IrekS Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Asmo tobie to jak zwykle kobietki w głowie :) Pozdro dla wszystkich. P.S. Córeczka mi rośnie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 A czemu ta Pani Zosia sie nie udziala u nas na forum :D ?? Joey a co do faków to wiesz taka specyficzna dzielnica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 A czemu ta Pani Zosia sie nie udziala u nas na forum :D ?? Joey a co do faków to wiesz taka specyficzna dzielnica :) To już ją namówię by się udzielała choc widzisz sam że do póki nie pojawi się kobieta to na tym forum cisza bo gdzieś ludzi wywiało ale idzie zima liczmy że się coś ruszy To co do faków to następnym razem wjadę zrobię jubel i będzie syf na całego :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 ale idzie zima liczmy że się coś ruszy więc będzie zimno, więc kup worek węgla, jak zmarzniesz to będziesz go nosił po pokoju :P To co do faków to następnym razem wjadę zrobię jubel i będzie syf na całego aaale zredukujesz ?? Czy sie na szóstce wpieprzysz :) Asmo, jest szansa zamontowania automatu do bandita 600 ? ewent zmutować z burgmanem, bo On ma lenia do redukcji przy wyprzedzaniu ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 rudy z tanszych rozwiazan to zalozyc automatyczne sprzeglo reklusa :P z drozszych to kupic dn01 albo vfr 1200, tam nie musi machac wajchą i łapa wiec bedzie mial wolne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 więc będzie zimno, więc kup worek węgla, jak zmarzniesz to będziesz go nosił po pokoju :P Nie fikaj słitasny rudzziku bo Cie loffciami koffciam więc mi tu nie pyskulkuj :P Bo Cie spokomonie xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Hej był ktos z was w niedziele pod mackiem? Było duzo zmotoryzowanych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Irek, mógłbyś się w końcu córą pochwalić...jakieś zdjęcie zapodaj...na motocyklu:D:D:D W końcu przyszła motocyklistka rośnie:)!!!!!!! Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 WLKP umarło śpi czy zaczęło zimowe balangi? A może jeszcze latają po okolicy...jeśli tak to.. GDZIE SIĘ UKRYWACIE!!! Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja latam codziennie :P Tylko nie po okolicy ale we wro do roboty... Jakby co to jestem chetny na polatanie w weekend w okolicach L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 (edytowane) Ja latam codziennie :P Tylko nie po okolicy ale we wro do roboty... Jakby co to jestem chetny na polatanie w weekend w okolicach L. I to jest pomysł :buttrock: Słyszałem żę w weekend ma być ładna pogoda... Kto by się pisał aby jeszcze wykorzystać ostatnie sloneczne dni tego sezonu na wspolną przejażdżke ?? Edytowane 27 Października 2010 przez Vivaldi_V1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja odpadam już chyba na ten sezon brak moto,ale mnie tu dawno nie było na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi_V1 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 A&K sprzedałeś moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja latam codziennie :P Tylko nie po okolicy ale we wro do roboty... Jakby co to jestem chetny na polatanie w weekend w okolicach L. Jesli zmienię kapcia to jak najbardziej sie pisze jutro zaborcze co tam nasze kochane Lipno ma w swej ofercie:) Bo z tyłu widać mi już płótno które schodzi xD Moze jakiegoś na biedę założę albo się wysępię i kupie neu guma :) Licze ze mój kask jutro dojdzie to nawiedzę kościan by kupić nosek do niego Ja odpadam już chyba na ten sezon brak moto,ale mnie tu dawno nie było na forum Ciebie wogole wyciągnąć to ostatnio był kłopot a tu proszę jakie wieści co jest ze sprzętem Ja tu myślałem że poteroryzujemy razem Leszno w dzwieku V a tu klops Musze jeszcze do Asmo podjechać na oględziny w weekend wiec gronowo tez sterorryzuje :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jeżeli w sobotę byłaby pogoda, to piszę się w 100% na jazdę :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi