Ario Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 to była na pewno Skoda Superb na blachach poznańskich "PO ..." dzisiaj wracałem z pracy to ich widziałem jak stali za Garzynem w drodze polnej i czekali na klientów. wczoraj słyszałem na CB że na Krobię lecieli. zatem uwaga poza PL 28514 i PL 28511 mamy trzeci wóz w okolicy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) zawsze trzymalem sie z daleka od gostynia i dzisiaj popelnilem najwiekszy błąd że tam pojechałem. Na wjeździe do gostynia zatrzymali mnie :banghead: srebrna nieoznakowana Skoda Octavia lub Superb dokładnie nie pamiętam (nowy model). A zapie**alałem tylko dlatego że od leszna jakaś nowa skoda trzymała mi sie na ogonie to dałem po garach żeby zgubić.Później bliżej gostynia patrząc w lusterko zauważyłem że to znowu srebrna Skoda trzyma mi sie na ogonie więc ponownie dałem po garach żeby zgubić i slalomem ciasno między autami pociąłem, kiedy patrzałem w lustro Skoda nie odpuszczała więc pomyślałem co za wariat za mną jedzie.Po kolejnych wyprzedzonyh autach dojezdzam spokojnie do gostynia patrze w lustro Skoda za mna mruga niebieskimi więc skumałem że będzie niezły gnój. Jechali za mną od Goli i myśleli że mnie nie dogonią tak mówili Panowie z drogówki a zatrzymali mnie dopiero w gostyniu. A gdy Panowie powiedzieli że przekroczyłem o 53km/h na 60-tce to aż się ucieszyłem bo spodziewałem się że będzie przekroczone o ponad 120km/h. W tak piękny dzień nie chcieli żebym stracił prawko więc poczęstowali mandatem i punktami. Naprawdę wyrozumiali ludzie za to ich lubię i szanuję. Policja też ludzie więc nawet nie weszliśmy w rozmowe ile najwięcej jechałem i ile wykroczeń było po drodze. Finał taki: 10 punktów i 400 zeta (płatne gotówką bo niemam meldunku) obie strony zadowolone.hehe a już myślałem ze ciebie tak ładnie opisali na elce ,taka rada dla wszystkich Gostyń szerokim łukiem tam zawsze była chora Policja. Ale widze że dostali już nowe auto bo mondeo skasowali haahah Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Dobrze że chociaż przed wczoraj założyłem nówki opony bo jestem pewien że na starych dowód by zabrali. Parę dni wcześniej zatrzymali mnie wieczorem w lipnie koło posterunku. I na dobry wieczór usłyszałem "niestey muszę zatrzymać dowód rejestracyjny"- brak podświetlenia tablicy (o czym nie wiedziałem),- brak odblasku (tez niewiedziałem że jakiś odblask jest potrzebny),- tablica w złej pozycji nieczytelna (choć zdawało mi się że dobrze widać numery), Więc uważajcie bo zanosi się w tym sezonie że drogówka będzie sprawdzać czy wszystko gra i jest TIP TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futrzak1 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Zapraszam na otwarcie sezonu motocyklowego do Kościana 9 kwietnia, zbiórka o godz. 11.00 na placu Krimpen (tam gdzie w zeszłym roku) Plan:11.oo- zbiórka11.15- parada13.oo- Msza Polowa ze święceniem motocykli w Starych Oborzyskach14.30- ognisko i inne atrakcje serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Panowie 9 kwietnia jazdy testowe HD we Wrocławiu, polecam zawsze jest fajnie. Ja z Vivaldim jedziemy jak rok temu. Ktoś się przyłączy? :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 BARFI daj link do tego tematu na elce jak możesz. Ciekaw jestem o czym tam piszą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) BARFI daj link do tego tematu na elce jak możesz. Ciekaw jestem o czym tam piszą..http://elka.fm/content/view/48002/78/ Ale tych komentarzy lepiej nie czytaj A wy chłopaki sie tak tymi trasami chwalicie jeszcze jakaś pała dojrzy i będzie zasadzka :ohmy: Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tutaj macie auta i nr rejestracyjne naszych kochanych pantofelkow :) http://www.punkty-karne.com/podstrona/radiowozy-wielkopolskie/36/ chcilabym dodac ze w okolicach Rawicza jezdzi takze czarne bravo ktore nie jest tam wpisane :)Trzeba uwazac i nie przesadzac (Joey69) xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 a co sie stalo z Mania? Cos ucichla, czyzby cicha myszka ;] yhy! Cicha i spokojna... ;) A do tego wQrzona! :banghead: w sobotę chciałam z chłopakami pośmigać, a tu dOOpaaa się zrobiła... - "mój kierowca GSXa" się rozchorował na całego – śmigać będzie (!), ale w tangu z virusem grypy eh...myślałam, że chociaż wieczorek przy PIFFQ wypali, by grupę zorganizowaną zbrojną "spod maCa" poznać :D i...znowu dOOpaaa!!!!!! Friendsy imieninową %% zorganizowali... aaaaaa! A miało być tak pięknie... :banghead:A Ty będziesz w sobote? Zapraszam na otwarcie sezonu motocyklowego do Kościana 9 kwietnia, zbiórka o godz. 11.00 na placu Krimpen (tam gdzie w zeszłym roku) Plan:11.oo- zbiórka11.15- parada13.oo- Msza Polowa ze święceniem motocykli w Starych Oborzyskach14.30- ognisko i inne atrakcje serdecznie zapraszam9 kwietnia rozpoczęcie sezonu w poznaniu Panowie 9 kwietnia jazdy testowe HD we Wrocławiu, polecam zawsze jest fajnie. Ja z Vivaldim jedziemy jak rok temu. Ktoś się przyłączy? :buttrock:Czy mówiłem już że 9 rozpoczęcie w poznaniu? Tutaj macie auta i nr rejestracyjne naszych kochanych pantofelkow :) http://www.punkty-karne.com/podstrona/radiowozy-wielkopolskie/36/ chcilabym dodac ze w okolicach Rawicza jezdzi takze czarne bravo ktore nie jest tam wpisane :)Trzeba uwazac i nie przesadzac (Joey69) xdZawsze uważam jeżdżę z gumą :D zawsze trzymalem sie z daleka od gostynia i dzisiaj popelnilem najwiekszy błąd że tam pojechałem. Na wjeździe do gostynia zatrzymali mnie :banghead: srebrna nieoznakowana Skoda Octavia lub Superb dokładnie nie pamiętam (nowy model). Finał taki: 10 punktów i 400 zeta (płatne gotówką bo niemam meldunku) obie strony zadowolone.Czyli wiemy już że gostyń królowa jednokierunkowych odpada jak i mniej więcej te kierunki na rzec naszych sprzętów i stanu dróg A tak btw nie jest zle ja jadac w czerwcu do bojanowa dostalem 500 i 10 ..SKURWIAŁY LOTOS!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 drogi do dupy a gdzie lepszy kawałek asfaltu to zaraz obstawiony przez drogówke w cywilu.Az odechciewa mi się wyjeżdżać. Jak się wkurwie to zrobię przesiadke na skutera i go stuninguje. Bo litrem niema gdzie jeździć. Zrobiłem już grubo ponad 2000 km w tym roku i mam dosyć. Totalnie nie chce mi sie jeździć. Tymbardziej że trzeba mieć oczy w wszedzie a nawet w dupie bo niewiadomo kiedy i gdzie nieoznakowany radiowóz siądzie na ogon. W moim przypadku zakończy się to manią prześladowczą bo już mi się udziela że wszędzie policja się na mnie czaji (takie odnoszę wrażenie).pie**ole ryzykować zdrowie psychiczne i za rok wsiąde na supermoto i nawet nie będę rejestrować. A żeby mnie zatrzymać będa musieli strzelać ze shotguna jak do kaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Rekreacyjnie 15 min na gnoju 12 :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) drogi do dupy a gdzie lepszy kawałek asfaltu to zaraz obstawiony przez drogówke w cywilu.Az odechciewa mi się wyjeżdżać. Jak się wkurwie to zrobię przesiadke na skutera i go stuninguje. Bo litrem niema gdzie jeździć. Zrobiłem już grubo ponad 2000 km w tym roku i mam dosyć. Totalnie nie chce mi sie jeździć. Tymbardziej że trzeba mieć oczy w wszedzie a nawet w dupie bo niewiadomo kiedy i gdzie nieoznakowany radiowóz siądzie na ogon. W moim przypadku zakończy się to manią prześladowczą bo już mi się udziela że wszędzie policja się na mnie czaji (takie odnoszę wrażenie).pie**ole ryzykować zdrowie psychiczne i za rok wsiąde na supermoto i nawet nie będę rejestrować. A żeby mnie zatrzymać będa musieli strzelać ze shotguna jak do kaczki.Nom jest coś z to manią prześladowczą ja ostatnio też zagrałem główną rolę w filmie krótko metrażowym i teraz wszędzie widzę czarną skodę haha tylko mnie to kosztowało troszke mniej 200zł i 6pkt Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wizja zakupu KTM 660 SMC staje się coraz bliższa choć od dawna już się czaję i błąd zrobiłem że jeszcze go niemam trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Rekreacyjnie 15 min na gnoju 12 :D RACJA !!! a co kiedy człowiek ma zamiar jeździć 6 godzin dziennie?? Tutaj w regionie opcje szybko się kończą niestety.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 (edytowane) trasa jest tylko jedna: Leszno-Boszkowo,Boszkowo-Leszno :)Daj spokój z Boszkowem na samą myśl się nie chcę choć teraz całkiem przyjemnie się tam leci;/ no ale ? Edytowane 23 Marca 2011 przez Barfi84 Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi