mzpower Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Chciałem wymienić tarcze, jednak brakowało jednej. Pojechałem do sklepu i koleś sprzedał mi tarcze. To jakaś lipa jest z tworzywa sztucznego (plastik). Czy ktoś z was zakładał takie tarcze? Moim zdaniem to syf bo plastikowa tarcza może pęknąć.Normalna tarcza jest metalowa i ma okładziny korkowe. Czekam na propozycje kupić normalną czy zakładać te plastikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja mam takie i nie zauwazam roznicy od korkowych i wcale nie pekaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dzięki za pomoc. Rozłożyłem sprzęgło tarcze były plastikowe: dwie pękły na pół a reszta miała odłamane ząbki (te które wchodzą w kosz sprzęgłowy) Założyłem nowe tarcze (5 orginalnych i jedna plastikowa) działa bardzo dobrze nie ślizga sie ani nie ciągnie :-D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a reszta miała odłamane ząbki u mnie miala tylko jedna na samym poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi