Gość guzik_Darek Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam. Sprzedałem ostatnio swoją MZ bo potrzebowałem kasy. Zostało mi coś ze 400 zł. Zastanawiałem się nad kupnem WSKi 125. Czy jednak może wziąć coś innego?? A jak WSK to który rok najlepszy jaka wersja itp bo na WSkach to wcale się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 No wiesz..., za 400pln to nie masz zbyt wielkiego wyboru :roll: . Ale jak bez moto nie dajesz rady żyć to kupuj WSK albo WFM. Ja swoją mam z 61r. świeżo po odrestaurowaniu i jest niezła frajda z tym. W sam raz do zakatowania no i do nauki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 to może wychaczysz wsk4 wieksza moc i silniejsza czyli -> wieksza frajda :twisted: A widze ze masz ogarka to moze do niego włożyć jakiś silnik od wsk :?: Albo dozbieraj z 250 zł to puszcze ci moją yamahe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi