Ario Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :DNie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :DNie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny to tam. wiela zapłacił? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bocian, przyznaj się - latałeś dziś po Lesznie - kiwałem Ci z czerwonego Yarisa gdy jechałeś Łaziebną :) a Ty nic szpula na aleje i dawaj do wiaduktu :D Latalem latalem xd No jakis kolo machal mi ale nie wiedzialem ze to Ty xdNo pedzilem pedzilem i troche za mocno sie rozpedzilem bo...tylko sygnaly uslyszalem za mna :banghead: :banghead: :banghead: eeeh jak sygnały słyszałeś to źle nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :DNie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny to tam. wiela zapłacił? :) Udalo sie bo daleki znajomy to byl i akurat te auto nie kreci filmu wiec uszlo na sucho. Dotad nie wierze xd Bo probowalem na jednym jechac i na skrzyzowaniu wyprzedzalem i na dodatek jeszcze predkosc ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 w twoim przypadku akurat okazało się że rozmowa była tylko o najmniejszym wykroczeniu na dalsze tematy nie chcieli rozmawiać i za to szacunek dla policji. U mnie tak samo było tylko była mowa o najmniejszym wykroczeniu a o reszcie to już nie wspominali. I jak tu ich nie lubić kamratów naszych kłechanych co dbają o nasze bezpieczeństwo :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :DNie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny to tam. wiela zapłacił? :) Udalo sie bo daleki znajomy to byl i akurat te auto nie kreci filmu wiec uszlo na sucho. Dotad nie wierze xd Bo probowalem na jednym jechac i na skrzyzowaniu wyprzedzalem i na dodatek jeszcze predkosc ;p Znajomy to razdwa Próba to nie wykroczenietrzy jezeli pojazdy mierszcza sie w jednym pasie ruchu mogą się tak przemieszczaccztery nie wyprzedzałes a wymijales pięć jaka prędkość? na końcu sam sobie odpowiedizałeś nie angrywali bo auto nie posiada funkcji nagrywaniawiec i ja oge tam zapie**alac 300 i moge sie upierac ze jechalem 70 w twoim przypadku akurat okazało się że rozmowa była tylko o najmniejszym wykroczeniu na dalsze tematy nie chcieli rozmawiać i za to szacunek dla policji. U mnie tak samo było tylko była mowa o najmniejszym wykroczeniu a o reszcie to już nie wspominali. I jak tu ich nie lubić kamratów naszych kłechanych co dbają o nasze bezpieczeństwo :icon_biggrin:Widziałęm Cie z okna koło NOMI dudnienie zawsze poznam :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ale widzieli i tak rejestracje bo byli juz za mna. Jak mnie dogonili wtedy wlaczyli sygnaly i sie dopiero kaplem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak to mowia glupi ma zawsze szczescie Cyt,,,, Bocian :D ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jak to mowia glupi ma zawsze szczescie Cyt,,,, Bocian :D ;p I kto to mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Joey dlaczego się nie odezwałeś? pisałem na gg, bo byłeś dostępny i nic... sms i nic... Myślałem, że razem polatamy :crossy: Choć moim pierdzikółkiem nie miałbym co startować...Bocian, pewnie niezła adrenalina była, gdy zajarzyłeś koguty i sygnały za sobą :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Joey dlaczego się nie odezwałeś? pisałem na gg, bo byłeś dostępny i nic... sms i nic... Myślałem, że razem polatamy :crossy: Choć moim pierdzikółkiem nie miałbym co startować...Bocian, pewnie niezła adrenalina była, gdy zajarzyłeś koguty i sygnały za sobą :bigrazz:Nie odpisalem bo spalem aktywny bylem bo caly czas jestem praktycznie xDJakos weny na jazde dzis nie mialem :( nie wiem czemu tak jakos spogladalem w to niebo i mowie kicha...moze wczesniej by bylo to bym wyjechal a tak pozno to juz lenia zlapalemTrzeba bylo Manie w siodło zabrac:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no ja tylko czekam kiedy do mnie się doczepią:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 no ja tylko czekam kiedy do mnie się doczepią:)Emerycie najpierw wyjedz :PCi tez sie udało po Krotoszynie;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Joey dlaczego się nie odezwałeś? pisałem na gg, bo byłeś dostępny i nic... sms i nic... Myślałem, że razem polatamy :crossy: Choć moim pierdzikółkiem nie miałbym co startować...Bocian, pewnie niezła adrenalina była, gdy zajarzyłeś koguty i sygnały za sobą :bigrazz: Jak zobaczylem ich to wypowiedzialem dwa slowa.. kur... ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi