Woziu Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele?? Pojedzie ktoś na ten bazar?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to kiedy jest ten bazar w poznaniu?? w sobote czy w niedziele?? Pojedzie ktoś na ten bazar?? Bazar jest w sobotę (8:00 - 18:00) i w niedzielę (8:00 - 17:00)Ja jadę w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 gitek19 jedziesz jutro na otwarcie do Leszna? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie.Cieszę się bardzo - jestem ciekawy Twojego moto - do zobaczenia :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Barfi masz namiary na kogoś, kto śmiga do wrocka w niedzielę, bo raczej też pojadę i chciałbym dołączyć w Rawiczu. Chyba, że Ty też lecisz do wro z nimi? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie. szkudlar macie jakiś plan ? 10.30 ruszamy z pod stacji paliw kolo biedronki w Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Marecki nie dam rady ;/// Ale na Poznan - na Bank lece ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 sobota 02.04.11 Góra bedzie.Cieszę się bardzo - jestem ciekawy Twojego moto - do zobaczenia :buttrock: no teraz sie zmienil lekko motorek,czerwony jest. no do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Barfi masz namiary na kogoś, kto śmiga do wrocka w niedzielę, bo raczej też pojadę i chciałbym dołączyć w Rawiczu. Chyba, że Ty też lecisz do wro z nimi?I co tam dzisiaj bo pogoda nie bardzo sprzyja ale ja chyba pojadę.wyślę ci na pw nr do goscia który jedzie na 100% jak dzisiaj z latania nic nie bedzie to może sie też przejadę Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i dupa ! deszcz pada.a ja błotnika jeszcze z przodu nie mam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 i dupa ! deszcz pada.a ja błotnika jeszcze z przodu nie mam !No u mnie też jakiś kapuśniaczek leci z nieba :banghead: Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ale kicha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Panowie nie łamać się! W koncu to święcenie ;) W sumie miało przelotnie padać między 6 a 9 więc liczę na to, że od teraz będzie się osuszać :icon_twisted: Zobaczymy co będzie za godzinę :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Wyjdzie slonce :) Badzmy dobrej nadzieji xd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi