NEMO491 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 i pewnie bilety 1-dniowy 8 zeta a 2-dniowy 10 zeta/Ja tez tam sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 pewnie bilety 1-dniowy 8 zeta a 2-dniowy 10 zeta/Ja tez tam sie wybieram. Tak zgadza sie a tu macie szczegóły: http://www.motoweteranbazar.pl/mwb/index.html COBY rozwiązać wszystkie niejasności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ja na Bajzlu będę tradycyjnie, musze znaleźdź jakiś ładny wydech do Kawy kupic przewód w stalowym oplocie do przedniego hamulca no i może jakieś pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi