mochicanin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jadąć na trasie zgasł mi motor. Nie mogę go ani dpalic na popych ani przez starter. Przy rozruszniku dziwnie pyka, dzieje sie to tez kiedy jest juz lampka zapalona na jałowym biegu. Do tego nie działąja zadne swiata. NIe wiem czy to akumulator, ale chyba nie bo by na popych zapalił. Proszę o radę. Pozdrawiam! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Sprawdź styki na bezpiecznikach. Ja miałem w swojej 750-ce podobny problem i okazało się, że bezpiecznik nie dawał przejścia w kostce, chociaż nie był spalony. Miał lekki luz i raz dawał przejście, a raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Miałem kiedyś kanadyjską wirówkę 535 z podobnymi objawami. Najpierw z bólem zapalała a jak zgasiłem pod bramą (na szczęście) to juz więcej nie zapaliła. Padł regulator napięcia, wręcz się stopił. Założyłem nowy,tez się grzał więc mu dołożyłem radiator. Od tamtej pory wszystko grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mochicanin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 w którym miejscu jest regulator napięcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 W moim egzemplarzu był założony na przykrywce od akumulatora, pod siodłem kierowcy. Ale wyglądało to jak przeróbka instalacji, sądzę że nie jest to jego oryginalne miejsce. Motocykl sprowadzałem używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mochicanin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dzięki postaram sie cos tam zdzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi