Barfi84 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Czyli jutro o 10:45 pod mackiem tak Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Proponuje jutro 11.00-11.15 pod makiem. Podjedziemy na nowy rynek, pogadamy i o 11.45 całą kawalerią ruszymy pod kościół :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ok mi pasuje Jak by ktoś był zainteresowany to w niedziele jest zbiórka o 11 na United Chicken koło kawasaki i zaplanowany jest wyjazd do Wrocka na Moto Show http://www.wroclawmotorcycleshow.com/ Uprzedzam że 80% moto to będą czoppry Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja jutro odpadam bo zostaje we Wrocku. Ok mi pasuje Jak by ktoś był zainteresowany to w niedziele jest zbiórka o 11 na United Chicken koło kawasaki i zaplanowany jest wyjazd do Wrocka na Moto Show http://www.wroclawmotorcycleshow.com/ Uprzedzam że 80% moto to będą czoppry Ta mialem zamiar isc ale jak sie powyzszego dowiedzialem i to ze bilet jest po 25 ZETA to mi ochota przeszla.Wole ewentualnie pojezdzic :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W pracy jestem od 6 do 14 ale postaram się wyrwać o 11:00 i przyjechać pod MaKa.Po zakończeniu imprezy wracam do roboty... ;/A w niedziele Poznań - bazar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja odpadam bo jutro muszę lecieć do klienta i o tej godzinie będę już ok 250km od Leszna ale zemną zawsze tak jest co zrobić praca praca praca :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ok jak cos ja z Bartem przyjedziemy na naszych wisniowych pierdzikach :D :crossy: Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele?? Pojedzie ktoś na ten bazar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele?? Pojedzie ktoś na ten bazar?? Bazar jest w sobotę (8:00 - 18:00) i w niedzielę (8:00 - 17:00)Ja jadę w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 gitek19 jedziesz jutro na otwarcie do Leszna? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie.Cieszę się bardzo - jestem ciekawy Twojego moto - do zobaczenia :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie. szkudlar macie jakiś plan ? Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Barfi masz namiary na kogoś, kto śmiga do wrocka w niedzielę, bo raczej też pojadę i chciałbym dołączyć w Rawiczu. Chyba, że Ty też lecisz do wro z nimi? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie. szkudlar macie jakiś plan ? 10.30 ruszamy z pod stacji paliw kolo biedronki w Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi