Skocz do zawartości

No i niestety stało sie "szlif"

Redas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis wruciłem z wypoczynku.Niestety nie skonczyło sie to dobrze.Za zakrętem jakis wiejski gówniarz na rowerze typ "Jubilat" zjechał na moja strone (nie wiem po co) ja w hamulce , a niestety wczesniej na droge musiały wyjeżdzać traktory bo był piach no i stało sie zbliżenie do matki ziemi i ten dziwny dżwięk.Roz***przyłem pokrywe altka chyba tez alternator bo po około 40 km jazdy moja Babetka zgasła i nawet rozrusznik nie krecił ,a swiatła lepsze daja lampy naftowe(nie ma ładowania).Urwałem mocowanie lampy ,zgiołem klamke (dziwne ze nie pękła).Naklepsze jest to ze zdarłem sopbie skore w okolicach łokcia ,a kurtka nie ma dziury do tego jeszcze miednica z prawej strony troche boli i beda siniaki na nodze.A wracając do tego małorolnego to jak juz sie zatrzymałem to go nie widziałem chyba w las spie***lił.

bo był piach no i stało sie zbliżenie do matki ziemi

szkoda słów- ale co zrobić taka juz jest ta nasza POLSKA.

Chce się pojeździć i poskładać w zakrety najpierw trzeba sobie je posprzątać - jak to w POLSCE :( :-D

Urwałem mocowanie lampy ' date='zgiołem klamke (dziwne ze nie pękła)[/quote']

Dobrze że ty w miare cały, a moto - szybko przywrócisz do poprzedniego stanu :buttrock:

ps. gdzie na studia??

...niestety wczesniej na droge musiały wyjeżdzać traktory bo był piach....

Teraz to niebezpiecznie jeździć... pełno tych syfów na drodze po żniwach, piach i pełno łajna (?). Do rzadkości też chyba nie należą nie oświetlone przyczepy. Wyjeżdża taki wieśniak z pola, ok tej 20tej, zadowolony, że ma światła w ciągniku, a za nim, ciemna, brudna, nie oświetlona przyczepa, ehhh

Pozdroo