigać :crossy: Trasa zajebioza - w Kurniku zahaczymy o zamek - będzie suuuuuper !!!Mi pasuje każda trasa byle bym był około 16 w domu najpóźniej najwyżej urwie się wcześniej. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to spotkamy się na miejscu,ja jadę jeszcze rano wymienić oponę u schaba.a tak poza tym,gdzie są pokazy stuntu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 potwierdzam swoja obecność na MaKu ok. 9:00Będę na swoim Fazerze ale z kierowcą bo ciągle nie mogę jeździć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) wstajemy wstajemy:) ok spadam po drynde...pozniej po panne.i dojade do mc..trzeba jeszcze jakas pitte wciagnac w snackbarze:P Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez kazmirz Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 bede, ale ja bede wracal jakos na 12-13 do domu raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zbieram jeszcze chętnych na jutrzejszy wyjazd do wrocka na bajzel. chcemy jechać samochodem wiec jakieś miejsca sie znajda :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 zbieram jeszcze chętnych na jutrzejszy wyjazd do wrocka na bajzel. chcemy jechać samochodem wiec jakieś miejsca sie znajda :DJedziecie przez Rawicz? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 jak macie caroll miejsce to z wielka checia bym jechal....zaliczylem dzis szlifa kur :( na rondzie w wloszakowicach.,bo jakis jeba......rolnik wiozl rope..i rozlal na 3/4 szerokosci ..ciuchy cale uje...... ( ps czym wyczyscic portki i kurtke ? albo pranie chemiczne...).. ale co dobre..nic mojej kobiecie sie nie stalo....prawy plastyk lekko przetarty i caly ufff.. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi