Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej wnerwia mnie fakt, jak nastawie się na jazdę i wszystko zaplanuje - i nagle tak jak dziś pogoda się zjebuje!!!!

kazmirz jak przestanie padać to też pojadę...

Marecki bo tak zawsze jest. Najlepiej nie planować, i na spontana. W tedy zawsze wychodzi.

Droga mokra jak jasna dupa. Przyjemności z jazdy 0. Ja tam ortodoksą motocyklowym nie jestem. W Rawiczu ciągle pada

Edytowane przez thobeta

Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r

to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele??

Pojedzie ktoś na ten bazar??

Bazar jest w sobotę (8:00 - 18:00) i w niedzielę (8:00 - 17:00)

Ja jadę w niedzielę.

Dzięki za info Ziom.

Jak w niedziele będzie sucho to pojade.

mi szkoda brudzić motor syfem który się wiele dni na asfalcie zbierał, więc może na rower wyskocze i za*ebie pałe gdzieś w terenie :icon_mrgreen: :icon_idea: :icon_eek: :wacko:

Na rozpoczęciu sezonu od nas było 6 osób. Na McD wszys cy czekaliza mną aż się z pracy wyrwę... a później pod Mammuta pojechaliśmy.

Krótkie święcenie sprzętów i przejażdżka tempem spacerowym (65km/h) do Smyczyny. Grochówka/oglądanie sprzętów i do domu.

Całkiem sympatycznie tylko osobiście rozbudowałbym ten "zlot" w jakieś atrakcje na miejscu docelowym.

Jutro ok. 10:30 lecę na bazar. Ktoś chętny?

sygnatura_barthazz.jpg

a idź w pizdu,jeszcze się pozbyłem dowodu za oponę na tyle.

do odebrania na wałowej :banghead:

Pieknie rozpoczeles sezon :D

Jedziesz jutro?

Jutro ok. 10:30 lecę na bazar. Ktoś chętny?

Dam znac dokladnie jeszcze

A jak by co odebral bys mi cos na bazarze?

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

No to odrobinkę dziś polataliśmy :crossy: :crossy: :crossy: Od razu się człowiek lepiej czuje!

Kurcze, muszę się przyznać, że coraz lepiej jeździ mnie się na Vitku :bigrazz: Męczy mnie jeszcze parę szczegółów wizualnych, lecz ogólnie jestem coraz bardziej zadowolony :icon_biggrin:

thobeta, chlapało jeszcze czy już było w porządku? U mnie po tych delikatnych kropkach jest już ekstra, i wiem, że mam spokój z łańcuchem na kilkaset km. Pozdro :buttrock:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Minimalnie chlapała. Generalnie już jest ok.

Marecki dzięki z tym paliwem bo zapomniałem podziękować !

Liczyłem to spalanie dzisiaj. 15L/na 150km nie chce wyjść inaczej.

Tempo żeście narzucili że ten warchlak chciał mnie wpie**olić z kopytami :icon_biggrin:

Minimalnie chlapała. Generalnie już jest ok.

Marecki dzięki z tym paliwem bo zapomniałem podziękować !

Liczyłem to spalanie dzisiaj. 15L/na 150km nie chce wyjść inaczej.

Tempo żeście narzucili że ten warchlak chciał mnie wpie**olić z kopytami :icon_biggrin:

Drobiazg, po to ma się kumpli :buttrock:

Fakt faktem, że V'ki powyżej pewnego zakresu obrotów żrą bardzo dużo, aż robi się wir w baku...

Nakedem ciężko się jeździ z takimi prędkościami, ale muszę przyznać, że świetnie ogarniasz ten sprzęt, gdyż tyle Nm to nie przelewki przy dużych prędkościach w zakrętach.

A na marginesie - zdziwiłem się po przejażdżce MT, z jaką lekkościom on się prowadzi. Taki grzmot a gdy ruszysz robi się niczym piórko. Pełen pozytyw :crossy: :)

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Marecki ty jak zwykle skromny do bólu.

Powiem uczciwie że ja jechałem z wami jak na szpilkach. Te szybkości na tym motocyklu były dla mnie graniczne. Boje się jeszcze MTka i mam cały czas w głowie swoją tylną oponę o twardości skały. Sporo potrwa nim wam dorównam

Z powrotem jechałem za Bocianem i do Bojanowa odstawił mnie na kilometr :-) :-)

Fajnie wymiatała er6...pełen szacun

Edytowane przez thobeta

Kolega na er6 świetnie ogarniał maszynę. A jak to szło na kolo :eek: zajebioza :buttrock:

ps. Co myślicie na temat tego kasku: http://moto.allegro.pl/shark-s900-ellipse-nowosc-2011-od-motosudety-i1500374466.html

Bardzo mnie się podoba i poważnie przymierzam się d jego kupna. Macie jakieś doświadczenia z kaskami shark'a?

<<=== BORN TO RIDE ===>>