Bocian1992 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 A tutaj zdjecie z wczoraj :) Troche niewyrazne ale jest ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 z tego lepszego ma się rozumieć:)czyli też moje kąty.... :D "lubię wyzwania"-oho ho howątpisz??? :icon_mrgreen: Gonimy cos dzis?jak wczorajsza popijawa Łobuzy??? :D mieszkasz na zatorzu,to musisz mnie znać, a ja Ciebie:)czy wątpię? not really :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 jak dla mnie to bomba dzisiejsza przejażdżka :Dwlasnie sciagam z telefonu zdjecia i filmy z wczoraj i dzis jeszcze chwila i udostępnię zainteresowanym :) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 pięknie bylo dzisiaj, a będzie jeszcze lepiej bo będzie cieplej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) oto zdjęcia z wczoraj i dziś, mam jeszcze dwa filmy ale prześlę zainteresowanym na emila https://picasaweb.google.com/k.kielaszewski/27Mar2011?feat=directlink Edytowane 27 Marca 2011 przez carroll Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Kurde szkoda, że nie mogłem z Wami dziś polatać :banghead: Nawet spora grupa się zebrała :buttrock: i o to chodzi - rośniemy w siłę! Najbliższe dni przyniosą ocieplenie i temperatura ma sięgnąć nawet okolice 20 st w środę :icon_mrgreen: Będzie dooooobrze!!! W sobotę 2 kwietnia zostanie otwarty sezon motocyklowy w Lesznie. Motocykliści spotykają się o godz.11.00 pod restauracją Mamut na Nowym Rynku. Stamtad pojadą do kościoła Św. Krzyża, gdzie w samo południe odbędzie się święcenie motocykliJak najbardziej się na to piszę. Moglibyśmy się umówić i pojechać całą grupą- zrobilibyśmy mały terror a po święceniu można byłoby polatć :crossy: Co Wy na to? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 niestety 2.04.11 jedziemy na bajzel do poznania wyjazd około 9... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Było bombowo. No i nasza fotografia (Jak ktoś ma w lepszej jakości to niech wsadzi. Ta jest 3,2Mpix) No chwalic sie ktory mial lepsza komore :P To teraz kiedy powtorka? Za dwa tygodnie na rozpoczecie do pzn?Biorac pod uwage to ze dopiero w weekend to tak jak brat pisał nizej 2 kwietnia bajzel w poznaniu i tak ja jade :) W sobotę 2 kwietnia zostanie otwarty sezon motocyklowy w Lesznie. Motocykliści spotykają się o godz.11.00 pod restauracją Mamut na Nowym Rynku. Stamtad pojadą do kościoła Św. Krzyża, gdzie w samo południe odbędzie się święcenie motocykliA dostaniesz pozwolenie?Bo poki co więcej maszyna stoi niż jeździ Mania a Ty z nami dzis latasz?a zabierzesz mnie?? :icon_mrgreen:O tej godz to ja juz taankowałem sprzeta nakulane jakies 150 dzis, skrecone zawieszenie ..dziękuje wujku, :D głowa dalej napierdala Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witajcie..milo bylo Was poznac...jak mialem junaka m-10.to taki temat jazdy byl nie mozliwy:)..od dzis wiem komu i przy jakim motorze z rur idzie dym :)).. Moje fotki. KLIK Ekipa Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 oj ta czarna rka,jakby wpadła w moje łapy,ojojojojoj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 oj ta czarna rka,jakby wpadła w moje łapy,ojojojojoj :)Ciała dałeś, czemu kozy nie wyciagłes?szykuj dupe na 2 i nie wymiguj się.E tam tosz to szrot jak każdy fortepian xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 bo Ci wczoraj pało mówiłem,że dla mnie jest za zimno:)masz w ryja za fortepian:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 bo Ci wczoraj pało mówiłem,że dla mnie jest za zimno:)masz w ryja za fortepian:)a drugiego do ręki ;]wczoraj to mi mogłeś złote góry obiecać xDna sobote czysc gniota i lecimy Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmirz Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9twUAi1Q4o0&feature=related umiecie tak :)) Cytuj ********** Tylko Dla Mietczaków ********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie spamowac!!!! :P Ja również dziękuję za przejażdżkę:) Było przemiło i jestem jeszcze bardziej podekscytowana po drugiej jeździe Cebulem. Niestety niezbyt często będzie mi pisane jeżdżenie z Wami, ale myślę, że jak nadarzy się okazja...skorzystam. Pozdrawiam, Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi