carroll Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 jaaa tez bede ciezko od rana... kto chce jakies zdjecia? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ja chce ja chce :Da i pamietajcie ze dzis zmiaan czasu Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Też będę z kumplem na TDM.Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 to na 14 czy na 15 sie ustawiamy? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Ja tez bede na 14. Moge sie pare min spoznic wiec poczekacjie jak co xd. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dobra, to ja też na 14 postaram się być, chociaż podjadę do Was na chwilę:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 z tego lepszego ma się rozumieć:)czyli też moje kąty.... :D "lubię wyzwania"-oho ho howątpisz??? :icon_mrgreen: Gonimy cos dzis?jak wczorajsza popijawa Łobuzy??? :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzień dobry :bigrazz: Też poproszę zdjęcia :buttrock: Było zajefanie i nawet spora ekipa się zebrała. Dziś niestety % we krwi więc nici z jazdy... Choć robi się świetna pogoda. Życzę Wam zatem udanej przejażdżki :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 To za 30 min na MC bo dla przypomnienia dzis byla zmiana czasu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mania a Ty z nami dzis latasz? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mania a Ty z nami dzis latasz?a zabierzesz mnie?? :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 W sobotę 2 kwietnia zostanie otwarty sezon motocyklowy w Lesznie. Motocykliści spotykają się o godz.11.00 pod restauracją Mamut na Nowym Rynku. Stamtad pojadą do kościoła Św. Krzyża, gdzie w samo południe odbędzie się święcenie motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki za wspólne latanie panowie i Beti:) Oby jak najczęściej była możliwość, żeby to powtórzyć :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Było bombowo. No i nasza fotografia (Jak ktoś ma w lepszej jakości to niech wsadzi. Ta jest 3,2Mpix) Edytowane 27 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Było bombowo. No i nasza fotografia (Jak ktoś ma w lepszej jakości to niech wsadzi. Ta jest 3,2Mpix) No chwalic sie ktory mial lepsza komore :P To teraz kiedy powtorka? Za dwa tygodnie na rozpoczecie do pzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi