Grzester Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Hejka :) Jestem zupełny świeżak hehe jeżdżę '93 CBR 600 F2, na bajzelek do Wrocka też się wybieram niestety na 4 kołach ;) To co kiedy planujecie pierwszy wspólny wypad?? ;> Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Hejka :P Jestem zupełny świeżak hehe jeżdżę '93 CBR 600 F2, na bajzelek do Wrocka też się wybieram niestety na 4 kołach ;) To co kiedy planujecie pierwszy wspólny wypad?? ;> skoro nas sie tylu wybiera mozna zawsze grupa pochodzic po bajzlu lub pozniej gdzies sie wybrac:) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Sugerujesz małe piwko? :banghead: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Sugerujesz małe piwko? :) ja po małym piwku leze i kwicze xD pozatym aktualnei od roku jetsem nie pijacy ;)coz tym idzie kondycja w tym sporcie spadła a pozatym zdrowko :) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ja po małym piwku leze i kwicze xD pozatym aktualnei od roku jetsem nie pijacy :)coz tym idzie kondycja w tym sporcie spadła a pozatym zdrowko :)z konieczności czy z wybory? :flesje: najgorzej mają kierowcy, wiadomo kierujesz nie pijesz, pijesz nie kierujesz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 z konieczności czy z wybory? :) najgorzej mają kierowcy, wiadomo kierujesz nie pijesz, pijesz nie kierujesz :lalag: jak jestem kierowca motocykla to zawsze fajnie:D z wyboru i własnych postanowien :Di idzie wrecz zajebiscie ale czasem chce sie strasznie pic xDale twardo móie NIE:D ale z koniecznosci tez w pewien sposob bo sie o wiele lepiej czuje jak nie pije:) RIVENa jak tam sprawa toi z autem dalej aktualne:)?? :clap: czy na gg sie zgadamy :lalag: bo jak by nie patrzac tydizen zostałwiec jakeis wstepne zgadanie :crossy: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIVENN Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jak jestem kierowca motocykla to zawsze fajnie:D z wyboru i własnych postanowien :(i idzie wrecz zajebiscie ale czasem chce sie strasznie pic xDale twardo móie NIE:D ale z koniecznosci tez w pewien sposob bo sie o wiele lepiej czuje jak nie pije:) RIVENa jak tam sprawa toi z autem dalej aktualne:)?? :( czy na gg sie zgadamy :( bo jak by nie patrzac tydizen zostałwiec jakeis wstepne zgadanie :(jasne, zgadamy się na gg :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sugerowałem piwko bezalkoholowe :crossy: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Sugerowałem piwko bezalkoholowe :P a takowe istnieje ;) Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jest :buttrock: np. lech bezalkoholowy aczkolwiek jest ostrzeżenie, że po 7 czy 8 dawka już nie pozwala na wsiadanie za kółko :icon_eek: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ja po małym piwku leze i kwicze xD pozatym aktualnei od roku jetsem nie pijacy :crossy:coz tym idzie kondycja w tym sporcie spadła a pozatym zdrowko :buttrock: O rety współczuję Ci i podziwiam równocześnie jesteś pierwszym nie pijącym motocyklistom :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 O rety współczuję Ci i podziwiam równocześnie jesteś pierwszym nie pijącym motocyklistom :banghead: :biggrin: jak bys mial taka burzliwa mlodosc to tz z czasem nabral bys wstretu do picia xDpoludnie piatkowe zaczynalem tyle pamietalem potem pamietalem dopiero poniedzialkowy ranek xDw stanie ...normlanym :crossy: a co ze odlam zaraz inny wcale nie i n a trzezwo mozna sie dobrze bawic pozatym halo halo kto mowil ze nie pije soczki mile widziane:D :lalag: no nic zbieram sie czas sniadanie zrobic i komu w droge temu czas :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zawsze możemy hurtowo kupić Kubusie, do tego suchą bułke i banana heheheh mi to nie przeszkadza :crossy: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Zawsze możemy hurtowo kupić Kubusie, do tego suchą bułke i banana heheheh mi to nie przeszkadza :) god idea :( Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Hej,no to kto w koncu sie wybiera na bazar? Bo powoli zastanawiam sie czy nie wleciec - moznaby sie spotkac na bazarze a pozniej na piwko/soczek/herbate czy co tam kto chce :) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi