Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jak będziesz po pracy, to zadzwoń lub napisz esa :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) W niedziele ma być ponoć 15C :-) Edytowane 9 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Hmmmmmmm...to cieplutko, a ja będę chyba już w domku, o ile nie w sobotę...więc...nici z jazdy mimo wszystko :), ale mała zmiana w planach urlopowych i myślę, że w przyszłym tygodniu "Cebul" będzie zarejestrowany :) Już ja wszystkiego przypilnuję:D Bo tatka nie mogę się doprosić ;) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie woziu jak byłem u Asma w weekend to Ci podebrałem troche xDA tak w ogole to wcale Ci się nie wydaje V pochłania kapcie jak ja żelki :Dmusisz sie pogodzic że litrowe V nie dość że pali dużo to i kapcie mieli jak głupie :D U Asma raczej Witasa SV-ka stała przez weekend więc pomyłka ;D Zamuliłem sprawe a mogłem zanim wyjechałem dzisiaj zajrzeć na forum przecież było pewne że ktoś wyjedzie. Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jak będziesz po pracy, to zadzwoń lub napisz esa :crossy:Jestem po pracy xDjutro i w piatek tez tak koncze jak dzis;/i nie wiadomo czy w sobote czasem nie bede musial isc Wiec sorki a w neidziele to racaj ma byc 15 wiec w tedy na bank wyjade :D Hmmmmmmm...to cieplutko, a ja będę chyba już w domku, o ile nie w sobotę...więc...nici z jazdy mimo wszystko :), ale mała zmiana w planach urlopowych i myślę, że w przyszłym tygodniu "Cebul" będzie zarejestrowany :) Już ja wszystkiego przypilnuję:D Bo tatka nie mogę się doprosić ;)A to 26 aktualne? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :icon_mrgreen: dziś jakieś 170km nawinęłem na koła! szkoda Joey, że nie mogłeś... Z Bocianem i Gutkiem zterroryzowaliśmy Leszno. Kurde powiem Wam, że jakoś ta V'ka mi nie podchodzi i zastanawiam się czy jeszcze przed sezonem nie zmienię sprzęta... VFR ma zajebisty wygląd, świetnie prowadzi się w zakrętach, lecz tak jak ktoś już mi napisał - VFR po kilofazie to tak jakby krok do tyłu... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Marecki no proszę Cię Mocy Ci brakuje ? Ty to prostą drogą idziesz do Bkinga R1 lub od biedy hayabusy :biggrin: Edytowane 9 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :icon_mrgreen: dziś jakieś 170km nawinęłem na koła! szkoda Joey, że nie mogłeś... Z Bocianem i Gutkiem zterroryzowaliśmy Leszno. Kurde powiem Wam, że jakoś ta V'ka mi nie podchodzi i zastanawiam się czy jeszcze przed sezonem nie zmienię sprzęta... VFR ma zajebisty wygląd, świetnie prowadzi się w zakrętach, lecz tak jak ktoś już mi napisał - VFR po kilofazie to tak jakby krok do tyłu...Jaja mi klapły... Najszybciej wyjade w niedziele ewentualeni w sobote jesli nie będe musiał iść do tyry..albo stan na wyziewie mi pozwoli Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Bardziej chodzi mi o moment obrotowy i sposób oddawania mocy. Fazi miał 106Nm i od samego dołu płynnie wchodził na obroty. Po prostu VFR jedzie a Fazer zapierd*lał :icon_mrgreen: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie woziu jak byłem u Asma w weekend to Ci podebrałem troche xDA tak w ogole to wcale Ci się nie wydaje V pochłania kapcie jak ja żelki :Dmusisz sie pogodzic że litrowe V nie dość że pali dużo to i kapcie mieli jak głupie :D U Asma raczej Witasa SV-ka stała przez weekend więc pomyłka ;D Zamuliłem sprawe a mogłem zanim wyjechałem dzisiaj zajrzeć na forum przecież było pewne że ktoś wyjedzie. Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y?A To witas ma tą padline a Ty w malowaniu gixa hmm ku*wa pojebałem xD Bardziej chodzi mi o moment obrotowy i sposób oddawania mocy. Fazi miał 106Nm i od samego dołu płynnie wchodził na obroty. Po prostu VFR jedzie a Fazer zapierd*lał :icon_mrgreen:moja ma 102 momentu a mowilem bierz moją :D teraz mnei w zada mozesz juz pocałowac :Dhmm co jeszcze chcialem powiedziec?to w takim razie SV tez nei bierz bojak to ktoś mądry powiedizał SV stoi w miejscu xDNo nic to teraz albo zzr 1400 albo inny kaban w stylu rsv4 lub lub yy nie wiem nie chce mis ie myslec po takim okresie przesiedzianym w pracy :P Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 ... Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y?Widzisz jaki świat jest mały :) Teraz już wiem kto siedział mi na ogonie od włoszakowic na leszno. A jako plecaczek była Manuela :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Własnie dostałem sms od Mareckiego dzięki :DAle dzis już raczej nie będe xD ... Mam pytanie do Mareckiego czy dzisiaj po lesznie śmigał z dziewczyną na pokładzie VFR-y?Widzisz jaki świat jest mały :) Teraz już wiem kto siedział mi na ogonie od włoszakowic na leszno. A jako plecaczek była Manuela :bigrazz:Widzisz a myslałes że się ukryje :D EDIT post bo zona bedzie sie pluc xDMania neich kupuje sprzeta i niech sie zgrywa w teamie :D26 czerwca czeka nas solidny zlot i marecki szykuj się na niszczycielskiego Samogona wytworu z szatańskiej kiszki :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 hahahaha tego sms'a wysłałem przed 16'tą :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Marecki a jak tam nasz rowerzysta z Golinki? Ciekawe czy zyje heh :) Ladnie polecial przez ta kierownice i fajnie go nakryla ta riksza :) Cos podobnego bylo :buttrock: http://www.wrower.pl/humor/zdjecia/pijak.jpg Edytowane 9 Marca 2011 przez Bocian1992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Hahahaha wyjebał orła jak ta lala :biggrin: Ale co pokiwał motórzystą to pokiwał :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi