Skocz do zawartości

"Motocykliści z okolic Leszna łączcie sie'

barthazz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bocian, przyznaj się - latałeś dziś po Lesznie - kiwałem Ci z czerwonego Yarisa gdy jechałeś Łaziebną :) a Ty nic szpula na aleje i dawaj do wiaduktu :D

Latalem latalem xd No jakis kolo machal mi ale nie wiedzialem ze to Ty xd

No pedzilem pedzilem i troche za mocno sie rozpedzilem bo...

tylko sygnaly uslyszalem za mna :banghead: :banghead: :banghead:

eeeh jak sygnały słyszałeś to źle nie było.

zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :D

Nie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny

to tam. wiela zapłacił? :)

Udalo sie bo daleki znajomy to byl i akurat te auto nie kreci filmu wiec uszlo na sucho. Dotad nie wierze xd Bo probowalem na jednym jechac i na skrzyzowaniu wyprzedzalem i na dodatek jeszcze predkosc ;p

w twoim przypadku akurat okazało się że rozmowa była tylko o najmniejszym wykroczeniu na dalsze tematy nie chcieli rozmawiać i za to szacunek dla policji.

U mnie tak samo było tylko była mowa o najmniejszym wykroczeniu a o reszcie to już nie wspominali. I jak tu ich nie lubić kamratów naszych kłechanych co dbają o nasze bezpieczeństwo :icon_biggrin:

zgaduję, że to przystanek przy Allianz :D :D

Nie wiem gdzie jest allianz ale zlapali mnie naprzeciwko fontanny

to tam. wiela zapłacił? :)

Udalo sie bo daleki znajomy to byl i akurat te auto nie kreci filmu wiec uszlo na sucho. Dotad nie wierze xd Bo probowalem na jednym jechac i na skrzyzowaniu wyprzedzalem i na dodatek jeszcze predkosc ;p

Znajomy to raz

dwa Próba to nie wykroczenie

trzy jezeli pojazdy mierszcza sie w jednym pasie ruchu mogą się tak przemieszczac

cztery nie wyprzedzałes a wymijales

pięć jaka prędkość?

na końcu sam sobie odpowiedizałeś nie angrywali bo auto nie posiada funkcji nagrywania

wiec i ja oge tam zapie**alac 300 i moge sie upierac ze jechalem 70

w twoim przypadku akurat okazało się że rozmowa była tylko o najmniejszym wykroczeniu na dalsze tematy nie chcieli rozmawiać i za to szacunek dla policji.

U mnie tak samo było tylko była mowa o najmniejszym wykroczeniu a o reszcie to już nie wspominali. I jak tu ich nie lubić kamratów naszych kłechanych co dbają o nasze bezpieczeństwo :icon_biggrin:

Widziałęm Cie z okna koło NOMI

dudnienie zawsze poznam :D

"Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..."

Joey dlaczego się nie odezwałeś? pisałem na gg, bo byłeś dostępny i nic... sms i nic... Myślałem, że razem polatamy :crossy:

Choć moim pierdzikółkiem nie miałbym co startować...

Bocian, pewnie niezła adrenalina była, gdy zajarzyłeś koguty i sygnały za sobą :bigrazz:

<<=== BORN TO RIDE ===>>

Joey dlaczego się nie odezwałeś? pisałem na gg, bo byłeś dostępny i nic... sms i nic... Myślałem, że razem polatamy :crossy:

Bocian, pewnie niezła adrenalina była, gdy zajarzyłeś koguty i sygnały za sobą :bigrazz:

Nie odpisalem bo spalem aktywny bylem bo caly czas jestem praktycznie xD

Jakos weny na jazde dzis nie mialem :( nie wiem czemu tak jakos spogladalem w to niebo i mowie kicha...

moze wczesniej by bylo to bym wyjechal a tak pozno to juz lenia zlapalem

Trzeba bylo Manie w siodło zabrac:)

Jak zobaczylem ich to wypowiedzialem dwa slowa.. kur... ma...

JOEY mówiłeś ostatnio że jest opcja że akrapy od SV idzie dopasować do RSV. Na allegro są stalowe w dobrej cenie tak myśle, tutaj masz linka to zajrzyj:

http://allegro.pl/wydechy-wydech-sportowe-suzuki-sv-1000-sv1000-i1524469497.html

http://allegro.pl/wydechy-wydech-sportowe-suzuki-sv-1000-sv1000-i1524469497.html

trzeba by sprawdzić czy to są na stówe akrapy. Bo być może to tylko naklejka. Niewiem czy akrapovic robi do SV stalówki i chyba akrap nie ma w zestawach tego typu obejm tłumików tak mi się wydaje.

JOEY mówiłeś ostatnio że jest opcja że akrapy od SV idzie dopasować do RSV. Na allegro są stalowe w dobrej cenie tak myśle, tutaj masz linka to zajrzyj:

trzeba by sprawdzić czy to są na stówe akrapy. Bo być może to tylko naklejka. Niewiem czy akrapovic robi do SV stalówki i chyba akrap nie ma w zestawach tego typu obejm tłumików tak mi się wydaje.

Podejrzane ...bardzo tanie...coś tu śmiedzi...Nie jestem pewny ale oni chyba gumki nie stosuja...