kuba wojewodzki Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 o 11 na maku :D Holera bede na Hondzie xD Marecki pogadamy jak ci sie vtek zacznie pie**olic co lepsze wloch czy japs :) PozdroDzięki chociaż jeden walczy w imie makaronu!!Jeszcze będzie jeżdził!!tfu zapie**alał ale to Pan doktór musi mi pogrzebać przy nim :PPanie Pawle duża flaszka nas czeka naprawde!! już o 11?a może trochę później? :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Elektryka mi padła, podejrzenia o pompe paliwa..a pozaty urwałem kierownice <maczo men> pękła mi klamka hamulca i pękła dzwigienka hamulca tylnego..Panie wietrze dziękuje :D, Panie pawle dzwoń i pytaj ile :) aha i wiesz co jeszcze jedna sprawa chyba napęd kupie odrazu i zawory zrobimy co mówisz damy rade? Już widze Twoją minę jak to przeczytasz:P o 11 na maku :D Holera bede na Hondzie xD Marecki pogadamy jak ci sie vtek zacznie pie**olic co lepsze wloch czy japs :) PozdroDzięki chociaż jeden walczy w imie makaronu!!Jeszcze będzie jeżdził!!tfu zapie**alał ale to Pan doktór musi mi pogrzebać przy nim :PPanie Pawle duża flaszka nas czeka naprawde!! już o 11?a może trochę później? :unsure:Pytasz to mówie Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 o 11 zbieramy sie na MC ale bedziemy czekac na spóznialskich i tych którzy lubią dłuzej pospac :D JOEY ubieram sie i jestem po Ciebie Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Chłopaki, nie wszyscy wstają w niedzielę o 7.00 :icon_mrgreen: Przyjadę pod maka, ale byłbym za jakieś 40 minut a później moglibyśmy polecieć na głogów polatać z Szedarem po jego okolicach. Co Wy na to? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasn Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) Szkolenie motocyklistów odbywa się już u mnie w Gostyniu na torze od roku. Jest ono organizowane przez poznańską szkołę high. Więcej info tutaj http://www.szkoleniemotocyklowe.pl/ :) tu macie filmik Edytowane 10 Kwietnia 2011 przez Arasn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Byłem rok temu, ale jako obserwator, jak dla mnie zbyt wysokie stawki jak na takie podstawy. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Byłem rok temu, ale jako obserwator, jak dla mnie zbyt wysokie stawki jak na takie podstawy. Byliśmy razem hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasn Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgadzam się, rok temu było jakoś bagatela 350 zł za szkolenie, które trwało 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A no właśnie Krystian :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A można na tym torze pojeździć tak sobie, czy tylko podczas takich "tanich" :banghead: szkoleń? Bo za mniejsze pieniądze można by zaatakować Poznań :) Ps. Dziś odrobinkę pojeździliśmy :crossy: Serduszko mi odrobinkę mocniej pikało, gdy zobaczyłem Faziego, lecz ogólnie dość dzielnie to zniosłem :bigrazz: Ale jazda była fantasitko :crossy: :crossy: :crossy: Musimy się kiedyś zgadać na dłuższą trasę. Pozdro! :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wy latacie motorami a ja za czesciami :( Ja tez chce juz jezdzic :crossy: :crossy: :crossy: Marecki gdzie byliscie ? I jak tam Twoja byla milosc ? Zal d**e sciska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dziś byłem istnym zapierdalaczem :DI jak to mówią lepszy mistrz na Hondzie niż lamus na fortepianie :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dziś byłem istnym zapierdalaczem :DI jak to mówią lepszy mistrz na Hondzie niż lamus na fortepianie :D no tak brat dziś byłeś kosmicznym wymiataczem :D zaraz wrzucę zdjęcia :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arasn Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 swoją drogą zapraszam w sobotę do Gostynia na moto serce http://www.motoserce.pl/grafika/baza/gal_10_1302119751.jpg :) (wybaczcie spam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 swoją drogą zapraszam w sobotę do Gostynia na moto serce http://www.motoserce.pl/grafika/baza/gal_10_1302119751.jpg :) (wybaczcie spam :)) jakiś szczegółowy program. o której będą pokazy wheelieholix i atb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi