Bocian1992 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Noo szacun dla niego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja na sobotę lub niedziele jestem jak najbardziej na tak, na ten 26 też się piszę byle była pogoda.Szkoda że w tygodniu mi nie pasuje bo pracuje do 17 dzisiaj wyjechałem na chwile to już z lekka piździło. Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja na niedzielę też się zgłaszam, jeśli pogoda będzie taka, jak prognozy mówią. I na 26 też się postaram Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Proszę proszę silna grupa pod wezwaniem czyli nie będę mógł was owieczki zawieść i pasterz Joey tez przybędzie na swym psie :D Ty Ario patrzysz jak sroka w gnat i mówisz ku*wa a tuono stoi :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja też zgłaszam swoją obecność w weekend. @Marecki mój numer kom masz jakby co to dawaj znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Ja mam wydechy w przeróbce. Powinienem skończyć do niedzieli to dołączę Edytowane 9 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ... zamaskowana w czerni na ukrywce chciałam!!... a tu się wydało!! eh :D :D :D ah... i Wariaty! -co temu biednemu rowerzyście zrobiliście???? :blink: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja takze dolacze w niedziele tylko dajcie znac o ktorej i gdzie jakas zbiorka :) 13 stopni ma byc i 0 wiatru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja na niedzielę też się zgłaszam, jeśli pogoda będzie taka, jak prognozy mówią. I na 26 też się postaramdo mnie dziś nawet doleciało, że w niedzielę 14 ma być :D :D :Dwięc nie ma innej opcji, bo już się napaliłam :icon_mrgreen: Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) ... zamaskowana w czerni na ukrywce chciałam!!... a tu się wydało!! eh :D :D :D ah... i Wariaty! -co temu biednemu rowerzyście zrobiliście???? :blink:Baczne oko wszędzie wszystko dojrzy :DZwróć uwage że teraz masz koni od wyboru do kolory :D Masz bandita troche abrdziej szalonego fazera dzikiego VFR'a i szalonego mt :DWiec w niedziele jesli jakiś rider zechce Cie zabrac możesz tez ruszyc w swiat szeroki, ja mówię od razu w niedziele delikatniej bede jezdzic w sobote chleje a może i opijam sprzęt nowego członka grupy :D Chyba ze w sobote pojade pojade do pracy to w tedy ..eh dobra koniec bo sie zaczynam wkurwiac xD Ja na niedzielę też się zgłaszam, jeśli pogoda będzie taka, jak prognozy mówią. I na 26 też się postaramdo mnie dziś nawet doleciało, że w niedzielę 14 ma być :D :D :Dwięc nie ma innej opcji, bo już się napaliłam :icon_mrgreen:Ok mania tym pieknym gestem oświadczyła że bez uświnionego siodła się nie obejdzie :D W całej rozmowie brakuje mi tylko jednej osoby ....wodzu przybywaj :D Edytowane 9 Marca 2011 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Na MT wibracje jak na Fergusonie. Grozi trwała utratą dziewictwa. Ja już rozprawiczony :buttrock: Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuela Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ...zamaskowana w czerni na ukrywce chciałam!!... a tu się wydało!! eh :D :D :Dah... i Wariaty! -co temu biednemu rowerzyście zrobiliście???? :blink:Baczne oko wszędzie wszystko dojrzy :DZwróć uwage że teraz masz koni od wyboru do kolory :D Masz bandita troche abrdziej szalonego fazera dzikiego VFR'a i szalonego mt :DWiec w niedziele jesli jakiś rider zechce Cie zabrac możesz tez się wsiąść, ja mówię od razu w niedziele delikatniej ezdze :blink: heh... jakaś propozycja??? :D :D :D Na MT wibracje jak na Fergusonie. Grozi trwała utratą dziewictwa. Ja już rozprawiczony :buttrock:hahaha - prawie jak wyzwanie! :D :D :D Cytuj ...and adrenaline starts to flow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Na MT wibracje jak na Fergusonie. Grozi trwała utratą dziewictwa. Ja już rozprawiczony :buttrock:No Niby to jak wielki wibrator dziaął czyli same delicje :DJa niestety mam za małą kanape by latac z kims na tyle wiec bede musiał zadupek załozyc a pozatym nei lubie z kims latac a tym bardziej po :flesje: ...zamaskowana w czerni na ukrywce chciałam!!... a tu się wydało!! eh :D :D :Dah... i Wariaty! -co temu biednemu rowerzyście zrobiliście???? :blink:Baczne oko wszędzie wszystko dojrzy :DZwróć uwage że teraz masz koni od wyboru do kolory :D Masz bandita troche abrdziej szalonego fazera dzikiego VFR'a i szalonego mt :DWiec w niedziele jesli jakiś rider zechce Cie zabrac możesz tez się wsiąść, ja mówię od razu w niedziele delikatniej ezdze :blink: heh... jakaś propozycja??? :D :D :D Na MT wibracje jak na Fergusonie. Grozi trwała utratą dziewictwa. Ja już rozprawiczony :buttrock:hahaha - prawie jak wyzwanie! :D :D :DPropozycja nei ale głodnemu chleb na mysli i pamietaj to nie wyzwanie to poprostu proba zawstydzenia turbodymomana Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 26 jak najbardziej aktualny:)No faktycznie widzę, że w niedziele mocna ekipa się Wam szykuje. Pozazdrościć:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Faktycznie ma być pięknie w weekend :) Więc będzie jazda :icon_mrgreen: Ps. Vivaldi_V1 zmieniałem soft w telefonie i nie mam większości numerów. Wyślij mi swój tel na PW :buttrock: Muszę przyznać, że Mania jest wzorowym plecaczkiem i jadąc z nią nie ma się odczucia dodatkowego balastu :tongue: A i na marginesie - siodełko miałem czyste :biggrin: Znalazłem fajną erłan... chyba przejadę się na nią looknąć - a może w sobotę ok 14.00 miałby ktoś chęć zrobić sobie wspólną wycieczkę do Konina na moto? trasa około 140 km w jedną stronę :crossy:edtit: rzućcie okiem - może ktoś coś zauważy: http://otomoto.pl/yamaha-r1-M2428075.html Edytowane 9 Marca 2011 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi