Barfi84 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co za dzień a mi się dzisiaj podnóżek złamał, nie wiem jakim cudem na szczęście jak już wyszedłem z zakrętu i przez chwilę zrobiło mi się gorąco;) Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 szkoda,ale tak to jest dobrze że jesteś cały a moto naprawisz w końcu ach te wypadki jedna gleba i moto do naprawy a kosztów jak w kaczą d..ę no i ta pauza w lataniu jest straszna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pale bierzesz brata i atakujecie motor? ....i ZA ROK NA ALLEGRO ZE NIGDY NIE MIAL WYWROTKI....Ja poznam ;-)Dzieki za dzis !Macie piwo u mnie za cierpliwoscJak ino złoze złoma atakuje was :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ach te niezawodne włoskie motocykle :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kubacki zgoli z Ciebie ostatnia złotówkę. Nie wiem czy to dobry adres :) @thobetamówisz, że bywasz po części to jak będziesz widział osłonę cewek (prawą) do Tuono i pług to daj znać :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ario bardziej służę transportem. Jak byś sie z kimś dogadał to Ci przywiozę. Ale popytam bo mam kilku dobrych jumaczy co sprzedają różne graty. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 szczerze, to nie mam czasu jeździć za częściami. szukam na ebay'ach i myślałem, że jakbyś przy okazji coś widział... kto wie, może by się znalazło coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A jest ktoś chętny na jutrzejszy wyjazd do Gostynia? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jeszcze raz poprawiony link:http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=52.465946,15.726757&daddr=&hl=pl&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=15&sll=52.467096,15.731349&sspn=0.019086,0.038409&ie=UTF8&t=h&z=14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) A jest ktoś chętny na jutrzejszy wyjazd do Gostynia? Jak będzie pogoda to chyba lecę. Jakaś zbiórka jest organizowana ? Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 A jest ktoś chętny na jutrzejszy wyjazd do Gostynia? Jak będzie pogoda to chyba lecę. Jakaś zbiórka jest organizowana ? no własnie zbieram ludzi i jak narazie jedzie nas czterech i mysle ze moglibyśmy sie na MC spotkac trzeba jeszcze godzine dogadac... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a co jest w tym gostyniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a co jest w tym gostyniu?a no ponoc jakas impreza jest i szkoła jazdy motocyklowej czy soc takiego... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 na którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 na którą? no własnie nie wiadomo jest tylko krótka informacja ze takie cos jest ale nie napisali o której... mozemy np o 11 lub 12 wyjechac albo wczesniej... temat do dogadania szukając nowego kasku trafiłem na calkiem ciekawa grafike :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi