mikoch Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 jakby co to blokujcie młodych' date=' grajcie na zwłokę, róbcie bramę za bramą byle tylko ich powstrzymać do naszego przyjazdu [/quote']Hiszpan to jest mysl!!!!!!Ja też mam problem z czasem. Ale tak jakby godzinkę się przciągnęło to byłoby OK :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Ale tak jakby godzinkę się przciągnęło to byłoby OK Witajcie, ja myślę ze najwczesniej to ruszymy o 16 to może sie wszyscy wyrobią z czasem i będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PonczeQ Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Chciałem życzyć Maćkom Wszystkiego Dobrego szczęścia radości pociechy z motodzieci kosza do gsx'ra i jeszcze wiecej lat spędzonych na kołach i jeszcze wiecej na jednym. Wiem że bedzie im razem bardzo gucio znam macka od wielu lat przezyłem juz ze 4 jego motocykle, upijałem się znim oraz usypiałem go i wkurzałem ze odpadł pierwszy umnie na wsi . :) Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJ NAJ postaram się zaakatować ZX9R NINJA na paradzie mimo złamanej nogi zebyś zawsze wspoominał mnie dobrze ! pozdrawiam PONCZEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Mam nadzieję, że wszyscy trafią. Dom Dziecka nie wyszedł, ale za to że parada była PRZEDNIA chwała motocyklistom. Tu należą się podziękowania dla wszystkich którzy przybyli na paradę, a należy wspomnieć ilość moto przerosła nasze oczekiwania. Bardzo DZIĘKUJEMY :!: :!: :!: BEZ WAS BY SIĘ NIE UDAŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 A my nic o domu dziecka na arkonskiej nie wiemy dlaczego?Domu Dziecka nie było, ale i tak parada była wspaniała. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Bardzo dziękuję w imieniu swoim i młodej pary za tak liczne przybycie!!! Zrobiliście show jakiego Szczecin dawno nie widział!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Witam, w końcu znalazłam chwilkę żeby cosik napisać. DUŻE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH ZA ZORGANIZOWANIE PARADY NA NASZYM ŚLUBIE. NAPRAWDĘ BYŁO NAM BARDZO, BARDZO MIŁO, WSZYSTKO JEST SFILMOWANE WIĘC BĘDZIEMY MIELI PAMIATKĘ DO KOŃCA ŻYCIA.WIEDZIAŁAM, ŻE COŚ KOMBINUJECIE, ALE NAPRAWDĘ NIE SĄDZIŁAM ŻE ZBIERZE SIĘ TAK LICZNA GRUPA, KTÓRA ZECHCE NAM ZROBIĆ TYLE PRZYJEMNOIŚCI I BYĆ Z NAMI W TYM SZCZEGÓLNYM DLA NAS DNIU. SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA NASZYCH WSPANIAŁYCH PRZYJACIÓŁ MOTO :evil: DZIĘKUJEMY WAM ZA WSZYSTKIE ATRAKCJE KTÓRE PRZYGOTOWALIŚĆIE NAM W TRAKCIE ŚLUBU I WESELA :)p.s. WAZON JEST SUPER WIELKIE DZIĘKI. SPECJALNE BUZIAKI OD PANI MŁODEJ DLA WAS WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Monia, cała przyjemność po naszej stronie!!! Dla nas najważniejsze były wasze uśmiechnięte buźki, jak to wszystko zobaczyliście!!! Maciek był w głębokim szoku 8O nie wiedział gdzie patrzeć, na gości, czy na moto!!! Pozdrawiam wszystkich, do zobaczenia w środę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Wszystkiego Najlepszego zyczymy Mlodej Parze. Wiem wraz ze Smoczyca Moja ile radosci przynosi piekna parada motocyklowa. Sto latek! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 MONIA CHCEMY ZDJECIA :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi