kuba wojewodzki Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 kto jedzie na rozpoczęcie sezonu w Lesznie,ręka do góry? :lalag::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Zamierzam polatać w środę lub/i czwartek. Będziecie jeździć, czy czekacie do weekendu? :buttrock: :crossy: :buttrock:Ja niestety w weekend bo praca;/ kto jedzie na rozpoczęcie sezonu w Lesznie,ręka do góry? :lalag::)Ja uderzam na poznan Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 kto jedzie na rozpoczęcie sezonu w Lesznie,ręka do góry? :lalag::) :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 :buttrock: tez bede na sobote..tj postaram sie byc. Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Ja w tygodniu nie wiem czy wyjade ale w sobote zapewne tak jak bedzie ladnie :) Marecki jakbys wyjechal w tygodniu to daj znac na kom moze sie wyrobie i tez wylece ale nie obiecuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Można by się zgadać wcześniej np. pod makiem i całą ekipą wjechać na nowy rynek :crossy: Ja w tygodniu nie wiem czy wyjade ale w sobote zapewne tak jak bedzie ladnie :) Marecki jakbys wyjechal w tygodniu to daj znac na kom moze sie wyrobie i tez wylece ale nie obiecuje :buttrock:Luzik :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Bocian, przyznaj się - latałeś dziś po Lesznie - kiwałem Ci z czerwonego Yarisa gdy jechałeś Łaziebną :) a Ty nic szpula na aleje i dawaj do wiaduktu :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 7Czarna niunia R6 :)piękne masz to swoje "ar łan" :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zamierzam polatać w środę lub/i czwartek. Będziecie jeździć, czy czekacie do weekendu? :buttrock: :crossy: :buttrock: Ja się dostosuję do większości :biggrin: a latam każego dnia więc na mnie możecie liczyć.. 7Czarna niunia R6 :)piękne masz to swoje "ar łan" :D :D :D Bociana gablota to nie "ar łan" tylko "AR SZIKS" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 7Czarna niunia R6 :)piękne masz to swoje "ar łan" :D :D :DBociana gablota to nie "ar łan" tylko "AR SZIKS"szkodzi mi pisanie nocną porą!!! no bo ta "moja" wymarzona R1 cały czas mi w głowie siedzi!!myślałam o R6, a jakieś bzdury wipisuje! eh... <zawias!!!> widziałam Go wczoraj, jak po centrum latał :D czarna ślicznotka ;) Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 7Czarna niunia R6 :)piękne masz to swoje "ar łan" :D :D :DBociana gablota to nie "ar łan" tylko "AR SZIKS"szkodzi mi pisanie nocną porą!!! no bo ta "moja" wymarzona R1 cały czas mi w głowie siedzi!!myślałam o R6, a jakieś bzdury wipisuje! eh... <zawias!!!> widziałam Go wczoraj, jak po centrum latał :D czarna ślicznotka ;)Yamaha fortepiany i zdania nie zmienie!!No Pasarán!Marecki latasz dzis? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jade do BOCHAJA ok 15-tej ktoś pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Siemka !!! Ma ktos z waszych znajomych Moze Bmw x6 biale,czarne ?? Bo kumpela wychodzi za maz i takiego auta szukaja by wynajac kierowce do wesela w czerwcu br ... Z gory dzieki za odp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bocian, przyznaj się - latałeś dziś po Lesznie - kiwałem Ci z czerwonego Yarisa gdy jechałeś Łaziebną :) a Ty nic szpula na aleje i dawaj do wiaduktu :D Latalem latalem xd No jakis kolo machal mi ale nie wiedzialem ze to Ty xdNo pedzilem pedzilem i troche za mocno sie rozpedzilem bo...tylko sygnaly uslyszalem za mna :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 I na ilu się skończyło :icon_question: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi