renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 cytuje:Takiego motocykla świat jeszcze nie widział: 1400 cm3, rzędowy, dwucylindrowy turbodiesel z bezpośrednim wtryskiem paliwa. Ludzie z niemieckiej firmy Neander Motors chcą zrobić kwadratowe jaja - wprowadzić do sprzedaży motocyklz silnikiem wysokoprężnym. http://www.motocykl.mpp.pl/Spis_ekstra.htm :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 bylo juz o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 sorry :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaMart Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 a mozecie podac linka bo ja niemoge znalesc z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Renatko, wejdź na stronę ROYALA ENFILDA Zobaczysz coś co nie ma 1,4 l ale za to można posłuchać jak pracuje. Ponadto jest fantastyczna egzotyczna reklamówka. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 dziękipooglądałamale jak dla mnie te motocykle są za "gołe", nie mają podwójnych wydechów, a linia baku siodła i błotników nie odpowiada mi niestety pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi