Gość kaczmar26108 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 siema kupilem nie dawno honde vt 500c i zorientowalem sie ze nie chodzi zegar od temperatury wody ,co moge zrobic w takim momencie oryginalu Batwo i za maBe pieniadze nie dostane!!!kto mi pomoze??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 heh, widzialem niedawno na zlocie we wrzesni,jak koles przy shadowce 1100 mial zegar od traktora albo od syrenki i chyba dzialal,takze zakladaj taki jaki w rece wpadnie i pasowac bedzie pozdro Joe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 siema kupilem nie dawno honde vt 500c to na 100% 4T, wiec czemu temat w 2T? :mrgreen: zorientowalem sie ze nie chodzi zegar od temperatury wody pomiar cieczy chlodzacej opiera sie na 3 elementach:- czujnik rezystancyjny - wraz ze zmiana T zmienia sie R, czyli R=f(T)- przewod laczacy czujnik z zegarem- zegar, ktory pokazuje jakas zaleznosc, czyli l=f(T) l - kat polozenia wskazowki. w VT o ile mnie pamiec nie myli: "cos" miedzy L i H :mrgreen: aby pomiar wogole byl, musza byc 3 elementy sprawne. moze walniety masz czujnik? moze polaczenie? moze zegar? sprawdz wszystkie elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaczmar26108 Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 na pewno poszeł zegar!!!wyjłąłem go i okazało sie ze blaszka w srodku jest peknieta wiec wymaga naprawy i niech nikt nie pisze mi ze moze czujnik poszzedł bo nie rozmawiacie z jeleniem,jestesmy w trakcie lutowania tej balszki ,badz gdy nie da sie zlutowac wsadze zegar z peugota 405!!!!hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi