hikor Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Moim zdaniem, w BIG-u to kwestia regulacji. Ile razy miałem to robione poza hamownią miałem z tym podobne problemy i poza tym więcej palil. Odkąd pojechałem na regulację na hamowni - problemy się skończyły. Pali 6l/100 km i się nie szarpie (poza niskimi obrotami na wysokich biegach - ale przy tej pojemności i jednym garze nie da się tego unknąć). Ogólnie nie narzekam na niekontrolowane zrywy. Ale faktem jest, że na drugim biegu z gazu może przypadkowo pójść na koło w razie nieumiejętnego posługiwania się manetką :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 To moja Tenera- aktualnie w komisie. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M119502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi