thobeta Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Wszystkim tej mocy brakuje. Co się dzieje z tą młodzieżą. Edytowane 10 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 zzr 1400 albo tandciaka buse :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 W quadzie marzy mi sie silnik od R1 :) Wtedy bym pofruwal :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ide spac a wy tu gadajcie o tych swoich fantazjachkobiete sobie sprawcie jak Marecki choc on tez jakies abstrakcje wymysla xD er łany mu sie widzaAsmo najlepiej w tym momencie wyszedł :Pzabije was wszystkim swoim pedzidłem:PPrzyjdzie na was czas powiedizał Pan Tik Tak Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ale muszę przyznać że ruszyło się maksymalnie na forum, od razu widać że się sezon zbliża wielkimi krokami. Marecki jutro dam ci znać czy pojadę bo najprawdopodobniej jakiś dzień mi wypadnie tylko nie wiem jeszcze jaki albo sobota albo niedziela jak w niedziele nie wyjadę, to w sobotę mogę się bryknąć z tobą do tego Konina. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 a ja jakby co sie pisze na weekendowa przejazdzke!!!!! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 w motormani jest fajny artykuł jak podrasować SV Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 w motormani jest fajny artykuł jak podrasować SV no to ja sobie napewno poczytam :D Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 w motormani jest fajny artykuł jak podrasować SVsprzedać? :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Następny z Leszna na SV :blink: Taki trend na SV'ki teraz czy jak? Pozdrawiam kierowców SV i resztę :P :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 (edytowane) Ja wam powiem że SVka to jest niedoceniony Motocykl. Na większość Vtwinów, Ltwinów patrzy się z boku.Jak ktoś mądry napisał: "Że silnik z teoretycznie mała mocą (w porównaniu do innych np. litrowych maszyn) determinuje o niskim potencjale sportowym danej maszyny. W przypadku motocykli dwucylindrowych deficyt mocy maksymalnej jest rekompensowany doskonała charakterystyką środkowego zakresu obrotów. " Dopóki nie miałem to nie zdawałem sobie sprawy ile w tym jest fanu. Ale zawieszenie czy hamulce to inna sprawa. Edytowane 10 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja wam powiem że SVka to jest niedoceniony Motocykl. Na większość Vtwinów, Ltwinów patrzy się z boku.Jak ktoś mądry napisał: "Że silnik z teoretycznie mała mocą (w porównaniu do innych np. litrowych maszyn) determinuje o niskim potencjale sportowym danej maszyny. W przypadku motocykli dwucylindrowych deficyt mocy maksymalnej jest rekompensowany doskonała charakterystyką środkowego zakresu obrotów. " Dopóki nie miałem to nie zdawałem sobie sprawy ile w tym jest fanu. Ale zawieszenie czy hamulce to inna sprawa. tak zdecydowanie ja tez uwazam ze SV to niedoceniany motocykl! ta praca silnika mmmm... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Jak byłem kiedyś w Lublinie oglądać jednego sprzęta to podleciał gościu SV litrem. Jeden wydech miał standard a na drugim miał ściągnięte kolanko. Od tamtego czasu o innym dźwięku nie chciałem słyszeć :buttrock: :notworthy: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 no tak ja tez sie zakochalem w mojej svce gdy ja pierwszy raz uslyszalem... mt01 slyszatem ostatniego lata i musze powiedziec ze BAJKA!! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 ale teraz poszedł lukier :buttrock: kiedyś zamienimy sie i zrobimy pare km. Lubie takie odświeżenie Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi