Beti Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 W takim razie Ario gratulacje, a żonie minie....zawsze mija :)Życzę Ci, abyś jak najszybciej wyjechał na ulice i bawił się przednio na nim:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 muszę się od nowa nauczyć jeździć...v-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No gratulejszyn, niezła bestia :crossy: :crossy: :crossy: Rejestruj i wyjeżdżaj, a aku najlepiej wymień - będziesz miał święty spokój :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Gratulacje, świetny sprzęt, baaardzo mi się podobają Tuono :icon_twisted: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 zjem śniadanko i jadę na MaKa.Jakby co to po rozpoczęciu lecę na Bułgarską - Dni Otwarte Yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie wieje tak wiec jade. Za chwile sie zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Pozbieral mnie palesatan ktoremu jeszcze raz bardzo dziekuje i nowemu koledze ktory przybedzie do nas na forum juz niedlugo. Palesatan powiedz mi gdzie to dokladnie bylo bo nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 TYLKO POZOSTAJE POGRATULOWAĆ :notworthy: :lalag: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: MASZ U MNIE KANAPKE NA MAKU JAKĄ BĘDZIESZ CHCIAŁ ZIOM kiedy wyjedziesz bocian ?? a zdjęcia msz jakieś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Pozbieral mnie palesatan ktoremu jeszcze raz bardzo dziekuje i nowemu koledze ktory przybedzie do nas na forum juz niedlugo. Palesatan powiedz mi gdzie to dokladnie bylo bo nie pamietam.A jak zdrowie nic ci nie jest? Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 przerób na streeta nawet mam foty na wzór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 @bocian ch*jnia... więcej szczegółów co i jak. na moto miałeś pewnie AC więc się zrobi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Pozbieral mnie palesatan ktoremu jeszcze raz bardzo dziekuje i nowemu koledze ktory przybedzie do nas na forum juz niedlugo. Palesatan powiedz mi gdzie to dokladnie bylo bo nie pamietam. Zatkało mnie. Ważne że nic Ci nie jest. Zawsze to jakieś doświadczenie. Uczy pokory. Większość z nas to przechodziła.Jakbyś organizował części to codziennie bywam w dolnośląskim i opolskim. Dasz namiary i przywiozę Ci za free Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Chcialbym poinformowac ze dzis sie rozjebalem :( Pozbieral mnie palesatan ktoremu jeszcze raz bardzo dziekuje i nowemu koledze ktory przybedzie do nas na forum juz niedlugo. Palesatan powiedz mi gdzie to dokladnie bylo bo nie pamietam. wyciągnij wnioski z tego,żebyś wiedział co zrobiłeś źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) TYLKO POZOSTAJE POGRATULOWAĆ :notworthy: :lalag: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: MASZ U MNIE KANAPKE NA MAKU JAKĄ BĘDZIESZ CHCIAŁ ZIOM kiedy wyjedziesz bocian ?? a zdjęcia msz jakieś ?? Nie zmiescilem sie na zakrecie gdzies kolo Miedzyrzecza. PaleSatan wie dokladnie gdzie to jest bo ja juz pozniej nawet nie myslalem. Zrobilem szlif na zakrecie w lewo (zakret 90 stopni bardzo dlugi). Dosc mocno ranilem moja pania bo wszystko z lewej stony bedzie prawdopodobnie do wymiany. Dupe mi tez z lekka urwalo no i przod dostal oraz chlodnica minimalnie. Aha no i bak wgnieciony i lusterka obydwa nowe beda musialy byc, a o skorze i kasku lepiej nie wpomne ;( . Moto juz stoi u Kubackiego i czeka na naprawe. Zdjecia mam 2 ale niewyrazne.Jestem z lekka poobijany ale przejdzie :) Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Kubacki zgoli z Ciebie ostatnia złotówkę. Nie wiem czy to dobry adres Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi