Bocian1992 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Marecki nie wiem jak Ty ale ja zobacze o 11 30 ostatni raz przez okno i zadecyduje czy jechec czy nie. Najwyzej razem polecimy jak sie troche poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Najbardziej wnerwia mnie fakt, jak nastawie się na jazdę i wszystko zaplanuje - i nagle tak jak dziś pogoda się zjebuje!!!!kazmirz jak przestanie padać to też pojadę... Marecki bo tak zawsze jest. Najlepiej nie planować, i na spontana. W tedy zawsze wychodzi.Droga mokra jak jasna dupa. Przyjemności z jazdy 0. Ja tam ortodoksą motocyklowym nie jestem. W Rawiczu ciągle pada Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja juz teraz informuje ze nie wyjezdzam chyba ze wieczorem sie cos zmieni. Pozdro i powodzenia dla odwaznych :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Teraz nigdzie nie jadę :icon_evil: Mam nadzieję, że po południu się przejaśni, wtedy pośmigamy :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele?? Pojedzie ktoś na ten bazar?? Bazar jest w sobotę (8:00 - 18:00) i w niedzielę (8:00 - 17:00)Ja jadę w niedzielę. Dzięki za info Ziom. Jak w niedziele będzie sucho to pojade. mi szkoda brudzić motor syfem który się wiele dni na asfalcie zbierał, więc może na rower wyskocze i za*ebie pałe gdzieś w terenie :icon_mrgreen: :icon_idea: :icon_eek: :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ja prawie pojechalem,ale dolecialem do pierwszego CPN.i nawinelem na chate,bo bez blotnika z przodu jest masakra.no i to mnie natchnelo zeby zrobic go w koncu.piwko i garaz.nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Na rozpoczęciu sezonu od nas było 6 osób. Na McD wszys cy czekaliza mną aż się z pracy wyrwę... a później pod Mammuta pojechaliśmy.Krótkie święcenie sprzętów i przejażdżka tempem spacerowym (65km/h) do Smyczyny. Grochówka/oglądanie sprzętów i do domu.Całkiem sympatycznie tylko osobiście rozbudowałbym ten "zlot" w jakieś atrakcje na miejscu docelowym. Jutro ok. 10:30 lecę na bazar. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a idź w pizdu,jeszcze się pozbyłem dowodu za oponę na tyle.do odebrania na wałowej :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 a idź w pizdu,jeszcze się pozbyłem dowodu za oponę na tyle.do odebrania na wałowej :banghead:Pieknie rozpoczeles sezon :DJedziesz jutro? Jutro ok. 10:30 lecę na bazar. Ktoś chętny?Dam znac dokladnie jeszczeA jak by co odebral bys mi cos na bazarze? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A jak by co odebral bys mi cos na bazarze?Nie ma sprawy, tylko co to jest? Zmieści się do kufra?Na priv wysłałem Tobie nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to odrobinkę dziś polataliśmy :crossy: :crossy: :crossy: Od razu się człowiek lepiej czuje!Kurcze, muszę się przyznać, że coraz lepiej jeździ mnie się na Vitku :bigrazz: Męczy mnie jeszcze parę szczegółów wizualnych, lecz ogólnie jestem coraz bardziej zadowolony :icon_biggrin: thobeta, chlapało jeszcze czy już było w porządku? U mnie po tych delikatnych kropkach jest już ekstra, i wiem, że mam spokój z łańcuchem na kilkaset km. Pozdro :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Minimalnie chlapała. Generalnie już jest ok. Marecki dzięki z tym paliwem bo zapomniałem podziękować ! Liczyłem to spalanie dzisiaj. 15L/na 150km nie chce wyjść inaczej.Tempo żeście narzucili że ten warchlak chciał mnie wpie**olić z kopytami :icon_biggrin: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Minimalnie chlapała. Generalnie już jest ok. Marecki dzięki z tym paliwem bo zapomniałem podziękować ! Liczyłem to spalanie dzisiaj. 15L/na 150km nie chce wyjść inaczej.Tempo żeście narzucili że ten warchlak chciał mnie wpie**olić z kopytami :icon_biggrin:Drobiazg, po to ma się kumpli :buttrock: Fakt faktem, że V'ki powyżej pewnego zakresu obrotów żrą bardzo dużo, aż robi się wir w baku...Nakedem ciężko się jeździ z takimi prędkościami, ale muszę przyznać, że świetnie ogarniasz ten sprzęt, gdyż tyle Nm to nie przelewki przy dużych prędkościach w zakrętach. A na marginesie - zdziwiłem się po przejażdżce MT, z jaką lekkościom on się prowadzi. Taki grzmot a gdy ruszysz robi się niczym piórko. Pełen pozytyw :crossy: :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Marecki ty jak zwykle skromny do bólu. Powiem uczciwie że ja jechałem z wami jak na szpilkach. Te szybkości na tym motocyklu były dla mnie graniczne. Boje się jeszcze MTka i mam cały czas w głowie swoją tylną oponę o twardości skały. Sporo potrwa nim wam dorównam Z powrotem jechałem za Bocianem i do Bojanowa odstawił mnie na kilometr :-) :-) Fajnie wymiatała er6...pełen szacun Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Kolega na er6 świetnie ogarniał maszynę. A jak to szło na kolo :eek: zajebioza :buttrock: ps. Co myślicie na temat tego kasku: http://moto.allegro.pl/shark-s900-ellipse-nowosc-2011-od-motosudety-i1500374466.htmlBardzo mnie się podoba i poważnie przymierzam się d jego kupna. Macie jakieś doświadczenia z kaskami shark'a? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi