carroll Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 jestem jak najbardziej za :D niech sie tylko sezon zacznie na dobre a pozatym widze ze w sobote zbiera sie jakas ekipa wiec postaram sie podleciec na maka a w niedziele napewno(tylko deszcz mnie powstrzyma)... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 W Koncu :) Forum uruchomione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 I wreszcie mozna umawiac sie na jakies wieksze spotkania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Co jest emeryty gdzie jezdzicie jak ja jezdze? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja nawinąłem dzisiaj setkę po regionie ale sprzętów jak na lekarstwo. Mijałem chyba tylko jednego max2. Śpią skacowani czy co Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitek19 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nio Widzisz mi wczoraj nie pasowalo ;p dzis Bocianowi ;p i tak wkolko :) ale jak pogoda sie wyklaruje to mysle,ze nie bedzie problemu :) Tylko Joey69 ;d Zosie zapros na Forum niech wszyscy poznaja nasza pereleczke sliczna ;d ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 FORUM DZIAŁA!!! - w końcu :buttrock: Jedyny miły akcent w dzisiejszym dniu :)Pochwalę się :icon_mrgreen: Ktoś pewnie powie- nudziło mu się... - i pewnie będzie miał rację :D Jako, że lakier na moich felgach nie był już idealny postanowiłem, że się nimi zajmę. Nie chciałem monotoni, więc wewnętrzne części polakierowałem na czarno a resztę spolerowałem. A wyszło tak: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 FORUM DZIAŁA!!! - w końcu :buttrock: Jedyny miły akcent w dzisiejszym dniu :)Pochwalę się :icon_mrgreen: Ktoś pewnie powie- nudziło mu się... - i pewnie będzie miał rację :D Jako, że lakier na moich felgach nie był już idealny postanowiłem, że się nimi zajmę. Nie chciałem monotoni, więc wewnętrzne części polakierowałem na czarno a resztę spolerowałem. A wyszło tak: Teraz bedzie sie o wiele lepiej motor prezentowal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Wyszło bomba Marecki ! Bardzo mi się podoba i patrze z nieukrywaną zazdrością :-) Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 FORUM DZIAŁA!!! - w końcu :buttrock: Jedyny miły akcent w dzisiejszym dniu :)Pochwalę się :icon_mrgreen: Ktoś pewnie powie- nudziło mu się... - i pewnie będzie miał rację :D Jako, że lakier na moich felgach nie był już idealny postanowiłem, że się nimi zajmę. Nie chciałem monotoni, więc wewnętrzne części polakierowałem na czarno a resztę spolerowałem. A wyszło tak:Zobaczymy jak sie bedzie prezentowac w pozniejszym czasie moze dam Ci moje a na zlocie sie dogadamy co do zapłaty :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 sobota aktualna, godzina i miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nio Widzisz mi wczoraj nie pasowalo ;p dzis Bocianowi ;p i tak wkolko :) ale jak pogoda sie wyklaruje to mysle,ze nie bedzie problemu :) Tylko Joey69 ;d Zosie zapros na Forum niech wszyscy poznaja nasza pereleczke sliczna ;d ;)ja w zeszly weekend jakos 350km a w ten 270km wiec lece powoliAle widze Berfi gdzies czasem mi smyknie :) i jakiegos mt widziałem dzis :) Zosia ie wiem czy znajdzie an to czas juz probowałem ale jakos sie ogarnac w temacie nie mogłą :) sobota aktualna, godzina i miejsce?No własnie wracajac do tematu soboty :DCo i jak i gdzie i z cyzm ku*wa chlac mi sie chce 2 tydzień abstynenci ;/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja myślę, że sobota aktualna...fakt, że póki co wywiało mnie, ale na sobotę wrócę:) Wy ustalcie miejsce, Marecki...my się już zgadamy...bądź tel., bądź podjedź do mnie...od środy powinnam być już u rodziców. Pozdrawiam,Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 (edytowane) Nio Widzisz mi wczoraj nie pasowalo ;p dzis Bocianowi ;p i tak wkolko :) ale jak pogoda sie wyklaruje to mysle,ze nie bedzie problemu :) Tylko Joey69 ;d Zosie zapros na Forum niech wszyscy poznaja nasza pereleczke sliczna ;d ;)ja w zeszly weekend jakos 350km a w ten 270km wiec lece powoliAle widze Berfi gdzies czasem mi smyknie :) i jakiegos mt widziałem dzis :) Zosia ie wiem czy znajdzie an to czas juz probowałem ale jakos sie ogarnac w temacie nie mogłą :) sobota aktualna, godzina i miejsce?No własnie wracajac do tematu soboty :DCo i jak i gdzie i z cyzm ku*wa chlac mi sie chce 2 tydzień abstynenci ;/ Jak dobrze pamietam to mialo byc spotkanie na macu o 14 lub 15 (mielismy jeszcze dogadac). A co do popijawy na wieczor to nie wiem gdzie. Joey ty tutaj zapewne masz jakies propozycje :) Edytowane 20 Marca 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nio Widzisz mi wczoraj nie pasowalo ;p dzis Bocianowi ;p i tak wkolko :) ale jak pogoda sie wyklaruje to mysle,ze nie bedzie problemu :) Tylko Joey69 ;d Zosie zapros na Forum niech wszyscy poznaja nasza pereleczke sliczna ;d ;)ja w zeszly weekend jakos 350km a w ten 270km wiec lece powoliAle widze Berfi gdzies czasem mi smyknie :) i jakiegos mt widziałem dzis :) Zosia ie wiem czy znajdzie an to czas juz probowałem ale jakos sie ogarnac w temacie nie mogłą :) sobota aktualna, godzina i miejsce?No własnie wracajac do tematu soboty :DCo i jak i gdzie i z cyzm ku*wa chlac mi sie chce 2 tydzień abstynenci ;/ Jak dobrze pamietam to mialo byc spotkanie na macu o 14 lub 15 (mielismy jeszcze dogadac). A co do popijawy na wieczor to nie wiem gdzie. Gitek ty tutaj zapewne masz jakies propozycje :)Klub sponsoruje ja i raczej reszta bedzie tez za wiec tu nie ma cog adac :)a co do jazdy bede moglbyc najpredzej 16 aktywny Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi