barteck_street Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W takim razie może i ja dam radę Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 No niestety aura nas wydymała :icon_mrgreen: Bojanowiaki dogadane :) Więc widzimy się o 19.00 w motoklubie :flesje: Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :) Będzie ciężko jutro z tematem jazdy... %%% :flesje: :flesje: :flesje: %%% Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Ok dziś dzień apokalipsyBojanowo niech się dogada i okoliceLeszno zaś się strzaska tutaj :)Łukasz napisz do nie około 17 A co z dziełchami? Manuela zastanowiłaś się w końcu?Daje sobie dziś 4 piwa xDWybacz asmo ;(jeśli pytasz o: -wieczór w motor'ze raczej nie dziś (moja %% imieninowa nie może obejść się bez solenizantki :icon_mrgreen: ) chyba, że niebawem jakiś replay - to baaaaardzo chętnie :flesje: -czy się z Tobą przejadę?? yyyyyyyyyyyyyy....... - no dobra :D :buttrock: :D W Rawiczu leje deszcz. Porażkaw Lesznie nawet śnieg :banghead: Edytowane 26 Marca 2011 przez Manuela Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :) Popieram 14-ta to odpowiednia godzina :lalag: Ja będę napewno.Im wcześniej tym lepiej. Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :) Popieram 14-ta to odpowiednia godzina :lalag: Ja będę napewno.Im wcześniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W Rawiczu leje deszcz. PorażkaU nas śnieg Od poniedziałku ma sie ogarnac z pogoda Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :)No a nie mówiłem :PŁukasz jak sie ugadujemy na dzis 19? i co z resztą śmietanki? No niestety aura nas wydymała :icon_mrgreen: Bojanowiaki dogadane :) Więc widzimy się o 19.00 w motoklubie :flesje: Nie tylko w Rawiczu :( Z dzisiejszego jezdzenia nici. Wiec umawiamy sie jutro o 14 na macu ? (wypowiadac sie) :) Będzie ciężko jutro z tematem jazdy... %%% :flesje: :flesje: :flesje: %%%Popieram moze być ciężko :P jeśli pytasz o: -wieczór w motor'ze raczej nie dziś (moja %% imieninowa nie może obejść się bez solenizantki :icon_mrgreen: ) chyba, że niebawem jakiś replay - to baaaaardzo chętnie :flesje: W Rawiczu leje deszcz. Porażkaw Lesznie nawet śnieg :banghead:W takim razie zdrowia szczęścia pomarańczy niech Ci chłopak nago tańczy Zawsze możesz impreze przenieść do motoru bydzie klimat Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak chodzi o jutrzejszy wypad to jeszcze potwierdzę wieczorem, bo mam inne plany* na niedzielę... ale nie mówię nie, zobaczymy :) *inne plany - kąpielka w Osiecznej. Jakby ktoś chciał spróbować sił jako mors to zapraszam:) Co prawda już prawie po sezonie i woda za ciepła ale dla nowicjuszy w sam raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 barthazz czyli latem jak wejdziesz do wody to czujesz się tak jak ja wszedłbym zimą? :icon_biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 ja tez sie pisze na jutrzejsze latanie!! a JOEY to mogłbys telefon wlaczyc! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak chodzi o jutrzejszy wypad to jeszcze potwierdzę wieczorem, bo mam inne plany* na niedzielę... ale nie mówię nie, zobaczymy :) *inne plany - kąpielka w Osiecznej. Jakby ktoś chciał spróbować sił jako mors to zapraszam:) Co prawda już prawie po sezonie i woda za ciepła ale dla nowicjuszy w sam raz :)wczoraj bedac na basenie byl ponoc 30 i bylo zimno jak ja pie**ole xD ja tez sie pisze na jutrzejsze latanie!! a JOEY to mogłbys telefon wlaczyc!Cały czas mam :Dczasem tylko zasiegu nie ma ;] Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak chodzi o jutrzejszy wypad to jeszcze potwierdzę wieczorem, bo mam inne plany* na niedzielę... ale nie mówię nie, zobaczymy :) *inne plany - kąpielka w Osiecznej. Jakby ktoś chciał spróbować sił jako mors to zapraszam:) Co prawda już prawie po sezonie i woda za ciepła ale dla nowicjuszy w sam raz :)wczoraj bedac na basenie byl ponoc 30 i bylo zimno jak ja pie**ole xD ja tez sie pisze na jutrzejsze latanie!! a JOEY to mogłbys telefon wlaczyc!Cały czas mam :Dczasem tylko zasiegu nie ma ;] dziwne ze dodzwonic sie dzis od rana nie moge... o której dzis? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Jak chodzi o jutrzejszy wypad to jeszcze potwierdzę wieczorem, bo mam inne plany* na niedzielę... ale nie mówię nie, zobaczymy :) *inne plany - kąpielka w Osiecznej. Jakby ktoś chciał spróbować sił jako mors to zapraszam:) Co prawda już prawie po sezonie i woda za ciepła ale dla nowicjuszy w sam raz :)wczoraj bedac na basenie byl ponoc 30 i bylo zimno jak ja pie**ole xD ja tez sie pisze na jutrzejsze latanie!! a JOEY to mogłbys telefon wlaczyc!Cały czas mam :Dczasem tylko zasiegu nie ma ;] dziwne ze dodzwonic sie dzis od rana nie moge... o której dzis?jak mi wiatry niusy niosa o 19 :)no trudno zebys mogl ja dostalem aby jeden raport ze dzwoniles a ja niestety tak dobrze jak Ty to nie mam ze weekendy wolne:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 no nie wiem czy takie wolne poprostu nie poszedłem dzis do roboty...spóznimy sie brat i bede dzwonil gdzie jestescie ;) Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzisiaj jest jakis koncert w motorze i wstep platny. Pewnie znowu bedzie pelno wiary i nadymione w ch*j fajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 no nie wiem czy takie wolne poprostu nie poszedłem dzis do roboty...spóznimy sie brat i bede dzwonil gdzie jestescie ;)bedziemy na bank w motorze i na bank zasiegu nie bede tam miec ;pczasem i ja juz moge nie byc xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 czyli o 19:00 ale ten boks to gdzie dokładnie jest (nigdy nie byłem tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi